reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Zazdroszcze ale kto wie moze i mi do środy uda się urodzic hehe ;-):-) nigdy nic nie wiadomo ...

i mam nadzieje ze bol porodowy nie odczuwa sie jako rwanie jajnikow .... dzis poczulam normalnie jakby mi ktos jajnik z jednej strony rwał normlanie taki bol ze szok ale mi przeszlo ale jak tak boli to ja dziekuje uciekam :rofl2::confused2:;-)

Mam nadzieje ze to boli jak mega mocny @ ale tak po calkosci tzn... strasznie mocny bol ale nie jak rwanie jajnika bo to okropne :cool2:

ja starsznie ciezko przechodzilam oprocz miesiaczki dni plodne... cos mnie uciskalo tak ze bol byl nie do zneisienia przez te kilka dni i teraz czasami znow to mam... bardzo bym chciala y porod bolal jak miesiaczka niz jak ten bol owulacyjny bo dla mnie to byl zawsze horror!! moze po porodzie i bole miesiaczkowe nam sie zmniejsza...u mnie w rodzinie u wszystkich kobiet tak bylo. Wikus to moze razem w srode urodzimy??

reklama
Czesc dziewczynki
Wpadlam tylko na momencik powiedziec zejeszcze nie urodzilam ale oficjalnie sie przeterminowalam .
Widze za Akasiam urodzila . Gratulacje.
Monia - a co z Toba?
Daffi widze szykuje sie na wieksze akcje a nie tam zwykly porod - taki banalny !!! :-)

Niestety nie mam czasu Was teraz nadrabiac bo musze wycodzic.
jade znow prywatnie do polskiej gin - ma mi wymasowac szyjke. Moze cos ruszy.

Buziaki i do popoludnia.

ja starsznie ciezko przechodzilam oprocz miesiaczki dni plodne... cos mnie uciskalo tak ze bol byl nie do zneisienia przez te kilka dni i teraz czasami znow to mam... bardzo bym chciala y porod bolal jak miesiaczka niz jak ten bol owulacyjny bo dla mnie to byl zawsze horror!! moze po porodzie i bole miesiaczkowe nam sie zmniejsza...u mnie w rodzinie u wszystkich kobiet tak bylo. Wikus to moze razem w srode urodzimy??

Hehehe to tak jak ja i moje kobitki pokoleniowe w rodzinie tak samo wszystkie okropne bole na @... miałam problemy z praca najwieksze bo raz w miesiacu pierwszego dnia nie bylam w stanie isc normalnie do pracy nic nie pomagalo taki ból okropny tak silne @ ... i mysalam ze przez to z kazdej pracy mnie wywala ale jakos to szło.... mam nadzieje ze po urodzeniu chodz troche sie zminiejszy...
na drugi dzien pomagało mi 2 razy imuprom max i ciepla kapiel jakos szlo sie do pracy i szlo wytrzymac ... ale pierwszy dzien wyciagniety z zyciorysu....

a jesli chodzi o środe to jak najbardziej sie pisze :-):-) chodz termin mam na Czwartek 17.12. ale jeden dzien wczesniej sroda wiec moze akurat hehe:-):tak:;-)

Hehehe to tak jak ja i moje kobitki pokoleniowe w rodzinie tak samo wszystkie okropne bole na @... miałam problemy z praca najwieksze bo raz w miesiacu pierwszego dnia nie bylam w stanie isc normalnie do pracy nic nie pomagalo taki ból okropny tak silne @ ... i mysalam ze przez to z kazdej pracy mnie wywala ale jakos to szło.... mam nadzieje ze po urodzeniu chodz troche sie zminiejszy...
na drugi dzien pomagało mi 2 razy imuprom max i ciepla kapiel jakos szlo sie do pracy i szlo wytrzymac ... ale pierwszy dzien wyciagniety z zyciorysu....

a jesli chodzi o środe to jak najbardziej sie pisze :-):-) chodz termin mam na Czwartek 17.12. ale jeden dzien wczesniej sroda wiec moze akurat hehe:-):tak:;-)

no to super .. mamy to juz ustalone i sroda nalezy do nas:-) Yeah:-p
co do boli to mnie ratowal tylko Ketonal!!!

Heheh ale jak zaczne rodzic w weekend to dam Ci znac i Ty tez masz zaczać rodzic to wyjdzie tak ze w środe to my juz do domu wrocimy hehe ze szpitala to by bylo fajnie hehe :-):-):-)

to by bylo najwspanialsze.... lekarz stwierdzil ze wg USG teraz ostatniego max do 14 powinno byc po a ze cos sie nic nie szykuje to ewentualnie sroda i konkretne dzialania.

reklama
Do góry