reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
A ja dzisiaj obudziłam się z wielką zaschniętą plamą na piżamie.
ALe był to dla mnie szok jakbym nigdy w zyciu dziecka piersią nie karmiła

Mimo że nie wspominam karmienia dobrze to cieszę się, może tym razem będzie lepiej
Trzeba będzie zrobić w marcu zapasa kapusty
ALe był to dla mnie szok jakbym nigdy w zyciu dziecka piersią nie karmiła

Mimo że nie wspominam karmienia dobrze to cieszę się, może tym razem będzie lepiej

Trzeba będzie zrobić w marcu zapasa kapusty

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Nie wiem czemu tak długo wysyłają chyba gdzieś, sami nie robią tych badań, a miałam zrobić HBS I Odczym Combsa, chyba dobrze napisałamo raaany a czemu tak dłuuugo???Ja mam wyniki tego samego dnia, albo na drugi dzień najpóźniej..
jjejku ale na dworze okropnie.. jest tak szaro, że zaświeciłam lampkę, bo mnie ta ciemność przytłacza normalnie. Poszłabym po zakupy, żeby coś ugotować, tylko wcale nie wiem co... Więc nie wiem co miałabym kupić
A dzisiaj o 18 mam wizytę u gina
Nie nastawiam się na usg, bo on rzadko mi je robi, ale przynajmniej posłucham sobie serduszka mojego bąbla:-) A poza tym to myślę, że wszystko jest ok. bo się dobrze czuję. Tylko boję się wejścia na wagę.. dziś kolejna chwila prawdy będzie

A dzisiaj o 18 mam wizytę u gina

Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
dalam mlodemu czopka i polozylam go spac pewnie pospi dlugo bo 3 godziny nocnego snu urwane...
Przywiezli mebelki tesciowa rozladowuje z wujkiem i tym gosciem zebym ja nie nosila..no no ..jednak ktos sie o mnie martwi

Przywiezli mebelki tesciowa rozladowuje z wujkiem i tym gosciem zebym ja nie nosila..no no ..jednak ktos sie o mnie martwi
dalam mlodemu czopka i polozylam go spac pewnie pospi dlugo bo 3 godziny nocnego snu urwane...
Może teście wyczuli, że chcesz się stamtąd wynieść jak najszybciej i nie chcą, żebyś im syna z domu zabrała wkońcu

A tak wogóle, to dzisiaj miałam jeszcze jeden dzień spędzić nad magisterką, ale na samą myśl mnie cofa
Dwa dni ciągiem to stanowczo za dużo jak dla mnie;-) Ale wiem, że jak dzisiaj posiedzę, to zostanie mi już naprawdę niewiele... ehhhh jak ja nie cierpię pisać dyplomy
Do inżynierki miałam więcej zapału.. ale pewnie dlatego, że nie wiedziałam jeszcze czym to "pachnie"

patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Cześć Brzuchatki :-)
Oj było słodko...jak cholera

fuj fuj fuj i jeszcze raz fuj!! Myślałam że bedzie lepiej. Niedobrze mi było bleee teraz zjem bułeczke i może przejdzie. Słabo mi w ogole jakoś. Ale M był ze mna wiec autkiem mnie podrzucił. Na czczo miałam 86 a godzinke po 120 wiec luzik
ale dzisiaj niczego słodkiego nie wezme do ust bleee.
Ide sie połozyć. M zrobił sniadanko
Miłego i spokojnego dnia Kobitki:-)
Słodkiej glukozy patinkai dobrych wyników oczywiście
![]()
Oj było słodko...jak cholera

Ide sie połozyć. M zrobił sniadanko

Miłego i spokojnego dnia Kobitki:-)
Witam w ten pochmurny dzień,
ależ tu się dzieje....aż trudno za jednym podejściem przeczytać wszystkie posty...;-) Widzę, że chyba dosyć często robicie różne badania, tymczasem mój lekarz powiedział, że póki nic się nie dzieje to on chce je widzieć co dwa miesiące...no i jeszcze nie chciał też obciążenia glukozą - powiedział następnym razem, czyli po 15 grudnia. Zastanawiam się, czy to dobrze
ależ tu się dzieje....aż trudno za jednym podejściem przeczytać wszystkie posty...;-) Widzę, że chyba dosyć często robicie różne badania, tymczasem mój lekarz powiedział, że póki nic się nie dzieje to on chce je widzieć co dwa miesiące...no i jeszcze nie chciał też obciążenia glukozą - powiedział następnym razem, czyli po 15 grudnia. Zastanawiam się, czy to dobrze

reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Jaki wogole tempy gosc te meble przyzwiozl..nieduzo tych paczek a kur*** marudzil ze nie bedzie mial kto wnosic....co za typ od czego od tam jest, za co mu placa....i jakies glupie podteksty ze o BBBoze jakie ciezkie....no a dla mnie pewnie wogole by nie były cięzkie....ani troche
wkoncu pudzian jestem 

Ale ciesze sie ze juz sa....ciekawe tylko kiedy mężunio je złoży :-(juz bym chciała wyprobować nowe łóżko

ale czasem mi sie zdaje ze troche przesadzam....tesciowa mi chyba ufa najbardziej ze wszyskich mieszkancow....mi pierwszej i chyba jedynej powiedziala ze ma guza w macicy i ze idzie na operacje...i wogole wszystko mi mowi....wiec to moze ja poprostu sie za bardzo uprzedzilam...gosc od mebli nie mial mi wydac to pojechala do swojej mamy pozyczyc wsumie to kawalek ale pojechala...tak bym musiala wrednemu gosciowi dac 25 zl napiwku a nie zalsuzyl..

Ale ciesze sie ze juz sa....ciekawe tylko kiedy mężunio je złoży :-(juz bym chciała wyprobować nowe łóżko

- noooo heheMoże teście wyczuli, że chcesz się stamtąd wynieść jak najszybciej i nie chcą, żebyś im syna z domu zabrała wkońcu;-)
- kochana badania glukozy mozna robic do 28 tygodznia ciazy...Witam w ten pochmurny dzień,
ależ tu się dzieje....aż trudno za jednym podejściem przeczytać wszystkie posty...;-) Widzę, że chyba dosyć często robicie różne badania, tymczasem mój lekarz powiedział, że póki nic się nie dzieje to on chce je widzieć co dwa miesiące...no i jeszcze nie chciał też obciążenia glukozą - powiedział następnym razem, czyli po 15 grudnia. Zastanawiam się, czy to dobrze![]()