reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No żesz kurfa mać cholera jasna
Jakieś cholerne skróty na klawiaturze zamknęły mi bb i cytatów nie ma

Szlak by to

Witam porannie:wściekła/y:
PO pierwsze póki pamiętam, Dorca trzymam kciuki, daj znać co powie lekarz
Anabuba- za Ciebei podwójne, oby poszło szybko i sprawnie
Gwiazdeczki po 3 zł? Super, 2 paczki poproszę

Cholera patrze co ja mam taka rękę zakrwawioną, a to z nosa mi tak krew leci ( to chyba nie żyłka, bo za dużo )

Mała nie chciaławczoraj pójść spać, jeszcze odsysanie z noska na noc i zakraplanie ją wkurzyło, no wiecie, 2 latka to już by mogła sama smarkać, moja chrzesniaczka miała 9 mieś jak nie mniej i juz umiala, al eona ciągle chora a moja zawsze zdrowa, to moize i nie miala kiedy sie nauczyc, ale moglaby juz zajarzyc

Generalnie jestem zła, nadal chora, no ile można!!!
Mała o wiele lepiej niz ja, chyba pożądniej leczona:tak:
Bigosu wyszły mi 2 wielkie gary i teraz mam problem, bo nie mam tyle słoików, żeby to spakować. Trza kupić, cholera.
No i jak mogłam sonbie pospać, bo amała spała jak zabita, to :
7.00 budzik_ no by go cholera-raz w miesiąu się włącza w środę o tej h ( w telefonie ) i nie mogę znaleźć, żeby wyłączyć, mała mi kiedyś ustawiła)
zasnęłąm
7.40-Madzizla dzwoni, czy nie chce żeli sobie założyć, bo przyjela nowądziewczyne, i chce sprawdzić jak ona to robi-za darmo, no fajnie, ale już mi się cos słodkiego śniło
8.30-przypomnienie o tabletce, kuźwaaaa i już pospane
Mała wstała przed chwilą, dostała butle i grzeje wyrko.
Wstawię wodę na coś ciepłego, gardło tak mnie boli , że nawet oddychanie mnie boli, o przełykaniu nic juz nie mówię.
no kocham twoje expresowe relacje:-D:-D:-D:-D:-D:-Doj my to byśmy się dogadały:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Madzilulka taaaa tańce chulanki swawole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o taaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze w pracy na dzień dobry miałam wczoraj ścięcie z pania która pracuje tak jak ja od 10 do 18 a potem ja przychodzę i ją zmieniam z tą różnicą że ja jestm sama a one pracują obie jedna ma dół do robienia druga górę i się nie wyrabiają i psiocza wiecznie jak to im ciężko trudno i wogóle one to mają najgorzej ,....a ja nie lubię jak ktoś non top narzeka a wczoraj miałam ciężki dzień a ona mi wyjeżdża z tekstem że ja to wchodze sobie do pracy uśmiechnięta wszystkim cześć i wogóle a ona taka zmęczona tak się narobiła taka to niewdzięczna praca itp a ja to sobie siedzę w domku na chwilkę wpadnę do pracy...no i mnie szlag jasny trafił powiedziłalam jej ż eja nie przynozę dop racy domowych złości i odwrotnie i nie narzekam wiecznie jak one nie kłócę się z pracownikami casto dlatego i oni sa dla mnie mili...a jak jej tak ciężko we 2 panie robić to co ja robię sama to niech się zwolni!!!!!!!oj nerwa na nią miałam:wściekła/y:ale ponieważ okazało się się że nagadała do kierownika sanitarki głupot że ja to nic nie robie kabin nie umyłam (miała pecha bo akurat w poniedziałek wszystko umyłam ) i że on ma to do dyrektora zgłosić a on wysłuchał i zgłosił ale naszej szefowej:-Dbo jak ja myłam te kabiny to sobie akurat z nim i z dyrektorem gawędziłam o pierdołach :-D:-Dno i szefowa która nie cierpi donoszenia a tym bardziej do dyrekcji to przyjedzie dziś na rozmowę z nią:-D:-D:-D

reklama
Temu zdaniu należał sie caps :-D:-D:rofl2::rofl2:

:tak::tak::tak::tak::tak::-D

Cholera patrze co ja mam taka rękę zakrwawioną, a to z nosa mi tak krew leci ( to chyba nie żyłka, bo za dużo )

Mała nie chciaławczoraj pójść spać, jeszcze odsysanie z noska na noc i zakraplanie ją wkurzyło, no wiecie, 2 latka to już by mogła sama smarkać, moja chrzesniaczka miała 9 mieś jak nie mniej i juz umiala, al eona ciągle chora a moja zawsze zdrowa, to moize i nie miala kiedy sie nauczyc, ale moglaby juz zajarzyc

Bigosu wyszły mi 2 wielkie gary i teraz mam problem, bo nie mam tyle słoików, żeby to spakować. Trza kupić, cholera.
7.00 budzik_ no by go cholera-raz w miesiąu się włącza w środę o tej h ( w telefonie ) i nie mogę znaleźć, żeby wyłączyć, mała mi kiedyś ustawiła)
zasnęłąm
7.40-Madzizla dzwoni, czy nie chce żeli sobie założyć, bo przyjela nowądziewczyne, i chce sprawdzić jak ona to robi-za darmo, no fajnie, ale już mi się cos słodkiego śniło
Wstawię wodę na coś ciepłego, gardło tak mnie boli , że nawet oddychanie mnie boli, o przełykaniu nic juz nie mówię.

oj kochana wspolczuje!a nie wywalilo Ci migdalow?
tantum werde,do tego plukanie sola
a taki poranke potrafi czlowieka zdrowo wkur.....

[
Cholerka Anabuba no popatrz,że to juz od 200 roku numeracje pesel wprowadzili,tyle lat......:-D:-D:-D
Kochana powodzenia u sadysty:tak:
oj czepiasz sie szczegolow:rofl2:
moja klawaitura nie zawsze laczy i nieraz cuda wychodza

nie skapuje:no: osatnie kafelki są delikatnie pochylone do wewnątrz a reszta w drugą stronę i robi się taka jakby rynna i wszystko jest w jednym miejscu;-)

a mieszkam na 3 piętrze:p

wczesniej mieszkałam na parterze i nie mialam tak zriobione- i mycie było prostsze...... zalewałam balkon wodą i ściekało na dół....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

jeszcze siuski to ok,a co z grubsza robota?

jeszcze w pracy na dzień dobry miałam wczoraj ścięcie z pania która pracuje tak jak ja od 10 do 18 a potem ja przychodzę i ją zmieniam z tą różnicą że ja jestm sama a one pracują obie jedna ma dół do robienia druga górę i się nie wyrabiają i psiocza wiecznie jak to im ciężko trudno i wogóle one to mają najgorzej ,....a ja nie lubię jak ktoś non top narzeka a wczoraj miałam ciężki dzień a ona mi wyjeżdża z tekstem że ja to wchodze sobie do pracy uśmiechnięta wszystkim cześć i wogóle a ona taka zmęczona tak się narobiła taka to niewdzięczna praca itp a ja to sobie siedzę w domku na chwilkę wpadnę do pracy...no i mnie szlag jasny trafił powiedziłalam jej ż eja nie przynozę dop racy domowych złości i odwrotnie i nie narzekam wiecznie jak one nie kłócę się z pracownikami casto dlatego i oni sa dla mnie mili...a jak jej tak ciężko we 2 panie robić to co ja robię sama to niech się zwolni!!!!!!!oj nerwa na nią miałam:wściekła/y:ale ponieważ okazało się się że nagadała do kierownika sanitarki głupot że ja to nic nie robie kabin nie umyłam (miała pecha bo akurat w poniedziałek wszystko umyłam ) i że on ma to do dyrektora zgłosić a on wysłuchał i zgłosił ale naszej szefowej:-Dbo jak ja myłam te kabiny to sobie akurat z nim i z dyrektorem gawędziłam o pierdołach :-D:-Dno i szefowa która nie cierpi donoszenia a tym bardziej do dyrekcji to przyjedzie dziś na rozmowę z nią:-D:-D:-D

No to ciekawe co będzie dalej, relacjonuj nam na bieżąco:tak::tak::tak:

Ja też jestem dziś niewyspana ,oprócz tego ,ze mnie m wczoraj irytował,to wieczorem zaczął tak chrapać ,ze poszłam spać do salonu ,zmarzłam ,nie wyspałam sie ,a do tego jeszcze brzuch mnie boli przez @@ pieprzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Luna oprócz tego ,ze żle sieczujesz ,to niewiele z twojego posta zrozumiałam ,ale to pewnie ,przez mije dziadowskie samopoczucie:zawstydzona/y:
Bym Jego wyrzuciła, a nie sama się przenosiła, o takiego bata!
No fakt literówek sporo, ale chyba do się odczytać, ze zrozumieniem, no...:zawstydzona/y:

od małego po prostu jak robił siku w domu to dostawał w dupe i na balkon sie go "wyrzucało" i tak sie nauczył ż siku i kupe to na balkon...
a kuwety nie mam:no::-p mam kafelki na balkonie i potem myje:-p:-p:-p

a wychodek ma taki:

teściowa sobie założyła, bo miała duuuuuuużo psów:-D:rofl2: fajna sprawa bo nie trzeba zrwacac uwagi czy pies chce wyjść bo wychodzi sam:tak:
pomysłowe i nie trzeba latać po schodach czy deszcz czy śnieg to siedzisz w ciepłym domku a piesek sam się obsługuje:-D:-D:-D:-D

Temu zdaniu należał sie caps :-D:-D:rofl2::rofl2:
święta racja bo to niezwykle ważne zdanie:tak::tak::tak::tak::tak:

No żesz kurfa mać cholera jasna
Jakieś cholerne skróty na klawiaturze zamknęły mi bb i cytatów nie ma

Szlak by to

Witam porannie:wściekła/y:

zasnęłąm
to miałaś niezły poranek:szok::szok::szok::szok:współczuję, bez sensu budzić sie tylko po to żeby wyłączyć budzik, ja często zapominam swój wyłączyć i wyje w sobote o 5 rano:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

moja mama jest już na stole:-(

Malinka dobrze szmacie powiedzialas:-)
Lunka da sie rozcztac i zrozumiec.wybacz Madziuli bo ma @@@:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mnie doganai,ale chyba dopeiro jutro,bo nie mam ochoty juz przeladac tego chirurga skoro wszytsko zalatwione
zreszta nawet ajkby dzis to i tak niewielkie ilosci ze i tak bym pojechala.

Madziula-moj tez chrpaie jak szalony,codzinniejak wypije to zakloca tv:rofl2:
ale mi to przeszkadza tylko zanimusne.jak spie to tylko dziecka placz budzi

dobra ja sie ewaakuje bo czas ucieka.musze wstawic pranie,rozpalic w iecu,oczywiscie sie ubrac,zrobic obiad.mam czas do 13 na wszytsko

mocno trzymackciuki
nie wiemczybede w satnie sie dzis odezwac,najwyzej smska wysle do ktorejs

ilego dnia

Bym Jego wyrzuciła, a nie sama się przenosiła, o takiego bata!
No fakt literówek sporo, ale chyba do się odczytać, ze zrozumieniem, no...:zawstydzona/y:
Nie miałam siły go szarpać ,już mnie tak brało,że wolałam sie przenieść,bo mogłabym popełnić czyn karalny,w ogóle ostatnmio coraz bardziej mnie to jego chrapanie wpienia
No właśnie Anabuba zanim usne ,potem go on przestaje i chrapac i ja spię ,bo jak sie w nocy przebudzę to nie chrapie,zdarza mu sie tylko w pierwszej fazie zasypiania ,a poniewaz ja wtedy też prubuje zasnąc to jeśli on zaśnie pierwszy....szlag

Ostatnia edycja:
reklama
Anakonda no takie pyszoty chyba wsio bym zjadła:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Lunka ja chyba tak samo zakręcona jak ty bo przeczytałam wsio i problemu z tym nie miałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Julka z Antkiem robią namiot z koca i krzeseł tzn Julka próbuje go zrobić a Banderas robi sobi9e z tego koca ślizgawkę i jej to wszystko rozwala:rofl2:

Do góry