reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana:-):-):-)
Wstałam z jakimś bólem brzucha ale może to przez @:sorry::sorry:
Maja do przedszkola odprawiona a ja zabieram się za mycie ostatniego okna w kuchni i zmianę firanki i na tym zakończę moje porządki bo dywany niedawno prałam a kurze ścieram na bieżąco:tak::tak::tak:
Teraz idę was poczytać i porobić cytaty:-):-)

Taka kawka by mi sie dizisja przydala:tak:Niby wstałam o 10 ,ale jestem mega niewyspana:szok::szok::szok::szok:
Za porzadki to tez musze sie wziasc i znowu musze umyc okna:confused2:ale kiedy to nei mam pojecia

no jestem wreszcie:tak::tak::tak::tak:witam przy kawce;-)

to teraz musisz wytrzymać, trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak::tak:

ten kto ma najbliżej zazwyczaj się najczęściej spóźnia:-D:-D:-D:-D

co za durnie z tych lekarzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:potrafią człowiekowi uprzykrzyć życie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie wiedziałm że takim małym dzieciom robi się badania psychologiczne:szok::szok::szok::szok:

dużo zdrówka dla Oliwki, obyście szybciutko wróciły do domu i żeby wszystko było dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

ja wczoraj nie mogłam wieczorem się połączyć, odrzucało mi kartę do netu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mama po operacji, dorwaliśmy z tatą lekarza który robił operację i powiedział, ze wszystko przebiegło dobrze, zabieg się udał i teraz trzeba czekać, coś więcej będę wiedziała dopiero dzisiaj ok. 10

Misia pojechała dzisiaj z przedszkolem do teatru, strasznie się cieszy bo jeszcze w teatrze nie była, zawsze to dla dzieci ogromne przeżycie:tak::tak::tak::tak:idą na "Pszczółkę Maję"
Super ze operacja sie udala:tak::tak::tak::tak:Czekamy na wiadomosci
Moj Dominik jedzie do teatru 17 chyba

Witam,

napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić:wściekła/y:, resztę sobie dopowiecie...
Wspolczuje,oj bardzo wspolczuje:no::no::no::no:

a dla julki myślimy o :\takim wózku
WÓZEK dla lalek PODWÓJNY z daszkiem, Wwa, SUPER (831640950) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim:Duży wózek dla lalek + Torba + Gondola + Gratis (833680651) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim: NAJTANIEJ! NOWOCZESNY WÓZEK - NOWE KOLORY (831523774) - Aukcje internetowe Allegro
mi najbardziej podoba się ten 2 ale ten 3 jest najwyższy bo max ma 87 cm rączka więc by jej na długo posłużył:tak:
ale jutro będe jeszcze w tesco i w cerfurze to zobaczę jakie tam mają i w jakiej cenie bo reklamowali wózek chyba w realu:sorry:albo w tesco za 150 zł z lalką nosidełkiem więc zobaczę bo tu z przesyłka tez tk wyjdzie a tam jest jeszcze lalka w komplecie tylko nie wiem jaka wysokość tego wózka bo jak w realu ostatnio były ładne i w fajnej cenie to wysokość niestety max 56 cm:sorry: a w smyku są fajne w cenie 389 zł i mniej fajne w cenie 299 zł jak dla mnie cena powala:szok:
Mi sie podoba ten podwojny i ten ostatnio:tak::tak::tak:
Ja sie jednak zdecydowalam na te x-landery i teraz musze je tylko zamowic:tak::tak::tak::tak:

A ja też już pozamwiałam :tak:

NAMIOT MYSZKA MIKI DISNEY + SUPER KOSZ GRATIS (848290057) - Aukcje internetowe Allegro

NOWY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI FISHER-PRICE W-WA (831214481) - Aukcje internetowe Allegro

AUTO NA BATERIE~NARZĘDZIA ~MAJSTERKOWICZ~OKAZJA~~ (836245986) - Aukcje internetowe Allegro

Od jedej babci teatrzyk, od drugiej mata, no i jeszcze jakieś drobiazgi dla Niki, tylko nie wiem gdzie ja to pochowam :eek:

Ale nagotowałam dziecku kitu :szok: Mam nadzieję że będzie jadła, bo to jej pierwszy krupnik :-D:rofl2:
Fajny ten namiot,ale moi maja dwa namioty i leza nieuzywane:no:Te narzedzia z FP sa fajne ,ale to dla Aniki tak???

Fajna ta mata:tak::tak::tak::tak:I super ze sie Tobie udalo

reklama
u nas w tym roku dzieci dostają po jednym prezencie w domu tkim lepszym:tak:
pietruszka chce zegarek mam nadzieje ż e jutro coś mu kupię ja chcę torebkę:tak:a mama piotrka musi nam powiedzieć na 100% czy będzie jak tak to kuimy jej jakąś piżamę a jak nie no to nie:rofl2:

No to teraz sie witam
Wstalismy kolo 10 ,ale ja jestem mega spiaaca:szok::no::no::no::no:No nic mi sie nie chce i glowa mnie cos boli:no::wściekła/y:Tak wiec nadal jestem w spodniach od pizamy i nic nie zrobilam-sorki wstawilam rosol:-p
Zjedlismy sniadanko a teraz mlodzi ukladaja puzzle i nawet sie nie kloca:szok::szok::szok::szok:Oby tak dalej ,ja wlaczylam sobie muzyczke i mam wsyzstko gdzies hehe

o taką samą sprzedałam Antoszka bardzo ją lubił:tak:
a ja wam pokaże torebki które wybrałam tylko się nie śmiejcie bo ja nie lubie poważnych torebek:-D
TORBA RADIO!! funk'n'soul, duża czarna OLD SCHOOL (847114859) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ta podoba mi się bardzo jedyny minus to brak takiego długiego paska bo ja lubię nosić torby tak na krzyż:sorry:jak to nazwać:eek:
torba torebka PIANINO gothic retro emo punk plecak (836084020) - Aukcje internetowe Allegro
ta to mój typ jest w niej wszystko co mi się podoba i jest taka inna:tak:
TOREBKA MŁODZIEŻOWA NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS (840009315) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ta jest taka....hmmmmm sama nie wiem:-D
ORYGINALNA listonoszka torebka BETTY BOOP duża (838033104) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jeszcze taka:-D
Torba Pucca Funny Love Letter-ładna/praktyczna! (842577236) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i ta tez jest fajniusia:-D
no to są moje typy:-D:-D

Pierwsza spodobała by się mojemu bratu :-D:-D
Ja stawiam na 2 i 4 :tak:

...

Fajny ten namiot,ale moi maja dwa namioty i leza nieuzywane:no:Te narzedzia z FP sa fajne ,ale to dla Aniki tak???

...

Tak dla Niki :tak:

pietruszka chce zegarek mam nadzieje ż e jutro coś mu kupię ja chcę torebkę:tak:a mama piotrka musi nam powiedzieć na 100% czy będzie jak tak to kuimy jej jakąś piżamę a jak nie no to nie:rofl2:

U nas też po jedym w domu, tylko, że ja mam 3 wigilje i wybieram prezenty od połowy rodziny :rofl2: bo wiedzą, że moej maja zabawek od cholery i nie chcą się dublować :tak: Np przedwczoraj Helenka dostała misia:
MIŚ EDUŚ MAGICZNY PRZYJACIEL+KARTY EDUKACYJNE (835160577) - Aukcje internetowe Allegro

A majuz takiego od dawna:
FISHER PRICE SZCZENIACZEK UCZNIACZEK BIJĄCE SERCE (837902155) - Aukcje internetowe Allegro

Wuj się wykosztował, a ja wsadziłam do szafy, bo Helenka niechce się bawić :eek:

a ja wam pokaże torebki które wybrałam tylko się nie śmiejcie bo ja nie lubie poważnych torebek:-D
TORBA RADIO!! funk'n'soul, duża czarna OLD SCHOOL (847114859) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ta podoba mi się bardzo jedyny minus to brak takiego długiego paska bo ja lubię nosić torby tak na krzyż:sorry:jak to nazwać:eek:
torba torebka PIANINO gothic retro emo punk plecak (836084020) - Aukcje internetowe Allegro
TOREBKA MŁODZIEŻOWA NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS (840009315) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ORYGINALNA listonoszka torebka BETTY BOOP duża (838033104) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Torba Pucca Funny Love Letter-ładna/praktyczna! (842577236) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Hehe fajne te torebki:-);-)Mi najbardziej podoba sie ta ostatnia:tak::tak::tak::tak:

Ja tez na poczatku planowalam po jednym prezencie ale tak jakos wyszlo ze bedzie ich troszke wiecej;-):-)
W sumei kupujemy tylko dla dzieci ,wiec co tam

niestety zapłaciłam dużo więcej:confused2:

jakie torebki:-D
podoba mi sie ta
http://moda.allegro.pl/item842577236_torba_pucca_funny_love_letter_ladna_praktyczna.html

i ta ewentualne http://moda.allegro.pl/item840009315_torebka_mlodziezowa_nightmare_before_christmas.html

ale ja nie mialabym do czego ich założyc:-D

Ostatnia edycja:
to faktycznie Helenka ma zdublowany rezent :sorry:weź go sprzedaj i kup jej coś co wiesz że jej się przyda albo spodoba:tak::tak::tak:
mi się Dowikluś x lander bardzo podoba tylko mojej julce już nie:no::no:a to w końcu dla niej:rofl2:
u nas zawsze dzieciaki dostawały ful prezentów jak jeszcze mieszkałam z mamą bo od mojej mamy taty babci wujka(mojego brata) od nas a teraz tylko u nas w domku i w ubiegłym roku było tak że ja im kupowałam osobno im kuował tatuś i np ja im kupiłam ubrania bo tatuś im nakupował masę zabawek od mamy piotra dostali julka puzla adam grę ortografia na wesoł i w tamtym roku było tak ze kupiliśmy mamie piotra prezent ja kupiłam piotrowi kino domowe mamie garnki dzieciaki dostały zabawki nawet maleńki antek a ja nic.....mi było tak przykro dzieci były zdziwione a piotr z mamą ...było im cholernie głupio:confused2: a ja skwitowałam to tylko no widocznie nie zasłużyłam:-Dale ścisneło trochę bo tylko ja nie dostałam:-(
a w tym roku powiedziałm exowi że dość dzieciaki mają zabawek pierdułek które się poniewierają dlatego kupujemy cos praktycznego tzn coś o czym marzą niech to będzie jeden prezent ale porządny i zgodził się do połowy dołożyć więc dlatego adam ma takie klocki a julce kupimy porządny wózek dla lalek:tak:antoszka już ma ten sześcian edukacyjny no a ja nie odpuszczam powiedziałam pietruszce żeby sobie przypomniał jak głupio mu było w tamtym roku że nic mi nie kupił:-p
a dzieci jeszcze pewnie coś dostaną od babci (mojej mamy) bo 18 jedzie na świeta do wrocławia i chce się zatrzymac w szczecinie da bagaż do przechowania spotkamy się na mieście i chce żeby dzieci sobie coś wybrały od niej na święta:tak:może i mi coś skapnie:rofl2:

reklama
Oj MALINUS wyobrazam sobei jak musial byc Tobie przykro:-:)-:)-:)-(Wszyscy cos dostali a Ty nic:no::no::no:Domyslam sie ze Tesciowej i P bylo glupio,wiec mzoe w tym roku sie wykaza:tak::tak::tak::tak:-oby:-):tak:
Ty taka dobra kobietka zaslugujesz na prezenty pod choinke:-);-)

Do góry