anaconda27
styczniówka2006
A mi się otworzył - piesek wychodzi ze ściany

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam kochane
JA ŻYJĘ I DZIECI TEŻ I NIE JESTEM W WARIATKOWIE![]()
o sorki caps
...
Malinki jeszcze nie ma??????Posadzili ją,zamknęli,albo w szpitalu bidula;-)dziewczyny jak by mnie jutro nie było to znaczy że albo mnie zamkneli bo pozabijałam dziecialbo się pochlastałam i już mnie nie będzie
albo jestem w wariatkowie
oszaleję z nimi krzyczą drą się antek wyje bo nie wyspany![]()
No kochana to zaszalałaś ,nawet ciasto upiekłasś,fiu,fiu,,miłej kawy z kolezankami ,super ,ze juz wypłatę masznie ma cytatów
to ja tak na szybko bo mi zupa zaraz wykipi (gotuję już na jutro), upiekłam już ciasto, odkurzyłąm, zaraz idę kąpać dziecko i pozmywam jeszcze podłogęjutro mam mieć koleżanki na kawie, zaraz oszaleję bo z niczym się nie wyrabiam i do tego się denerwuję bo jutro juz na 100% mama ma mieć tą operację:-
-
-
-(
i dostałam wreszcie wypłatęlepiej późno niż wcale
spokojnej nocy, muszę już zmykać;-)
Cholerka Anabuba no popatrz,że to juz od 200 roku numeracje pesel wprowadzili,tyle lat......tak jest o 200r bo juz moja Paulina tak ma
bo pomyslcie-jezeli jeszcze zyje ktos z 1900roku czy 1905 to ktores dziecko mialoby ten sam pesel i byloby motania itd
wiec na pewno masz dobrze.Weronika z padziernika i tez ma 3
Koniecznie ,jedz ,z takim małym dzieckiem nie ma co czekać ,wspólczuje nocki i zdrówka życzę,w szpitalu na pewno jej pomogąOliwka ma 40 stopni goraczki Trzesie mi sie Zraz przyjedzie kolega i jade do rybnika do szpitala na izbe aby jej ta goraczke zbili Bo nie wiem co jest grane Boje sie
Ona taka biedna
nie skapujeAle masz fajnie z tą pracą, jutro już między ludźmi będziesz
No ale przecież jak się zsika na kafelki to to skapuje na dół, na którym piętrze mieszkacie?![]()
Hej mamuski
Agnes dzieki za przekazanie wiesci
U nas nocka jedna z najgorszych odkad sie Oliwka urodzila :-(
Cala noc przeplakana Z przerwami na kilka minut snu Juz nie wiem ile razy wstawalysmy Bo nie da sie tego zliczyc Ale godziny mi strasznie pomalu lecialy w ta noc Ale ja tu jestem niewazna Oliwka biedna sie meczy :-(
Zaczela robic kupki Najpierw normalne a nad ranem sama woda :-(
I o 5,30 temperatura 39,8 :-(
Jeszcze w zyciu nie miala takie Toz to prawie 40 stopni :-(
Te kupki jak woda i ta goraczka pasuja mi do zebow ale chyba przejde sie z nia dzis do lekarza Wole dmuchac na zimne Niech mi ja osucha
/QUOTE]
oj kochana,jak na moje oko to nie zeby
albo jelitowka albo nnne dziadostwo ,od samej goraczki tez moze miec biegunke-moja mala czesto ma praiwe zawsze luzniejsze kupki jak ma wysokagoraczke.a Ty nie masz nic na zbicie w domu????????????????????????
u mnie syropki i czopki na graczke to podstwa w apteczce.
Oliwka ma 40 stopni goraczki Trzesie mi sie Zraz przyjedzie kolega i jade do rybnika do szpitala na izbe aby jej ta goraczke zbili Bo nie wiem co jest grane Boje sie
Ona taka biedna
oklady na czolo i lydki
daj znac co i jak
witam :-)czekam jak mąż przyjdzie od lekarza i jadę zawieżc dokumenty , a jutro już do pracypogoda do bani
Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom![]()
trzymam kciuki za 1 dzien w pracy
ja też miałam kiepską noc, najpierw nie mogłam zasnąć (a położyłam się o 23.30) potem Misia kasłała a ja nasłuchiwałam czy to już krtań czy jeszcze taki normalny, psy szczekały, dmuchawa od pieca mi przeszkadzała (mam za dobry słuch) i obudziłam się z potwornym bólem głowy, ledwo siedzę w pracy:-
-
-(
zdrowka!
nie ma mrozu a wy w nocy grzejecie?????
ja spac nie moge
dzis bylo chlodniej to i mala spala,nieraz jak sie przez caly dzien nagrzeje,mimo ze okna ciagle otwieram to sie pozniej ciezko spi
Anaconda nie męcz ,ja sie odchudzam