D
daffodill
Gość
Wieice co zgrzeszyłam dzis bo dopiero teraz ide zjesc sniadanko... pozniej ide do mamy bo moj chrzesniak sie pojawil wiec musze go troche pomeczyc. zajrze jeszcze do was.. buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej laski, jestem,
nie wiem czy pamiętacie mnie jeszcze
cały czas w dwupaku i mega dołem, nie wiem co się ze mną dzieje, ale na nic nie mam ochoty, nic nie robię, z nikim nie mam ochoty rozmawiać, koty kurzu ganiają po podłodze a mnie nic nie wzrusza:--(
ja musze mamusie pomeczyc ... ona sie na karmieniu zna jak nikt !!
nie ważne że z butli, ważne, że twoje mleczko.monia może i masz rację ale w moim przypadku choć bardzo chciałam i 4 położne nade mną i małym pracowały nic z tego nie wyszło - problem małych brodawek, nawet osłonki S były za duże więc ściagam pokarm bo mam go sporo i daję małemu w butli.