aga23
Fanka BB :)
paula3 co do fotelika to ja kupiłam ten Grapi w kolorze bordo a moze to ciemna czerwien
nieważne najważniejsze ze jest wygodny i lekki ja jestem zadowolona z tego zakupu a na oku mielismy zupełnie inny zrezygnowalismy 3 min przed kupnem tak samo jak z wózkiem było wybralismy inny tez 3 min przed kupnem i tez jestesmy zadowoleni
nieważne najważniejsze ze jest wygodny i lekki ja jestem zadowolona z tego zakupu a na oku mielismy zupełnie inny zrezygnowalismy 3 min przed kupnem tak samo jak z wózkiem było wybralismy inny tez 3 min przed kupnem i tez jestesmy zadowoleni
Jak już wydaje pieniążki to fajnie, żebym była zadowolona z tego, bo wtedy mniej boli heheh a na zielonym czy beżowym widac tak samo plamy, jak na różowym - po pierwsze w życiu nie słyszałam, żeby u kogokolwiek z moich znajomych czy rodziny dziecko kupą ufajdało fotelik samochodowy
a jak ulewa to poto sa pieluszki, żeby podkładać - wszystko da się opanować. No a co ja tam będe planowala czy fotelik zostanie dla drugiego dziecka czy nie - najwyżej odsprzedam na allegro i kupię dla drugiego inny, albo są takie ochraniacze czy jak to nazwać i można nałożyc i kolor będzie inny:-)
a ja kocham jasne kolory i nie wyobrażam sobie córci w ciemnych barwach dla mojej wygody