monika26i
Fanka BB :)
A Ty jestes tez w uk?Mnie tez nie wazyli ,ale powiem ze wagą to nawet ja nie jestem zainteresowanaO, nie wiedzialam ze nawet zwazyc przez brzuch tu umiejami nigdy nie podawali wagi. Moja tez nie byli specjalnie zainteresowani
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty jestes tez w uk?Mnie tez nie wazyli ,ale powiem ze wagą to nawet ja nie jestem zainteresowanaO, nie wiedzialam ze nawet zwazyc przez brzuch tu umiejami nigdy nie podawali wagi. Moja tez nie byli specjalnie zainteresowani
![]()

narazie nieale moja mama mowila ze mi sie nie obnizy bo przy moim "krociutkim kadlubku" nie ma sie gdzie obnizac
zobaczymy
![]()
To ze "wymacowuja" polozenie dziecka jeszcze rozumiem.
To ze okreslaja w ten sposob wage juz mnie lekko zadziwia.
to ze moja waga sie nie przejmuja tez ujdzie w tloku
ale to ze zmierzyli mnie w obcasach i to najwyzszych jakie mialam przeszlo moje oczekiwania :-). I tak majac 161 cm wzrostu mam cos okolo 171
Ale ja tez jestem krociutka a widzialas ile mi sie obnizyl. Jak napisalam w poprzednim poscie mam tylko 161 cm.
Ja najpierw dostalam gaz ,powiem tak gow...o dal, pozatym ze czulam sie jak nacpana ,ale bol ten sam ,pozniej przyszedl lekarz mowi ze mam sie zastanowic czy chce zzo odrazu bralam ,ale teraz znowu nie chce zabardzo zzo bo boje sie cewnika ktory byl dla mnie masakarą.No ale nie wiem jak bedzie ,czy szybki porod czy dlugi ,w bolu czlowiek godzi sie na wszystko![]()

Haha ale posmiewna twoja mamuskanarazie nieale moja mama mowila ze mi sie nie obnizy bo przy moim "krociutkim kadlubku" nie ma sie gdzie obnizac
zobaczymy
![]()
.Mojej kolezance do porodu sie wogole nie obnizyl .Takze sie nie martw hehe ,tylko gdyby jeszcze nie ta zgaga
Haha ale posmiewna twoja mamuska.Mojej kolezance do porodu sie wogole nie obnizyl .Takze sie nie martw hehe ,tylko gdyby jeszcze nie ta zgaga
![]()
wow !!!! brawa za pomyslowosc !!! a po cholere cie mierzyli ?? beda ci koszulki na wymiar szukac ??

A o tym cewnikowaniu to ja tez nie wiedzialam.![]()
yy że zgaga która mie dzisiawj cały dzien męczy?nie wymawiaj przy mnie tego slowa na Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja w zyciu bym nie pomyslala ze Ty mniejsza ode mnie jestes..Nie wiem po co mnie mierzyli. Rownie dobrze mogli zmierzyc mojego M. Co za roznica. W papierach moglo byc i 186 zamiast 171. I tak nie moj wzrost i tak.
A o tym cewnikowaniu to ja tez nie wiedzialam.![]()