Taka kawka by mi sie dizisja przydalaWitam z rana:-):-):-)
Wstałam z jakimś bólem brzucha ale może to przez @
Maja do przedszkola odprawiona a ja zabieram się za mycie ostatniego okna w kuchni i zmianę firanki i na tym zakończę moje porządki bo dywany niedawno prałam a kurze ścieram na bieżąco
Teraz idę was poczytać i porobić cytaty:-):-)
![]()

Za porzadki to tez musze sie wziasc i znowu musze umyc okna

Super ze operacja sie udalano jestem wreszciewitam przy kawce;-)
to teraz musisz wytrzymać, trzymam kciuki
ten kto ma najbliżej zazwyczaj się najczęściej spóźnia
co za durnie z tych lekarzypotrafią człowiekowi uprzykrzyć życie
i nie wiedziałm że takim małym dzieciom robi się badania psychologiczne
dużo zdrówka dla Oliwki, obyście szybciutko wróciły do domu i żeby wszystko było dobrze
ja wczoraj nie mogłam wieczorem się połączyć, odrzucało mi kartę do netu
mama po operacji, dorwaliśmy z tatą lekarza który robił operację i powiedział, ze wszystko przebiegło dobrze, zabieg się udał i teraz trzeba czekać, coś więcej będę wiedziała dopiero dzisiaj ok. 10
Misia pojechała dzisiaj z przedszkolem do teatru, strasznie się cieszy bo jeszcze w teatrze nie była, zawsze to dla dzieci ogromne przeżycieidą na "Pszczółkę Maję"

Moj Dominik jedzie do teatru 17 chyba
Wspolczuje,oj bardzo wspolczujeWitam,
napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić, resztę sobie dopowiecie...

Mi sie podoba ten podwojny i ten ostatnioa dla julki myślimy o :\takim wózku
WÓZEK dla lalek PODWÓJNY z daszkiem, Wwa, SUPER (831640950) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim:Duży wózek dla lalek + Torba + Gondola + Gratis (833680651) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim: NAJTANIEJ! NOWOCZESNY WÓZEK - NOWE KOLORY (831523774) - Aukcje internetowe Allegro
mi najbardziej podoba się ten 2 ale ten 3 jest najwyższy bo max ma 87 cm rączka więc by jej na długo posłużył
ale jutro będe jeszcze w tesco i w cerfurze to zobaczę jakie tam mają i w jakiej cenie bo reklamowali wózek chyba w realualbo w tesco za 150 zł z lalką nosidełkiem więc zobaczę bo tu z przesyłka tez tk wyjdzie a tam jest jeszcze lalka w komplecie tylko nie wiem jaka wysokość tego wózka bo jak w realu ostatnio były ładne i w fajnej cenie to wysokość niestety max 56 cm
a w smyku są fajne w cenie 389 zł i mniej fajne w cenie 299 zł jak dla mnie cena powala
![]()

Ja sie jednak zdecydowalam na te x-landery i teraz musze je tylko zamowic

Fajny ten namiot,ale moi maja dwa namioty i leza nieuzywaneA ja też już pozamwiałam
NAMIOT MYSZKA MIKI DISNEY + SUPER KOSZ GRATIS (848290057) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI FISHER-PRICE W-WA (831214481) - Aukcje internetowe Allegro
AUTO NA BATERIE~NARZĘDZIA ~MAJSTERKOWICZ~OKAZJA~~ (836245986) - Aukcje internetowe Allegro
Od jedej babci teatrzyk, od drugiej mata, no i jeszcze jakieś drobiazgi dla Niki, tylko nie wiem gdzie ja to pochowam
Ale nagotowałam dziecku kituMam nadzieję że będzie jadła, bo to jej pierwszy krupnik
![]()

Fajna ta mataRaifnorest takaFISHER PRICE RainForest PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY (832636714) - Aukcje internetowe Allegro
uzywka ale jak nowa![]()