marela
Podwójna marcóweczka ;)
Dronka- ja też od razu mam 75 g, w piątek się przekonam co to znaczy, ale coś mi się obiło o uszy , że to zapobiegawczo, żeby nie powtarzać czy coś takiego .
Agi28- Witamy
Ccaroline - ale fajniuchna kartka, a synek śliczniutki :-)
moniat84- nie przejmuj się, faceci tak mają , ile razy mały kopał to mój przyłożył rękę na 10 sek i mówi że nie czuje i na tym był koniec , zero okazywania uczuć. Ale ja truję dupę mu cały czas, niby tylko opowiadam , niby coś zagaduję do niczego nie zmuszałam , przeczytałam mu że mały już słyszy i trzeba czytać bajki, że trzeba częściej dotykać to rozróżnia już czyja ręka, takie bajery, że trzeba do niego mówić żeby potem nie bał się Twojego głosu- tylko, nie kazałam mu tego robić tylko niby jakieś ciakawostki wyczytane z gazetek lub neta i zawsze niby sama w szoku
Udało się u mnie- od 3 dni co wieczór coś mu czyta - króciutko i mówi do niego .
. zmiana nie do poznania 
A ja dostałam znowu lenia
, normalnie ciągle bym spała, taka nieprzytomna jestem, nic do mnie nie dociera
ale cóz jakośto wytrzymam , nie ma wyjścia a narzekanie najgorzsze chyba . Nadrobiłam zaległości
ale na raty, a teraz spadam układać kartkóweczkę :-(, już mam dosyć sprawdzania itp. Ale mus to mus :-(
Agi28- Witamy
Ccaroline - ale fajniuchna kartka, a synek śliczniutki :-)
moniat84- nie przejmuj się, faceci tak mają , ile razy mały kopał to mój przyłożył rękę na 10 sek i mówi że nie czuje i na tym był koniec , zero okazywania uczuć. Ale ja truję dupę mu cały czas, niby tylko opowiadam , niby coś zagaduję do niczego nie zmuszałam , przeczytałam mu że mały już słyszy i trzeba czytać bajki, że trzeba częściej dotykać to rozróżnia już czyja ręka, takie bajery, że trzeba do niego mówić żeby potem nie bał się Twojego głosu- tylko, nie kazałam mu tego robić tylko niby jakieś ciakawostki wyczytane z gazetek lub neta i zawsze niby sama w szoku

A ja dostałam znowu lenia