reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

tabletki brałam :tak:

łoooo matko to żeś teraz pomysł rzuciła :-D, ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam do jednego :-D
A tak na powaznie to może za 2 latka :tak:

To się pomyliłam-ale pamiętam, ze niedługo po odstawieniu tabletek Mateuszka urodziłaś i to w tempie ekspresowym:-)

No ja to tak za ok.5:sorry:

Ale zobacz teraz - kiedyś jak będziemy w ciąży to już nie będzie tak hallo-bo trzeba będzie się młodszym dziecięm opiekować:szok::szok::szok:Łojoj-to dopiero będzie jazda;-)

reklama
To się pomyliłam-ale pamiętam, ze niedługo po odstawieniu tabletek Mateuszka urodziłaś i to w tempie ekspresowym:-)

No ja to tak za ok.5:sorry:

Ale zobacz teraz - kiedyś jak będziemy w ciąży to już nie będzie tak hallo-bo trzeba będzie się młodszym dziecięm opiekować:szok::szok::szok:Łojoj-to dopiero będzie jazda;-)
W nocy odstawiłam a na drugi dzień urodziłam :-D

No już nie będzie tak lekko :sorry:

Lecę bo mnie mąż nawiedził :-D
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam się piątkowo:tak::tak: wczoraj wieczorkiem wyrwałam się z domku do szwagierki i wróciłam późno hihihihh czułam się jak za dawnych dobrych czasów :-p:-p:sorry: naładowałam akumlator tym spotkaniem;-) u nas pogoda szara i bura :-( kompletnie nie odczuwam zbliżających się świąt :-:)-(

jakie choinki będziecie mieć ?? sztuczne czy żywe??? jeśli żywe to w czym trzeba taką choinkę trzymać żeby dłużej postała??

Witam się piątkowo:tak::tak: wczoraj wieczorkiem wyrwałam się z domku do szwagierki i wróciłam późno hihihihh czułam się jak za dawnych dobrych czasów :-p:-p:sorry: naładowałam akumlator tym spotkaniem;-) u nas pogoda szara i bura :-( kompletnie nie odczuwam zbliżających się świąt :-:)-(

jakie choinki będziecie mieć ?? sztuczne czy żywe??? jeśli żywe to w czym trzeba taką choinkę trzymać żeby dłużej postała??
my sztuczna w domu, a na tarasie zywa:tak::tak::tak:

dziendoberek
szaro buro i ponuro
ale czytam ze ma byc minus 15, mroz, snieg :eek::eek::eek:i juz doczekac sie nie moge, bo mam juz dosc tej depresyjnej pogody:wściekła/y:
milego dzionka
pijemy kawke?

my sztuczna w domu, a na tarasie zywa:tak::tak::tak:

dziendoberek
szaro buro i ponuro
ale czytam ze ma byc minus 15, mroz, snieg :eek::eek::eek:i juz doczekac sie nie moge, bo mam juz dosc tej depresyjnej pogody:wściekła/y:
milego dzionka
pijemy kawke?

Czesc i z bieguna:-)
Jakie minus 15:szok::szok: i snieg i mroz??
To,co ja mam normalnie biegu owe ciucy zabrac zeby nie zamarznac w Pl:szok::szok:??

reklama
ech a ja się załamałam:-:)-(muszę jutro jechać do mamy, ne wiem jak to zrobie bo jutro czekają nas zakupy , torta trzeba odebrać , przygotować coś do jedzenia na niedzielna imprezkę :-:)-( ech...............

Do góry