reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hmmmm ja to poprostu za dużo móżdże ;-) heh ale tak strasznie juz bym chciala... tzn nie juz bo i tak nie najszybciej jak w lutym wtedy by dopiero 2 i pol miecha minelo:eek: no ale pod koniec stycznia pojade do tego no specjalisty niby to zobaczymy co powie i czy sie zagoilo... wiem narwana jestem :eek::confused2::sorry:

to zrozumiałe i fajnie ze tak cie do dzidzi ciągnie zdrowy objaw:tak::tak::tak:

hej

ja mam dzis dzien dziecka, leze sobie z laptopikiem a Bartek u tesciowej :) Wczoraj troche sie kiepsko czualam, brzuch mnie bolal , stwierdzilam ze potrzeba mi troche odpoczynku :) A tesciowej to chyba postawie pomnik :)

missiiss1301ja bym z trzy miesiace poczekala napewno, moim zdaniem lepiej poczekac zeby organizm zlapal troche oddechu

AGUS27 ja tez kupilam jakis czas temu ta gazetke, fajna jest, padlam jak zobaczylam te samochody BMW...

Ogladam jakas angielska supernianie na tvn style. ciarki mi przechodza ;-) rodzina ma 5 dzieci z czego najstarsze 6 lat, nie dziwie sie ze sobie nie radza, matko!!!! ja bym sie powiesila w takim domu chyba !!!!

A co do sprzatania przedswiatecznego to ja nie swiruje , okna mi pani umyla bo ja mam ich od groma duzo i bym napewno sama nie dala rady, dobrze ze mam malo firanek, spokojnie z reszta

Podejrzałam fotkę tego lutowego bobaska i przeraziło mnie jakie to maleństwo,taka bezbronna kruszynka...ale co się dziwić,urodziło się w listopadzie..do lutego jeszcze tyle czasu.Uświadamia mi to,jak istotne dla rozwoju są te wszystkie tygodnie.

Ja już po ponownym badaniu i piciu glukozy, mam nadzieję ze tym razem próbki nie zgubią
adelin wszystkiego naj:)
Zaraz obejrzę tego lutowego bobasa, musi być bardzo malutki

Witam, zaraz was nadrobię:-)
Dzwoniłam dziś do szkoły rodzenia i zapisałam sie na 11 stycznia:tak:, nie mogę się już doczekać:happy:

Wczoraj Kubuś rozrabiał w brzuszku, aż M sie dziwił, że potrafi tak mocno kopać. Nie zdarza mu się to często, więc jest do przeżycia. Ogółem mam spokojne dziecko:-)

Witam Was!!Ja dopiero po śniadanku,wstałam po 11tej,byłam w sklepie po bułeczki i eklerka.Noc miałam super,ale przebudziłam sie o 6tej i nie mogłam zasnąc,czułam jak Bartuś sie wiercił w brzusiu podskakiwał,fikołki robił:-)Czytałam o tej lutówce.Takie małe bezbronne malenstwo,az strach pomyslec zeby nas nie trawił przedwczesny poród:tak:Adelina wszystkiego najnajlepszego w dniu urodzinek dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi i miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Missiiss - ja bym się wstrzymała do kiedy lekarz każe. Wiem, że ciężko Ci wytrzymać, ale zagojenie zagojeniem, ale Twój organizm cały też potrzebuje regeneracji, bo dla niego to był duży wysiłek. A pomyśl sobie, co bedzie jak jednak zaczniecie szybciej i fasolkowi uda się zagnieździć, ale okaże się, że Twój organizm jest za słaby jeszcze i nie zdoła go utrzymać?
Oczywiście to Wasza decyzja, ja jednak zacisnęłabym zęby i wzięła na przeczekanie.

reklama
Do góry