W
wika_20
Gość
jutro jedz zrob te wyniki prywatnie !!
A jak chce sie miec zzo to wynki krwi musza byc z jakiej daty ?? czy jak ?? nie moga byc te ostattnie wykonane??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro jedz zrob te wyniki prywatnie !!
no bede musiala....jutro jedz zrob te wyniki prywatnie !!
na uajstku wazne sa 14 dni...A jak chce sie miec zzo to wynki krwi musza byc z jakiej daty ?? czy jak ?? nie moga byc te ostattnie wykonane??
ide sprawdzic zawartosc mojej torby tak na wszelki wypadek..
ja ma mwielka jakbym pol domu wynosilaHe ja spakowalam miesiac temu ale tydzien temu tez sprawdzilam dokupilam tylko wode i stoi kolo torby bo juz sie nie zmiescila he nie mam za duzej torby ;-)
na uajstku wazne sa 14 dni...
a do zzo kazali mi zrobic morfologie z rozmazem, plytki krwi, czas krwawienia i krzepniecia, mocz, zelazo, sod, potas....
no i jeszcze mi powiedzial ze jakbym nie miala dobrych wynikow z krzepiwosci i z plytek to ze nie moga podac zzo...wg mnie troche przeginaja ...