reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
annes jak bede wracala z przedszkola to podesle hanie wejdzie do gory sama bo mi nie chce sie wdrapywac tak wysoko ok..
dam cynka to wyjdziesz tylko na klatke zeby widziala gdzie ok...:tak:

ja ide wlasnie wychodzimy....

a ja nie lubie karpia hehe :tak::tak:

moja bratowa tez nie lubi wrzucam przepis..

Nie znaja sie laski:-D:-DAnia dzieki za przepis znalazłam kilka niektórzy robia jeszcze z musztardą
Magda tez nie lubie karpia,ani wszelkich rzeczy w galarecie

Kurde za godzine wychodze z młoda idziemy na imprezke mikołajkowa nie chce mi sie jak cholera z buta isc no ale młoda bedzie sie cieszyc na pewno.Jak szłam ostatnio to mam jakies 50 min marszu.Moze autobusem pojade hmm

Annes ta szatka to wielka jak nie wiem dwie hanki mogly by wejsc w nia hihi :-D:-D:-D no ale jak mowisz ze moge zatrzymac to ja przerobie dam ciotce to nam zrobi dzieki wielkie :tak::tak:

befatka udanej imprezki :-):-):-)
ja tam lubie miesko w galarecie ale ryb nie bardzo jedynie z ryb to paluszki i platy rybne te bez osci hehe

dobra zmykam :tak::tak:

hej laski
my juz po urodzinach:-)
dawid spi ania mi tak go wybawila ze biedny padl ale zaraz musze go obudzic bo nie bedzie chcial spac potem
kochana asienko o ile pamietam:-)ja tez wole po vigantol chodzic niz placic tyle ta te witaminy bo roznica jest bardzo duza:tak:

marzenka to sie zabawilas:-) jak to sie mowi troche czasem trzeba sie odchamic:-D:-D
ja pamietam jak 10 lat temu urodzilam to dawalo sie wlasnie D3 zamiast vigantolu bo on jest silniejszy od D3 i sie go podawalo jak dziecko mialo duze braki i bardoz miekkie kosci

reklama
Do góry