D
daffodill
Gość
hehe ja mam lapka przed TV i dziele swoja uwage miedzy BB a Brzydula![]()
Ja niestety mam komputer stacjonarny a TV w drugim pokoju ale juz wróciłam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ja mam lapka przed TV i dziele swoja uwage miedzy BB a Brzydula![]()
no i nie wierze w to co wczoraj sie wydarzylo!!! ja musze odciagac pokarm tylko dlaczego juz??? cycki puchna bolą i nie ma mowy o chodzeniu bez stanika... z moich cycusiów leje sie mleko jak woda z kranu!!! czy to normalne???
a do mnie dzwonila kolezanka i powedzialam jej ze jak tylko bedzie wolna sala to bierzemy w szpitalu z mezem dwojke i ze maz bedzie ze mna..
na co ona ze lepiej lezec z innymi laskami..ona lezala na sali 8 osobowej i jak nie miala mleka to inne kobiety karmily jej dziecko![]()
Daff wypukaj ulce zyczenia na imieniny od ciotki
powiedz ze zycze jej zdrowka szybkiego wykluwania i zeby mama miala dobre mleko i byla na kazde zawolanie:-)
Daff wypukaj ulce zyczenia na imieniny od ciotki
powiedz ze zycze jej zdrowka szybkiego wykluwania i zeby mama miala dobre mleko i byla na kazde zawolanie:-)
A no dzis Julki a wiec od e ciotek wystukaj jej Wszystkiego Naj![]()
Julka wam dziekuje:-) a kto wie moze i mi podziekuje i wyskoczy dzis heheh bardzo bym sie cieszyla... ja niby pisze ze cierpliwie czekam a wewnetrznie wrecz ja blagam by juz ywszla....