reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez niebardzo, ale Helenka codziennie mi jakies konstrukcje z poduszek i innych kombinuje, wiec mam nadzieję ze przestanie mi chałupę do góry nogami wywracać dzięki temu :-D Po zatym ona kocha Myszkę Miki :tak: No ostatni ja troszkę zdradza z Kotem Filemonem ;-):rofl2::-D

Pokaz koniecznie :)

A u nas prezenty tylko dla dzieci :)

Ostatnia edycja:
Nadal chorobowo, ale witam się z uśmiechem

lunka jak masz za dużo tego bigosu to daj mi bo łazanki za mna chodza a robic mi się nie chce:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
a tak serio serio to w przyszłym tygodniu chyba zrobię bigosu i łazanek:tak:a moja trściowa robi pyszte bigos nazywa sie 1/4 i sie składa z części kapuchy ,cebuli,mięso i grzyby i trochę przecieru a jest pyszniutki:tak:
Oj, sporo tego wyszło, P jeszcze musiał szkło dokupić, i trafił idealnie z ilością, hihi. No gdyby się opłacało, to by był preterkst zeby wpasc i sie spotkać, bo ja nie wiem juedy my to zjemy a zawsze mam schize , że źle zakrecone i sie zepsuje:no:

ja się trochę dzisiaj podłamałam , chciałam iść do pracy bo ciężko będzie jak przyjdzie kredyt spłacac i się dowiedziałam ,że nie ma szans na złobek od września dla Lenki ;/
A może te czopki? Vibircol?
U nas tez problem ze żłobkami, mała na liście oczekującej byla, ale teraz to juz nie mam sensu , bo ja zimą roboty i tak sobi enie znajde, a mała od wrzesnia powinna iśc do przedszkola, powinna, hihi-jak bedzie mejsce, no i jak ktos podbije mi, że jestem mama pracujaca, bo bez 2 rodzicow pracujacych to pomarzyc...

Hej dziewczyny Ja na chwile w domu G jest z mala w szpitalu

Goraczka spada na szczescie Ale oliwka nic nie je i tylko pije i to co wypije to leci jej z pupci I kupi ma z domieszka krwi Pobrali do badania kal i mocz Dali jej kroplowke i czuje sie lepiej Mam nadzieje ze temperatura nie wzrosnie

Lece sie pakowac i do szpitala Oliwka taka biedna marudzaca i chora Mowie wam ja juz wole jak ona daje nam popalic :-)
Dorcia, zdrówka, duuużó zdrówka, oby szybko przeszło...

A co do obrazu.
Gdyby to był taki duży jak ten co sobie robiłam to cena była by minimum 5000 zł.:rofl2::rofl2:
Za Jezusa oferowali mi 8 000 i się nie zgodziłam:sorry::sorry: a i tak mąż nie pozwolił by mi sprzedać.:-D:-D:-D:-D;-)
8 000??? Ja chyba sobie właśnie nowe zajęcie znalazłam:-D:-D:-D:-D:-D

ok tylko przeslij mi na wiadomość prywatna adres do wysyłki
Poszło

Mamita ,ściągnełam sobie horror Mastertona "Piąta czarownica "fajny ,jak to Masterton:tak:
Oj ja też uwielbiam Mastertona, a tej pozycji nawet nie znam..

Nic, wpadłam, to teraz musze wypasc, bo na poczte, bo do fryzjera, bo obiad, bi pozniej kosmetyczka, bo az łzawię od tego monitora...

Ja tez niebardzo, ale Helenka codziennie mi jakies konstrukcje z poduszek i innych kombinuje, wiec mam nadzieję ze przestanie mi chałupę do góry nogami wywracać dzięki temu :-D Po zatym ona kocha Myszkę Miki :tak: No ostatni ja troszkę zdradza z Kotem Filemonem ;-):rofl2::-D

Pokaz koniecznie :)

u nas tez prezenty tylko dla dzieci:tak: urodzin tez nie dprawiam z wiadomych powodów i na prezent też nie licze:confused2:

To taka jak chciałaś, super, że się udało :tak:

u nas tez prezenty tylko dla dzieci:tak: urodzin tez nie dprawiam z wiadomych powodów i na prezent też nie licze:confused2:

Dzieci jak są małe to dostają takie prezenty, że rodzicie się cieszą jak dzieci i nic im więcej do szczęścia nie potrzeba :-D:rofl2:

A ja wrzuciłam, ogórki do zupy bez przesmażenia, ale mi to gotowanie dzisiaj idzie... :eek:

A ja też zamiast wziąć się za robotę to przed kompem siedzę, chyba muszę go wyłączyć bo inaczej nie odejdę od niego:crazy::crazy:

mama po operacji, dorwaliśmy z tatą lekarza który robił operację i powiedział, ze wszystko przebiegło dobrze, zabieg się udał i teraz trzeba czekać, coś więcej będę wiedziała dopiero dzisiaj ok. 10

Misia pojechała dzisiaj z przedszkolem do teatru, strasznie się cieszy bo jeszcze w teatrze nie była, zawsze to dla dzieci ogromne przeżycie:tak::tak::tak::tak:idą na "Pszczółkę Maję"

Super że operacja się udała.:tak::tak:
Oj to jak córa z przedszkola wróci to zapewne będzie dużo opowiadać:tak::tak::tak:

Witam,
napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić:wściekła/y:, resztę sobie dopowiecie...

Oj to lepiej dzisiaj do ciebie się nie zbliżać:-D:-D:laugh2::laugh2:

a w smyku są fajne w cenie 389 zł i mniej fajne w cenie 299 zł jak dla mnie cena powala:szok:

A skąd oni te ceny biorą?!:szok::szok::szok:

MH fajne te zabawki a to ostatnie autko super:tak::tak::tak:moi by pewnie taki namiot chcieli tylko że ja nie mam gdzie go postaić:no:

Ja mam ten sam problem:sorry::sorry::-:)-(

U nas na szczęście też:tak::tak::tak:

reklama
Do góry