reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

cześć dziewczyny!
Kopciuszku dziękuję za przepis:tak:
Marta wszystkiego najlepszego!!!
dzisiaj o 10:40 mamy wizytę u lekarza:tak::-D
jak wrócę to się pochwalę ile waży Malutka
póki co zmykam na śniadanko i się szykować!!!:-)

reklama
Ja codziennie rano jak wstaję to odliczam od nowa oczywiście, kiedy wyjdę do domu jak moja córka urodziła by się dzisiaj i coraz później mi wychodzi, a w dodatku B z Miśkiem mieli jechać na 3 dni, na weekend do warszawy, ale czekają aż Hania się urodzi i przywiozą mnie ze szpitala i z dnie na dzień ich szanse na wyjazd przed świętami coraz bardziej maleje. W pierwszej wersji mieli jechać w ten weekend ale teraz coraz bardziej zagrożony jest i przyszły:tak::tak:

ja tez tak mysle chcialam by sie urodzila ale nie w czwartek bo wtedy piatek sobota niedziela az do poniedzialku w szpitalu... a tak tylko 2 doby i sru do domku. u nas rzadko w niedziele wypuszczaja.

Hehehe ja Igorka tez chodz do terminu rowno 7 dni ;-):-) ale zaszokowala mnie Georgina i Madziarena mialy termin po mnie ;p;p;p:-p:-p:-p a juz moga tulac swe malenstwa ja tez chce i szczeze nie moge sobie wyobrazic tej chwili ze tulam swojego skarba jakos odlegly mi ten obraz niewiem czemu ....

No dla mnie to tez byla mega niespodzianka... ja mam nadzieje ze moja julka jest caly czas julka a nie julkiem i jest wyjatkiem od reguly ze nasze forumowe dziewuszki rodza sie szybciej niz mezczyzni:-)

Se jestem.. podwójna jeszcze :-D
noc przespałam jak jakiś zabity komar.. ofc przedtem sie musialam nameczyc i nafikolkowac co bym se dogodna pozycje znalazła :p
dzisiaj póki co nic nie boli.. wiec jadziem na zakupy.. zapłacić OC .. i takie tam.. a o 12:00 do gina.. zobaczymy co on powie ;)

MARTUŚ kochana STO LAT :*

Se jestem.. podwójna jeszcze :-D
noc przespałam jak jakiś zabity komar.. ofc przedtem sie musialam nameczyc i nafikolkowac co bym se dogodna pozycje znalazła :p
dzisiaj póki co nic nie boli.. wiec jadziem na zakupy.. zapłacić OC .. i takie tam.. a o 12:00 do gina.. zobaczymy co on powie ;)

MARTUŚ kochana STO LAT :*
hmmm wylalam wosk i wyszlo ze ci powie ze masz rozwarcie:-D:-D

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, liczę na to, że może nagle się zacznie:-p

reklama
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, liczę na to, że może nagle się zacznie:-p

ja ci zazdroszcze poniekad... bo ja mialam juz od polowy listopada i meczylam sie bardzo a teraz co??? robie sie z kazdym dniem przeterminowana i nic.. moze ktg mnie dzis milo zaskoczy:-)

Do góry