reklama
malgorzata_n
Fanka BB :)
Witam po przerwie 
Podczytuje Was regularnie ale nie zawsze jest czas, żeby coś napisać :-)
Nadal jestem w dwupaku i czekam.
O ile wiem, to w szpitalu zakładają książeczkę zdrowia dla dziecka i muszą znać nazwisko nowego obywatela :-)
jeśli jest dziecko z małżeństwa to sprawa jasna - po ojcu
jeśli nie z małżeństwa - to albo macie papier z USC o uznaniu dziecka przez ojca, albo dziecko ma wpisane w książeczce nazwisko matki. Można to później poprawić.
A poza tym ze szpitala wędrują dokumenty do USC, więc pewnie po coś ten akt małżeństwa jest potrzebny.
Wg mnie jest to nadmiar biurokracji, no ale tak to mniej więcej wygląda...
Podczytuje Was regularnie ale nie zawsze jest czas, żeby coś napisać :-)
Nadal jestem w dwupaku i czekam.
a po kiego grzyba ??????????? beda sprawdzac czy ty i maz jestescie malzenstwem ??????????? no porazka jakas !!!!!!!!!!!!!!!!
O ile wiem, to w szpitalu zakładają książeczkę zdrowia dla dziecka i muszą znać nazwisko nowego obywatela :-)
jeśli nie z małżeństwa - to albo macie papier z USC o uznaniu dziecka przez ojca, albo dziecko ma wpisane w książeczce nazwisko matki. Można to później poprawić.
A poza tym ze szpitala wędrują dokumenty do USC, więc pewnie po coś ten akt małżeństwa jest potrzebny.
Byłam u swojego doktorka i troszke mnie oszukał wcześniej z tym odstawieniem, bo teraz każe brac jeszcze przez tydzień - stwierdził,że nie chciał mnie stresować ,że jeszcze tyle brania przede mnąElizka to odtawiasz fenka??
czy jeszcze nie??

dokładnie po to to jest

ja odstawilam z poczatkiem grudnia i jeszcze nic sie nie dzieje...Byłam u swojego doktorka i troszke mnie oszukał wcześniej z tym odstawieniem, bo teraz każe brac jeszcze przez tydzień - stwierdził,że nie chciał mnie stresować ,że jeszcze tyle brania przede mnąale na szczeście dawke mam już od paru dni zmniejszoną i biore fenka co 6godzin - dzieki temu czuję się dużo lepiej...no i zaczełam troszke już wstawać ,więc i humor lepszy...kto by pomyślał,że tak nie wiele do szczęści będzie mi potrzeba ;-)
![]()
ciekawa jestem czy szybko Ci pojdzie po odstawieniu...;-)
aaaaa i co się dowiedziałam- dziecko po fenku może (ale nie musi) być większe, bo jest lepsze ukrwienie i przyswajanie pokarmu...więc dziewczyny biorące fenka powinny byc zdyskwalifikowane w konkurencji największy bobas ;-)

tez o tym slyszalam..aaaaa i co się dowiedziałam- dziecko po fenku może (ale nie musi) być większe, bo jest lepsze ukrwienie i przyswajanie pokarmu...więc dziewczyny biorące fenka powinny byc zdyskwalifikowane w konkurencji największy bobas ;-)![]()
ale slyszalam tez ze moga byc nadpobudliwe z tego powodu..

emwu76
Fanka BB :)
A ja nadal jestem 
Nikogo nie ruszylo wczoraj ani w nocy ?
Nikogo nie ruszylo wczoraj ani w nocy ?
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Witam po przerwie![]()
a ja juz myslalam ze ty poszlas rodzic bo cie kilka dni nie bylo !!
Byłam u swojego doktorka i troszke mnie oszukał wcześniej z tym odstawieniem, bo teraz każe brac jeszcze przez tydzień - stwierdził,że nie chciał mnie stresować ,że jeszcze tyle brania przede mnąale na szczeście dawke mam już od paru dni zmniejszoną i biore fenka co 6godzin - dzieki temu czuję się dużo lepiej...no i zaczełam troszke już wstawać ,więc i humor lepszy...kto by pomyślał,że tak nie wiele do szczęści będzie mi potrzeba ;-)
![]()
no to kochana na ten ustalony termin cesarki pojdziesz w papuciach i na spokojnie !!! pewnie dlatego trzyma ci fenia bo na akcje skurczowa to ty raczej nie licz !!!
aaaaa i co się dowiedziałam- dziecko po fenku może (ale nie musi) być większe, bo jest lepsze ukrwienie i przyswajanie pokarmu...więc dziewczyny biorące fenka powinny byc zdyskwalifikowane w konkurencji największy bobas ;-)![]()
myslisz ze to od fenia zalezy ?? akozka miala duza miske 4400 a fenka nie brala ... mysle ze tu genetyka ma sporo do powiedzenia - ja jestem DUZA to i moge miec duze dziecko