Kopciuszku mi wyszedl tam nisko kolo majtasow..tak jak mi brzuch bardziej opadl to tam na dole wyszedl...
ale mam nadzieje ze jakos go zalatwie juz po ciazy..bo narazie nie chce smarowac sie nieczym co nie jest przeznaczone dla ciazarowek..
ale potem zastosuje jakies kremy na blizny...
ale mam nadzieje ze jakos go zalatwie juz po ciazy..bo narazie nie chce smarowac sie nieczym co nie jest przeznaczone dla ciazarowek..
ale potem zastosuje jakies kremy na blizny...

ale nie regularne, i krzyże tak napierdzielały jak przy mocnym okresie. ok 4.30 mi przeszło i do 7 było ok (mogłam spać) a teraz znów się utrzymują ale nieregularne, dzwoniłam do ginki i mówiła żebym czkała aż zaczną się ponownie takie silne jak w nocy albo aż mi wody odpłyną - to wtedy szybciutko IP. U mnie to chyba już poród na dniach- jeszcze przed chwilą biegunka się zaczęła.
całe pośladki w rozstępach, do tego celulit - no ale gdzieś się musiało podziać to 19 kg które przytyłam, więc akurat a sama sobie winna jestem. A brzunio to co innego, 1 rozstęp to może nawet będzie niezauważalny - i trzymam kciukasy żeby u Ciebie tak było.
.
. Może to zależy od organizmu? Z kolei koleżanka po cewniku dostała jakiegoś zapalenia z gorączką.
.