Mama Helenki
i Aniki :D
MH kurcze fakt wcale nie zwróciłam na to uwagi
to ten drugi może julce się też ten bliźniaczy podobał za to mi nie bardzo![]()
Mi się bardzo podoba, ten dla dwójki

Gdyby nie ta raCZKA TO BYM WYBRAŁA TEN TRZECI

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MH kurcze fakt wcale nie zwróciłam na to uwagi
to ten drugi może julce się też ten bliźniaczy podobał za to mi nie bardzo![]()
Oj, sporo tego wyszło, P jeszcze musiał szkło dokupić, i trafił idealnie z ilością, hihi. No gdyby się opłacało, to by był preterkst zeby wpasc i sie spotkać, bo ja nie wiem juedy my to zjemy a zawsze mam schize , że źle zakrecone i sie zepsujelunka jak masz za dużo tego bigosu to daj mi bo łazanki za mna chodza a robic mi się nie chce
a tak serio serio to w przyszłym tygodniu chyba zrobię bigosu i łazaneka moja trściowa robi pyszte bigos nazywa sie 1/4 i sie składa z części kapuchy ,cebuli,mięso i grzyby i trochę przecieru a jest pyszniutki
![]()
A może te czopki? Vibircol?ja się trochę dzisiaj podłamałam , chciałam iść do pracy bo ciężko będzie jak przyjdzie kredyt spłacac i się dowiedziałam ,że nie ma szans na złobek od września dla Lenki ;/
Dorcia, zdrówka, duuużó zdrówka, oby szybko przeszło...Hej dziewczyny Ja na chwile w domu G jest z mala w szpitalu
Goraczka spada na szczescie Ale oliwka nic nie je i tylko pije i to co wypije to leci jej z pupci I kupi ma z domieszka krwi Pobrali do badania kal i mocz Dali jej kroplowke i czuje sie lepiej Mam nadzieje ze temperatura nie wzrosnie
Lece sie pakowac i do szpitala Oliwka taka biedna marudzaca i chora Mowie wam ja juz wole jak ona daje nam popalic :-)
8 000??? Ja chyba sobie właśnie nowe zajęcie znalazłamA co do obrazu.
Gdyby to był taki duży jak ten co sobie robiłam to cena była by minimum 5000 zł.
Za Jezusa oferowali mi 8 000 i się nie zgodziłama i tak mąż nie pozwolił by mi sprzedać.
;-)
Poszłook tylko przeslij mi na wiadomość prywatna adres do wysyłki
Oj ja też uwielbiam Mastertona, a tej pozycji nawet nie znam..Mamita ,ściągnełam sobie horror Mastertona "Piąta czarownica "fajny ,jak to Masterton![]()
Raifnorest takaJa tez mam taka nadzieje
Pochwal się
A ja rozsypałam kasze manna, nie dość ze na podłogę to jeszcze do gara za duzo poleciało![]()
u nas tez prezenty tylko dla dzieciJa tez niebardzo, ale Helenka codziennie mi jakies konstrukcje z poduszek i innych kombinuje, wiec mam nadzieję ze przestanie mi chałupę do góry nogami wywracać dzięki temuPo zatym ona kocha Myszkę Miki
No ostatni ja troszkę zdradza z Kotem Filemonem ;-)
Pokaz koniecznie
A u nas prezenty tylko dla dzieci![]()
Raifnorest takaFISHER PRICE RainForest PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY (832636714) - Aukcje internetowe Allegro
uzywka ale jak nowa![]()
u nas tez prezenty tylko dla dzieciurodzin tez nie dprawiam z wiadomych powodów i na prezent też nie licze
![]()
mama po operacji, dorwaliśmy z tatą lekarza który robił operację i powiedział, ze wszystko przebiegło dobrze, zabieg się udał i teraz trzeba czekać, coś więcej będę wiedziała dopiero dzisiaj ok. 10
Misia pojechała dzisiaj z przedszkolem do teatru, strasznie się cieszy bo jeszcze w teatrze nie była, zawsze to dla dzieci ogromne przeżycieidą na "Pszczółkę Maję"
Witam,
napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić, resztę sobie dopowiecie...
a w smyku są fajne w cenie 389 zł i mniej fajne w cenie 299 zł jak dla mnie cena powala![]()
MH fajne te zabawki a to ostatnie autko supermoi by pewnie taki namiot chcieli tylko że ja nie mam gdzie go postaić
![]()
A u nas prezenty tylko dla dzieci![]()
o taką samą sprzedałam Antoszka bardzo ją lubiłRaifnorest takaFISHER PRICE RainForest PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY (832636714) - Aukcje internetowe Allegro
uzywka ale jak nowa![]()