reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja wyczytalam w jakies gazecie ze trzeba czy cos ale u nas nic takiego nie trzeba to jakas sciema jest co ic obchodzi czy to maz czy nie wazne ze ojciec i juz :cool2:

a po kiego grzyba ??????????? beda sprawdzac czy ty i maz jestescie malzenstwem ??????????? no porazka jakas !!!!!!!!!!!!!!!!
no wlasnie nie mam zielonego pojecia po co im...
moze wypelniaja dla urzedu juz jakies papiery...

kurde musze jechac jeszcze po dokladny adres placowki gdzie pediatra przyjmuje...i wybrac polozna...

ja musze do szuflady "torbowej" dolozyc kilka pieluch ze 3 tetry i jedna flanelke bo potem zapomne ...

Ja tez zapakowalam 3 z tetry ponoc w szpitalu bardzo sie przydaja ;-)

no wlasnie nie mam zielonego pojecia po co im...
moze wypelniaja dla urzedu juz jakies papiery...

kurde musze jechac jeszcze po dokladny adres placowki gdzie pediatra przyjmuje...i wybrac polozna...

Ja juz adres zapisalam polozna wybralam juz sobie w przychodni i pediatre tez ;-)

reklama
witam serdecznie znad kawki wpadam na chwilke sprawdzic co slychac
ja nadal w dwupaku choc dzis termin z usg a jutro z okresu
uciekam robić sałatke bo dzis znajomi przyjezdzaja :wściekła/y:tez sobie date na odwiedziny wybrali
no ale z drugiej strony zajme sie czyms i szybciej dzionek zleci a tak bym siedziala i rozmyslala czemu jeszcze nie rodze? pozdrawiam

Do góry