reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
To ze "wymacowuja" polozenie dziecka jeszcze rozumiem.
To ze okreslaja w ten sposob wage juz mnie lekko zadziwia.
to ze moja waga sie nie przejmuja tez ujdzie w tloku
ale to ze zmierzyli mnie w obcasach i to najwyzszych jakie mialam przeszlo moje oczekiwania :-). I tak majac 161 cm wzrostu mam cos okolo 171

wow !!!! brawa za pomyslowosc !!! a po cholere cie mierzyli ?? beda ci koszulki na wymiar szukac ??

Ja najpierw dostalam gaz ,powiem tak gow...o dal, pozatym ze czulam sie jak nacpana ,ale bol ten sam ,pozniej przyszedl lekarz mowi ze mam sie zastanowic czy chce zzo odrazu bralam ,ale teraz znowu nie chce zabardzo zzo bo boje sie cewnika ktory byl dla mnie masakarą.No ale nie wiem jak bedzie ,czy szybki porod czy dlugi ,w bolu czlowiek godzi sie na wszystko :sorry:

No wlasnie ten cewnik troche mnie przeraza. Moje wyobrazenie o tym jak przebiega cewnikowanie jest drastyczne i mam nadzieje ze sie myle. Mozesz mi powiedziec (nawet tak dosadnie) jak to sie odbywa. I niefajna jest tez kroplowka. W ktorym miejscu mialas wbita igle?

Gaz sprobuje ale napewno nie ze wzgledu na jego znieczulajace wlasciwosci bo z wielu zrodel slyszalam ze sa zadne. Ale moze mnie zrelaksuje :sorry:

reklama
nie wymawiaj przy mnie tego slowa na Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yy że zgaga która mie dzisiawj cały dzien męczy? :-D
Nie wiem po co mnie mierzyli. Rownie dobrze mogli zmierzyc mojego M. Co za roznica. W papierach moglo byc i 186 zamiast 171. I tak nie moj wzrost i tak.

A o tym cewnikowaniu to ja tez nie wiedzialam.:crazy:
ja w zyciu bym nie pomyslala ze Ty mniejsza ode mnie jestes..
a wazyłas pewnie z 10 kg mniej niz ja :-D

Do góry