reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

caroline - żeby się tego ozbyć musisz wejść w ustawienia---->edycja opcji---->
i tak znajdziesz ocś takiego "domyślny tryb powiadamiania o postach" - "Jeżeli założysz temat na forum albo napiszesz post w temacie innego użytkownika możesz automatycznie dodać go do listy śledzonych tematów. Wybierz tryb powiadamiania o nowych postach w ramach śledzonego tematu. " I musisz sobie zaznaczyć "nie subskrybuj" :tak:

Kochana dziękuję Ci bardzo!! :-)
uuu masakra to ty strasznie duzo maili musisz z tego dostawac
wydaje mi sie ze gdzies nie masz zaznaczonego kwadracika w ustawieniach edycja opcji

O tak codziennie dobrych kilkadziesiąt meili!! Już mi śmietnik na poczcie się zrobił.

reklama
a ja wypilam sok z marchwi - tak ijednodniowy - M mi zostawil w lodowce - ciekawe czy tak o mnie dba czy kupil dla siebie i zapomnial wypic :-D
No i samotna noc przede mna - plus jest zdecydowanie jeden - NIKT MI NIE BEDZIE CHRAPAL!!!! :tak::tak::tak:

Dobrze zem oj lekarz lightowo podchodzi do badan i glukozy nei kazal m irobic :-D
No bo faktycznie bez sensu by to bylo - zwykle badanie (na czczo) wyszlo mi dobrze (poziom niski - wrecz raz na granicy) i stwierdzil ze to bez sensu i tylko wyludzanie kasy od ciezarnych w wielu przypadkach, ale jak chce to oczywiscie moge... Ale ja nie chce :-D

Ja wlasnie wrocilam z pracy a wyscie poszalaly.Jak wychodzilam bylo 1198 a teraz 1207.Chyba bijecie rekordy.U nas sniezyca nie da sie jechac szybciej niz 20 na h.Kilka samochodow po drodze minelam w rowie,zreszta mna tez kilka razy rzucilo,ale przy takiej predkosci bez problemu wyrownalam.
Litosci niech ktos zabierze ten snieg.Jutro jak bedzie tak sypalo to dzieciaki nie pojda do szkoly.I co one beda w domu robic.Chyba mnie wykanczac.Teraz tylko denerwuje sie bo G jest w drodze do domu a ma ponad 1,5h jazdy pewnie zajedzie w nocy.Juz dzwonilam do niego zeby nie szalal bo naprawde warunki niewesole,a on czasem szarzuje.
Ok ide poczytac co tam napisalyscie dzis,bo i tak nie mam sily nic robic,jestem skonana.Wcinam golabki i odpoczywam.Milej i spokojnej nocki zycze.

Dziendobry!
Allee dzis spałam , jak zabita !:tak: i co najlepsze, ani razu na siku !!! :-)
Strasznie słaba dzis jestem, nie moge na nogach ustać, moj M tez narzekal pr\zed wyjsciem do pracki ze mu sie w głowie kręci, moze znów cos w powietrzu ....niech juz przyjdzie jakis mróz czy cos bo przez ta pogode to same wirusy w powietrzu...
Dzisiaj 10-ty , musze odwiedzic bank, uporzadkowac papiery itp,ufff..
Nasza chrzesnica ma w sobote urodziny, trzeba poszukac jakiegos prezentu...moze macie pomysl co kupic 10-letniej dziewczynce???

Dzien dobry
Ale mialam koszmarna noc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: młody sie obudzil o 23 i do 2 w nocy nie spał...oczywiscie na początku sie zrzygał bo mu mandarynka stała na zoladku no a potem to tylko marudził i co 5 minut "daj to" i naznosilam mu całe łozeczko zabawek no i nie chcial mimo to spac...a juz spal na siedzaco...K oczywiscie jakies pretensje ze do pracy musi wstac...no jak ja bbym nie wstawała....ale wkoncu wzial go na rece i go uspał
Jakas masakra....gorączka juz mu spada jak rano mierzylam po przestaniu działania czopka to mial 37.2 zaraz mu zmierze znowu .....

Oczywiscie zrobilam budyn i nie chcial jesc...
No cóż....trza sie brac za jakas robote....tesc mial wczoraj rozkrecac te meble i brac je do siebie ale jenak ich nie rozkrecal a dzisiaj przyjada nasze nowe...K do 19 w pracy dzisiaj wiec nic nie skreci....mysle ze do niedzieli bedzie juz stało wszystko bo od poniedzialku chcialaybm juz sprzatac...

AGUS27 - kochana z tego co wiem , bo mam 12 letnia siostre to dziewczynki w tym wieku ogladaja i lubia Hannah Montanna wiec musialabys sie dowiedziec czy ona takze jest jej fanka bo są fajne plecaki z tej seri i rozne rzeczy....a jezeli nie to proponowałabym jakas sukienke dziewczynki lubi i przy okazji praktyczniejsze niz jakie kolwiek zabawki.

ulalala faktycznie cichutko :-)

Dzień doberek! Dziś też u mnie ciężko ze wstawaniem... jeszcze Olka muszę budzić do przedszkola... a bidoczek tak słodko śpi.

ulalala faktycznie cichutko :-)

Dzień doberek! Dziś też u mnie ciężko ze wstawaniem... jeszcze Olka muszę budzić do przedszkola... a bidoczek tak słodko śpi.

O wlasnie.....widze ze dajesz swojego malutkiego ksiecia do przedszkola...
Mozesz mi powiedziec jak to bylo?? czy płakal i wogole czy byly jakies problemy zeby zostawał i kiedy go dałas?? bo ja sebusia tez bede chciala dac jak skonczy 3 latka

reklama
Dzien dobry
Jakas masakra....gorączka juz mu spada jak rano mierzylam po przestaniu działania czopka to mial 37.2 zaraz mu zmierze znowu .....

Oczywiscie zrobilam budyn i nie chcial jesc...
No cóż....trza sie brac za jakas robote....tesc mial wczoraj rozkrecac te meble i brac je do siebie ale jenak ich nie rozkrecal a dzisiaj przyjada nasze nowe...K do 19 w pracy dzisiaj wiec nic nie skreci....mysle ze do niedzieli bedzie juz stało wszystko bo od poniedzialku chcialaybm juz sprzatac...

Czrnuszka z tego co wiem to lepiej mleka nie dawać (budyniu) jak się ma gorączkę.... może małego samego odrzuciło... hmmm ale ja bym zjadła budyn.. :laugh2:

a ja dziś idę do dentysty... ehh i się zastanawiam czy znieczulenie będzie ok dla dzidziusia.. wole teraz wyleczyć co mam bo później jak się karmi to jeszcze gorzej z tym znieczuleniem...:sorry: a opcja "bez" u mnie nie wchodzi w grę :no:

Do góry