reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No i to MOTTO mea powinna wyciac , pogrubic i wstawic do odpowiednieo watku tak aby dziewczyny w pologu w momentach zalamania mialy kolo ratunkowe:-)

Jakie glupio. Ja widze ,ze sie udzielasz. Pisz na priv do Asi bo tylko ona moze Cie wpisac do grupy. Niestety malo ostatnio tu sie pojawia. Zakochala sie w Fifolu i o nas zapomniala;-)

asia jest tu dosc czesto !! wiec tylko trzeba pisac :D

a co do motta - jak najbardziej tylko gdzie go wpisac ??

Eee Asia o nas zapomniala?? hmmm ja sie zdziwilam ze ma jeszcze sile wklejac zdjecia z fifim i podpisywac je specjalnie dla e ciotek :):):) majac dwojke dzieci na karku hehe ... i chyba zaglada tu codziennie ;-) wiec mozna smialo pisac :-)

A ja znowu siedze i wpierniczam ciasteczka a waga rosnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

ogarnełam z wierzchu domek.... pranie nastawiłam.... i hmmm rosolek z mam na pierwsze danie i jeszcze na drugie cos musze wymyslic ale chyba to bedzie spagetti z tuńczykiem i serem parmezano bo mama duuuzo go przywiozla ;-) i dała :-) wiec prawdziwe italianskie spagetii nawet makaron i pomidory i tunczyka przywiozła z wloch hehe wiec chyba nie odmowimy sobie dzis zjedzenia takich pysznosci ... no tylko zrobie sos i juz :-)

pozatym jakos dzis nie tak mi spiaco jakos:confused2::confused2::confused2:

Ja zabieram się za przekopywanie allegro- muszę sprawdzić czy bardziej opłaca mi sie tam zamówić, czy jednak kupić w hurtowni

Ja przewaznie jak kupowalam w necie to ceny byly tansze,jedyne co to za stelaz pod wanienke bym przeplacila.

ja jutro ide do fryzjera obciac te moje kudly bo mam tak zniszczone ze tragedia...i pasemeczka sobie strzele blond...ostatni raz bylam u fryzjera w czerwcu wiec obecnie jest fatalnie na mojej glowie..a tu dzidzia sie ma rodzic wiec zdjecia trzeba popstrykac wiec moze sie na jakim zalapie to trzeba ladnie wygladac..:-)

Ja tez musze sobie polozyc farbe na wlosy bo juz patrzec nie moge;-)

Witam :tak:

Wlasnie zjadlam pyszne sniadanko i mysle o kawie. Noc jak zwykle nieprzespana.

Czy dla Was tez takim duzym wysilkiem jest przekrecenie sie z boku na bok? Ja juz nie wiem czy jestem takim paragrafem czy to naprawde jest trudne :sorry:

No i to MOTTO mea powinna wyciac , pogrubic i wstawic do odpowiednieo watku tak aby dziewczyny w pologu w momentach zalamania mialy kolo ratunkowe:-)

Wlasnie tego sie boja. Pierwsza ciaza - ani jednego rozstepu, Druga ciaza - zadnego do tej pory. Wq..rwie sie jak mi sie w ostatnichdwoch dniach jakis pojawi. :crazy:

O jak milo ze cos co napisalam ktos nazwal mottem - uroslam troche :-) A jesli chodzi o rozstepy to staram sie narazie nie ekscytowac ich brakiem bo wielu kobietom pojawiaja sie dopiero po porodzie :crazy:

reklama
Witam :tak:

Czy dla Was tez takim duzym wysilkiem jest przekrecenie sie z boku na bok? Ja juz nie wiem czy jestem takim paragrafem czy to naprawde jest trudne :sorry:

nie tylko ty masz z tym problem !!! ja sie ledwo ruszam a moj maz przez to cierpi bo go budze jak sie staram obracac !!! ale dzis ambitnie przespal nocke ze mna :)

a mi sie nie chce zabrac za robote !!! moze mnie ktos kopnac w D zebym sie ruszyla ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry