reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Asia proste ze ma racje a pozatym szkoda bardzo zeby po miesiacy czy nawet po dwoch po ciazy wygladac jak miss ;) wszystkich nas to czeka jak urodzimy mały flaczek z przodu i juz no i co z tego niech sobie bedzie :-p zniknie powoli :-);-)

reklama
Aska poprawic ci humor ?? moja tesciowa mi przed chwila rzucila tekstem "NIE SIEDZ NA TYM FOTELU /chodzi o moj fotel do biurka taki obracany/ BO ON ZA CHWILE SIE POD TOBA ZAWALI ... ON NIE JEST DOSTOSOWANY NA TAKIE OBCIAZENIA!!"
mialam ochote dac jej w ryj !!! piz.a nawet nie wie ile ja waze !!! dowiedziala by sie za to jaka mam sile w rekach !!!

Aska poprawic ci humor ?? moja tesciowa mi przed chwila rzucila tekstem "NIE SIEDZ NA TYM FOTELU /chodzi o moj fotel do biurka taki obracany/ BO ON ZA CHWILE SIE POD TOBA ZAWALI ... ON NIE JEST DOSTOSOWANY NA TAKIE OBCIAZENIA!!"
mialam ochote dac jej w ryj !!! piz.a nawet nie wie ile ja waze !!! dowiedziala by sie za to jaka mam sile w rekach !!!
mea a bierzesz cos na uspokojenie??:-D
bo bez lekow to chyba bym sie nie opanowala zeby jej nie walnac:-D
jaka bezczelna franca..
powiedz jej ze Twoje uszy nie sa przystosowane do sluchania wariatek i neich sie nie odzywa pi.a....

Qurwa jak moj maz pojechal to same piekne komentarze wylapuje od ludzi !.NO chyba popadne w jakas depresje ,dzis az sie poryczalam !
Najpierw tesciowa do mnie z tekstem "ze wygladam jak bym dalej w ciazy byla"
przelknelam ale zabolalo i zaczelam sie naprawde przegladac w lustrze!

a dzisiaj ide spcerkiem po malego do szkoly stoje na jednym chodniku z wozkiem a na drugim chodniku idzie TESCIOWEJ PRZYJACIOLKA ( poje...ne babsko) patrzy na mnie patrzy ,wiec sie uklonilam starej cipie ,a ta sie drze przez cala ulice z drugiego chodnika " NIE POZNALAM CIE TAk ZES PRZYTYLA" ludzi w cholere na ulicy ,zaczeli sie gapic a ja przez lzy " bo 3 tyg temu urodzilam dziecko"
Odwrocilam sie i poszlam po Patryka .
Wrocilam do domu i musialam sie rozryczec bo nie rozumiem ludzi ktorzy robia lub mowia cos komus tylko po to aby zrobic komus przykrosc!
Zawsze bylam chuda az przesadnie i slyszalam jesz cos? teraz zostalo mi po porodzie 12 kg jeszcze do wagi wyjsciowej czyli moich 50 kg ( gdzie slyszalam ze za chuda jestem itp) i slysze ze gruba jestem juz od 2 osob ,a przyjaciolka tesciowej zrobila to tak nie kulturalnie ze nawet nie mialam jak sie obronic bo stado ludzi patrzylo na mnie.
Pech chcial ze akurat Jarek zadzwonil kiedy beczalam wiec sie pozalilam ,i pewnie bedzie nastepna zadyma bo mowil ze se zadzwoni do swojej matki i przekaze ze sobie nie zyczy aby jej powalone kolezanki wyrazaly opinie o wygladzie jego zony.

Mam 27 lat ,rozstepy ,flaka na brzuchu i dupsko i uda urosly , 2 ciaze za soba ,2 cudownych dzieci i kochanego meza ktory twierdzi ze kocha mnie taka jaka jestem, wszystko fajnie ale jak slysze takie komentarze od starych wrednych bab to sie zalamuje bo przyjemne to wcale nie jest!

Czy az tak tragicznie wygladam? Ja wiem nie pomalowana ,w ciuchach po domowemu ,z wlosem zwiazanym ,ale z moim maluszkiem kochanym ktoremu poswiecam wiekszosc czasu niz ukladanie wlosow ( brzuszkow jeszcze do cholery robic nie moge bo bylam cieta)NO chyba sie zalamie przez te stare RURY! Niech ten maz moj juz wraca!

FOTY Z DZISIAJ
czym Ty się przejmujesz?
starymi babami?
ja przytyłam za mało i w tym momencie sterczą mi biodra i żebra
wygada to mało estetycznie dokładając skórę na brzuchu:tak:
i wali mnie to co kto mówi i myśli na mój temat:-D
mąż się tylko drze że same kości zapierniczają i że mam przytyć
więc i tak źle i tak niedobrze

Asia wyglądasz wspaniale :)
a że masz troche brzuszka jeszcze to normalne...
po cesarce nie bedziesz od razu naiwaniac brzuszkow czy cos..
ślicznie wygladasz :)

a ja poeksperymentowalam..
poszłam sie wysikac.. a kolezanka mi poradzila zeby zobaczyc co ze mnie leci.
zebym rozlozyla bialy recznik i stanela okrakiem nad nim..
to sie wysiusiałam wytralam..
stoje
a za chwile takie chlust.. takie małe chlust.. i potem tylko kap kap..
patrze na recznik i to takie podżółcone..
se mysle no siara ale sie zesikałam.. wącham a to w ogole nie pachnie.. no i co to moze byc??
dodam ze nie jest to konsystencji śluzu tylko wody bardziej
ja zaczęłam robić brzuszki 10 dni po porodzie i to nie był dobry pomysł bo zalała mnie krew-przestraszyłam się bo mało plamiłam a tu nagle taka akcja i dałam sobie spokój
Anoola-moje wody były śluzowate i pachniały rybami-czyli tak jak opisują:tak:

siemka
nie pisalam z wami prawie tydzien:-(ale nie mialam czasu! co słychać???? jak samopoczucie w taka paskudna pogode????
ja sie ucze do egzaminów mam nadzieje ze mi sie uda zaliczyc- trzymajcie kciuki!!!!

bylam dzis u doktora -szyjka zamknieta i wszystko oki:tak::tak::tak:
w szpitalu w ktorym rodze porody rodzinne juz sa -grypa sie uspokoiła -ulga ,moge rodzić

mea !!!!!!!! ale babsko ! kurde ale te stare babska to wredne sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czym Ty się przejmujesz?
starymi babami?
ja przytyłam za mało i w tym momencie sterczą mi biodra i żebra
wygada to mało estetycznie dokładając skórę na brzuchu:tak:
i wali mnie to co kto mówi i myśli na mój temat:-D
mąż się tylko drze że same kości zapierniczają i że mam przytyć
więc i tak źle i tak niedobrze

juz mi nerw przeszedl ,ale dziekuje kochana! za chuda zle ,za gruba tez niedobrze a cholera jasna walic ich !

siemka
nie pisalam z wami prawie tydzien:-(ale nie mialam czasu! co słychać???? jak samopoczucie w taka paskudna pogode????
ja sie ucze do egzaminów mam nadzieje ze mi sie uda zaliczyc- trzymajcie kciuki!!!!

bylam dzis u doktora -szyjka zamknieta i wszystko oki:tak::tak::tak:
w szpitalu w ktorym rodze porody rodzinne juz sa -grypa sie uspokoiła -ulga ,moge rodzić
czyli widzę że sytuacja taka jak u mnie;) pewnie ten drugi termin będzie nam bliższy ;) ale co tam- objemy się Madziu na te święta :-):-):-)

juz mi nerw przeszedl ,ale dziekuje kochana! za chuda zle ,za gruba tez niedobrze a cholera jasna walic ich ![/QUOTE]
mądra dziewczynka!!
zapraszam na ciasteczka ryżowe i rybkę po chińsku!!:-D

reklama
ja postanowiłam ze jak w pt zdam egzamin i przesiedze w sb w szkole to od niedzieli zaczynam "wywoływać" nie wiem jeszcze jak ale cos wymysle :-D:-D:-D

Do góry