reklama
beakta
Mammy of boys & girl
no prawie wszystkieNo i jakies namiary na NK czy cos bo my tu wszystkie sie znamy :-)

a skad wiesz????? i jak twoje dzieciory maja na imie, nie wiem czy pisalas ale ja nie doczytalam wszystkiego...troche mam inny przedzial czasowy jak wiekszosc was, no i skad nas znalazlas??zdziwiona jestem bo nasz watek to taki troche familijny jest i albo ktos polecony albo znajomy :-)
Ostatnia edycja:
beakta
Mammy of boys & girl
Ja zaraz wejde na pawimi profil bo podejrzewam ze ona ma was wszystkie i kogo uda mi sie namerzyc to wysylam zaproszenie...
jestem i ja, witajcie Mamcie
ja nowa od wczoraj ale witam nową dzisiejszą Maama&Thomas
i Beakcie bo wczoraj chyba Cię nie było,
normalnie dziewczyny ja Was podziwiam trójka dzieci - chciałabym już taką gromadkę mieć, ale za późno się do roboty wzięłam
normalnie dziewczyny ja Was podziwiam trójka dzieci - chciałabym już taką gromadkę mieć, ale za późno się do roboty wzięłam

jaka ty nowa haha, stara jak swiatjestem i ja, witajcie Mamcie
normalnie dziewczyny ja Was podziwiam trójka dzieci - chciałabym już taką gromadkę mieć, ale za późno się do roboty wzięłam![]()

znaczy co :-) to teraz jestem inwigilowana tak??Ja zaraz wejde na pawimi profil bo podejrzewam ze ona ma was wszystkie i kogo uda mi sie namerzyc to wysylam zaproszenie...

beakta
Mammy of boys & girl
Niestety udalo mie sir tylko olcie namierzyc (bo ma takie samo zdjecie na nk i tu
) i aniam o ile sie nie myle. 

Ostatnia edycja:
hej mamuska tomaskowa a gdzie twoje staruszki mieszkaja? bo teraz doczytalam ze gdzies tu ponoc w moich stronach?
beakta a ty masz facebooka? jak cos to dawaj maila to ci wysle zapr., bo chyba ciebie akurat nie mam. No i pani od kija polazla na kawe zamiast ze mna gadac, ale obiecala ze malutka tylko i zaraz bedzie. Kurcze caly czas o tej anik mysle....straszna tragedia, nawet nie wyobrazalna dla nas w zadnym stopniu. A co dzis z Gastone? co to za laski ona tam biedulka obraca??
beakta a ty masz facebooka? jak cos to dawaj maila to ci wysle zapr., bo chyba ciebie akurat nie mam. No i pani od kija polazla na kawe zamiast ze mna gadac, ale obiecala ze malutka tylko i zaraz bedzie. Kurcze caly czas o tej anik mysle....straszna tragedia, nawet nie wyobrazalna dla nas w zadnym stopniu. A co dzis z Gastone? co to za laski ona tam biedulka obraca??
reklama
Zboczuch!!!!gastone moja Droga, na pocieszenie powiem Ci, że każda z nas tu korzysta z laski, niezależnie od wieku hihihihihihihihi
Beata powiedz milepiej jaka masz gofrownice dokladnie,bo ja jedna juz kupilam i posla do smieci bo gofry jak placki wychodzilo pomimo wspanialych przepisow.Ech kiedy mialam w domu taka profesjonalna gofrownice,to byly gofry..Witam i ja normalnie wymiekam z wami. Wy naprawde jestescie uzaleznione od BBA ja sie pochwale ze wczoraj pieklam gofry....takie puszyste i z bita smietana ...pycha. A chwale sie bo jakby niektore nie wiedzialy to ja antytalencie do gotowania jestem....hmm
wlaaaasnie!!!no prawie wszystkiePrzydalyby mi sie namiary nowych "patoli" jak to wy piszecie;-)
a skad wiesz????? i jak twoje dzieciory maja na imie, nie wiem czy pisalas ale ja nie doczytalam wszystkiego...troche mam inny przedzial czasowy jak wiekszosc was, no i skad nas znalazlas??zdziwiona jestem bo nasz watek to taki troche familijny jest i albo ktos polecony albo znajomy :-)
Ja tez jestem ciekawa.
Pawimi moze zmienisz tytul watku jakos?Smieszne te gastony i sofiki

Polechtam was po zaladkach,lece na pierozki :-)