D
daffodill
Gość
bylabym bardzo zaskoczona i nie wiedzialabym co powiedziec... zaczynam sie martwic heheCza przedswiateczny jest pelen magicznych niespodzianek :-) kto wie - moze to Julek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bylabym bardzo zaskoczona i nie wiedzialabym co powiedziec... zaczynam sie martwic heheCza przedswiateczny jest pelen magicznych niespodzianek :-) kto wie - moze to Julek.
No i to MOTTO mea powinna wyciac , pogrubic i wstawic do odpowiednieo watku tak aby dziewczyny w pologu w momentach zalamania mialy kolo ratunkowe:-)
Jakie glupio. Ja widze ,ze sie udzielasz. Pisz na priv do Asi bo tylko ona moze Cie wpisac do grupy. Niestety malo ostatnio tu sie pojawia. Zakochala sie w Fifolu i o nas zapomniala;-)
aaa i nie wiem czy wiecie - zauwazylyscie ze Asia ma statut moderatora !!!
Ja zabieram się za przekopywanie allegro- muszę sprawdzić czy bardziej opłaca mi sie tam zamówić, czy jednak kupić w hurtowni
ja jutro ide do fryzjera obciac te moje kudly bo mam tak zniszczone ze tragedia...i pasemeczka sobie strzele blond...ostatni raz bylam u fryzjera w czerwcu wiec obecnie jest fatalnie na mojej glowie..a tu dzidzia sie ma rodzic wiec zdjecia trzeba popstrykac wiec moze sie na jakim zalapie to trzeba ladnie wygladac..:-)
No i to MOTTO mea powinna wyciac , pogrubic i wstawic do odpowiednieo watku tak aby dziewczyny w pologu w momentach zalamania mialy kolo ratunkowe:-)
Wlasnie tego sie boja. Pierwsza ciaza - ani jednego rozstepu, Druga ciaza - zadnego do tej pory. Wq..rwie sie jak mi sie w ostatnichdwoch dniach jakis pojawi.![]()
no to juz wyglada na zaczynajacy sie porod !! oby poszlo szybko i sprawnie![]()
Witam
Czy dla Was tez takim duzym wysilkiem jest przekrecenie sie z boku na bok? Ja juz nie wiem czy jestem takim paragrafem czy to naprawde jest trudne![]()