reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale jak się o tym teraz cieplusio myśli, co?:tak::tak::tak:

Oj bardzo miło:tak::tak::tak: i aż się łza w oku kręci że już babuni nie ma:-:)-(

a co do dzidziusia to ja bardzo chcę m też tylko przeraża mnie brak pieniędzy, w tej chwili ledwo ciągniemy od wypłaty do wypłaty a co dopiero maluch w domu, który nie oszukujmy się sporo kosztuje

To fakt dzidzia dużo kosztuje:tak::tak:

reklama
Witam.
Ja jak zwykle na chwilkę zaglądam.
Z tego co pamiętam.
Medeuska podziwiam Cię ,że nie zdecydowałaś się na kuwetę do tej pory.
Po co tyle sprzątania sobie dokładać?
Wywalasz codziennie lub raz na 2 dnia piasek lub żwirek z kuwety co trwa 2 sekundy i wsypujesz nowy .
Czysto i nie pachnie a przede wszystkim roboty mniej ,no i można z balkonu bezpiecznie korzystać :-D:-D:-D.
Malinka Twoje dzieci jak zwykle czadu dają.
Dorotka trzymam kciuki za Oliwkę.
Joasia kciuki trzymam za 1 dzień pracy.
Czytałam wyrywkami,więc post może byc nieco bez sensu.
pozdrawiam.

Witam.
Ja jak zwykle na chwilkę zaglądam.
Z tego co pamiętam.
Medeuska podziwiam Cię ,że nie zdecydowałaś się na kuwetę do tej pory.
Po co tyle sprzątania sobie dokładać?
Wywalasz codziennie lub raz na 2 dnia piasek lub żwirek z kuwety co trwa 2 sekundy i wsypujesz nowy .
Czysto i nie pachnie a przede wszystkim roboty mniej ,no i można z balkonu bezpiecznie korzystać :-D:-D:-D.
Malinka Twoje dzieci jak zwykle czadu dają.
Dorotka trzymam kciuki za Oliwkę.
Joasia kciuki trzymam za 1 dzień pracy.
Czytałam wyrywkami,więc post może byc nieco bez sensu.
pozdrawiam.
AS witaj:happy:
czekam na zdjęcie obrazu moze juz jest oprawiony:tak::tak::tak:

a kartki ja zawsze tak 10-12 wysyłam więc muszę kupić wreszcie i wysłać bo jak się będe ociągała to pewnie dojdą w lutym:rofl2:
Oj kochana, a ja kupuje takie od niewidomych, albo kalekich dzieci i mam tego już sporo, trza było mówić szybciej, to bym Ci wysłała, śliczne są, a może jeszcze???

AS witaj:happy:
czekam na zdjęcie obrazu moze juz jest oprawiony:tak::tak::tak:
Malinka obraz oddany do oprawy.
Będzie przed świętami na pewno :tak::tak:.
Pamiętam o paczce dla Ciebie ,jest już wszystko spakowane,tylko nie mam czasu iść jej wysłać choć poczte mam 200 m od domu.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Uciekam ,bo o 12 mam dogoterapię a jeszcze z mokrymi włosami siedzę,a pies bez śniadania ,o sobie nie wspomnę.
Pewnie zjem jak wrócę z zajęć :-D:-D:-Dczyli ok 13.30 :-D:-D:-D

Witam,witam
My jak zwykle sobie pospalismy dzisiaj do po 10:tak::tak::tak::tak:Teraz jestesmy juz po sniadanku i moze wybierzemy sie na jakis spacerek bo pogoda jest nie najgorsza:-)Nie wieje i nie pada,ale slonca tez nie ma

Wkleję Wam jeszcze jaką dostałam wczoraj propozycję :tak:
To obrazek do wykonania do połowy przyszłego roku
ostatnia pozycja na tej stronce
M.B. z dzieciątkiem religiosi 001
Laura Stitch: Download_Schemi
Cena proponowana jest ciekawa,bo 500 zł.
I się zastanawiam....:cool2::sorry::sorry:
Co o tym myślicie?
Opłaca się?

reklama
Malinka obraz oddany do oprawy.
Będzie przed świętami na pewno :tak::tak:.
Pamiętam o paczce dla Ciebie ,jest już wszystko spakowane,tylko nie mam czasu iść jej wysłać choć poczte mam 200 m od domu.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Uciekam ,bo o 12 mam dogoterapię a jeszcze z mokrymi włosami siedzę,a pies bez śniadania ,o sobie nie wspomnę.
Pewnie zjem jak wrócę z zajęć :-D:-D:-Dczyli ok 13.30 :-D:-D:-D
ha ha skąd ja to znam ja mam do poczty co prawda dalej ale tak jakoś zawsze nie po drodze:tak:
kochana a w dupe chcesz śniadanie to podstawa:tak::tak::tak:
Witam,witam
My jak zwykle sobie pospalismy dzisiaj do po 10:tak::tak::tak::tak:Teraz jestesmy juz po sniadanku i moze wybierzemy sie na jakis spacerek bo pogoda jest nie najgorsza:-)Nie wieje i nie pada,ale slonca tez nie ma
no i śpioch Dowikluś zawitał:tak:
kochana tego paska nie mają w casto ale nie zamówią go teraz przed inwentaryzacja tj do 12-18 stycznia dlatego że muszą się wysprzedać z tego co maja żeby było mniej liczenia:sorry::sorry::sorry:
a Lunka firanek tez narazie nie maja a szkoda bo ja też czekam na jkieś kubusiowe ale pamiętam:tak:
Banderas zasnął:sorry::sorry:ciekawe ile pośpi ???jak 2-3 godzinki to ok a jak mniej to lipa i będe musiała go potem położyć jeszcze raz:eek::eek::eek:

Do góry