Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie wiem czemu tak długo wysyłają chyba gdzieś, sami nie robią tych badań, a miałam zrobić HBS I Odczym Combsa, chyba dobrze napisałamo raaany a czemu tak dłuuugo???Ja mam wyniki tego samego dnia, albo na drugi dzień najpóźniej..

Nie nastawiam się na usg, bo on rzadko mi je robi, ale przynajmniej posłucham sobie serduszka mojego bąbla:-) A poza tym to myślę, że wszystko jest ok. bo się dobrze czuję. Tylko boję się wejścia na wagę.. dziś kolejna chwila prawdy będzie

dalam mlodemu czopka i polozylam go spac pewnie pospi dlugo bo 3 godziny nocnego snu urwane...
Przywiezli mebelki tesciowa rozladowuje z wujkiem i tym gosciem zebym ja nie nosila..no no ..jednak ktos sie o mnie martwi
;-)
Dwa dni ciągiem to stanowczo za dużo jak dla mnie;-) Ale wiem, że jak dzisiaj posiedzę, to zostanie mi już naprawdę niewiele... ehhhh jak ja nie cierpię pisać dyplomy
Do inżynierki miałam więcej zapału.. ale pewnie dlatego, że nie wiedziałam jeszcze czym to "pachnie"
Słodkiej glukozy patinkai dobrych wyników oczywiście
![]()

fuj fuj fuj i jeszcze raz fuj!! Myślałam że bedzie lepiej. Niedobrze mi było bleee teraz zjem bułeczke i może przejdzie. Słabo mi w ogole jakoś. Ale M był ze mna wiec autkiem mnie podrzucił. Na czczo miałam 86 a godzinke po 120 wiec luzik
ale dzisiaj niczego słodkiego nie wezme do ust bleee.

wkoncu pudzian jestem 

- noooo heheMoże teście wyczuli, że chcesz się stamtąd wynieść jak najszybciej i nie chcą, żebyś im syna z domu zabrała wkońcu;-)
- kochana badania glukozy mozna robic do 28 tygodznia ciazy...Witam w ten pochmurny dzień,
ależ tu się dzieje....aż trudno za jednym podejściem przeczytać wszystkie posty...;-) Widzę, że chyba dosyć często robicie różne badania, tymczasem mój lekarz powiedział, że póki nic się nie dzieje to on chce je widzieć co dwa miesiące...no i jeszcze nie chciał też obciążenia glukozą - powiedział następnym razem, czyli po 15 grudnia. Zastanawiam się, czy to dobrze![]()