reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

dziewczyny powiedzcie jakie pieluchy kupujecie na początek:
Newborn 1 czy Newborn 2.
ja z 2 paczki Newborn 1 a potem Newborn2:tak:
te są właśnie new born 1, a takie od 3-6 kg to sa new born 2. i szczerze powiem że nie wiem które kupić. koleżanka mi mówiła że kupiła te 1 i użyła pół paczki i zaraz musiała kupiwac 2. sama więc już nie wiem...
hmm o ile ja wiem to te 1 sa od 2-5kg a te 2 od 3-6kg:tak:

reklama
Oj macy glodnemu zawsze chleb na mysli
Ja kupilam 2x newborn 1 i teraz planuje kupic newborn 2
A żebyś wiedziała...:-p
Ja dwie paczki huggiesów newborn 1 dostałam gratis i jedną paczkę pampersów newborn 2 kupiłam. A potem będziemy robić zakupy na bieżąco, bo nie wiem, jaka nasza córeczka duża się urodzi. Synek na dzień dobry miał 4 kg i te pampersy newborn 1 były trochę małe. Zużyliśmy jedną paczkę, potem przeszliśmy na 2.

A tu się pochwalę, jakie bamboszki dostaliśmy. :-) DSCN0027.jpg

A żebyś wiedziała...:-p
Ja dwie paczki huggiesów newborn 1 dostałam gratis i jedną paczkę pampersów newborn 2 kupiłam. A potem będziemy robić zakupy na bieżąco, bo nie wiem, jaka nasza córeczka duża się urodzi. Synek na dzień dobry miał 4 kg i te pampersy newborn 1 były trochę małe. Zużyliśmy jedną paczkę, potem przeszliśmy na 2.

A tu się pochwalę, jakie bamboszki dostaliśmy. :-)Zobacz załącznik 187549
jakie słodkie:-D

Dziewczyny ja dziś w Tesco kupiłam dwa Jumbo paki pampersów rozmiaru 2 za 88 złotych. Gdzie normalnie jedna paczka kosztuje prawie 60. Także myślę, że pieluch na razie mi starczy ;-)
Bo jeszcze mam dwa opakowania "1" które dostałam od koleżanki.

A teraz może jeszcze posłużyć mężom jako sex zabawka.:-p;-)
No ,no:tak: byle by na siebie nie zakładali:-D
A tak szczerze to sama przeżyłam mały szok jak to na siebie założyłam, no cóż seksowne to one nie są, ale chyba pora przestawić tok myślenia mój i męża co do przeznaczenia moich piersi.

Ostatnia edycja:
Macy - bamboszki przeurocze!!
Co do pieluch to ja mam na razie "2" pampersy, ale dziś jadę na zakupy z m to kupie jedne newborn i jeszcze jedne "2" skoro różnica niewielka...

Emilia011: ja zamówiłam jeden staniczek bawełniany Hanna Style i kurcze może seksowny nie jest, ale naprawdę wygodny i co najważniejsze dopasuje sie do rozmiaru jak mi piersi przybiorą mleczkiem, bo w miarę się rozciąga - no i mój m mówi, że dla niego jest sexy, że się tak odpina te miseczki heheh:-D

ja też chce takie bamboooszki :tak: śliczne

co do pieluch to ja mam 3 paczki - wsumie około 160 sztuk takich do 5 kg Pamoersa - zamówiłam przez neta już wcześniej - jakieś niemiecki :) na poczatek chyba wystarczy ;-)

kurcze a o staniku do karmienia nawet jeszcze nie myślałam :(
musze się wybrac i popatrzeć za jakimiś . tylko gdzie?

reklama
macybamboszki przesłodkie. Co do pieluch to co wy takie zapasy robicie? sklepów ma nie być;-):szok: Ja kupię jakąś małą paczkę bo muszę mieć do szpitala, przecież nie wiem jakie dziecko duże będzie a na początek i tak mam tetry, bo starszy miał dupsko w ogniu, i do pampersów to go trzeba było przyzwyczajać po trochę:tak:
Oczywiście, każdy robi wszystko po swojemu, moja szwagierka też nakupiła i pewnie Filipek na tym skorzysta bo im mała wyrosła:laugh2:

Do góry