reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
a skad wiesz????? i jak twoje dzieciory maja na imie, nie wiem czy pisalas ale ja nie doczytalam wszystkiego...troche mam inny przedzial czasowy jak wiekszosc was, no i skad nas znalazlas??zdziwiona jestem bo nasz watek to taki troche familijny jest i albo ktos polecony albo znajomy :-)

Ostatnia edycja:
jestem i ja, witajcie Mamcie
ja nowa od wczoraj ale witam nową dzisiejszą Maama&Thomas
i Beakcie bo wczoraj chyba Cię nie było,
normalnie dziewczyny ja Was podziwiam trójka dzieci - chciałabym już taką gromadkę mieć, ale za późno się do roboty wzięłam :tak:

jestem i ja, witajcie Mamcie
ja nowa od wczoraj ale witam nową dzisiejszą Maama&Thomas
i Beakcie bo wczoraj chyba Cię nie było,
normalnie dziewczyny ja Was podziwiam trójka dzieci - chciałabym już taką gromadkę mieć, ale za późno się do roboty wzięłam :tak:
jaka ty nowa haha, stara jak swiat :-D izus lepiej bierz sie do roboty a nie rozpaczaj ze za pozno, a co ma powiedziec taka stara dupa jak ja z planami na jeszcze jedno?;-)

hej mamuska tomaskowa a gdzie twoje staruszki mieszkaja? bo teraz doczytalam ze gdzies tu ponoc w moich stronach?
beakta a ty masz facebooka? jak cos to dawaj maila to ci wysle zapr., bo chyba ciebie akurat nie mam. No i pani od kija polazla na kawe zamiast ze mna gadac, ale obiecala ze malutka tylko i zaraz bedzie. Kurcze caly czas o tej anik mysle....straszna tragedia, nawet nie wyobrazalna dla nas w zadnym stopniu. A co dzis z Gastone? co to za laski ona tam biedulka obraca??

reklama
gastone moja Droga, na pocieszenie powiem Ci, że każda z nas tu korzysta z laski, niezależnie od wieku hihihihihihihihi:-p:laugh2::-D:rofl2:
Zboczuch!!!!
Witam i ja normalnie wymiekam z wami. Wy naprawde jestescie uzaleznione od BB :tak:A ja sie pochwale ze wczoraj pieklam gofry....takie puszyste i z bita smietana ...pycha. A chwale sie bo jakby niektore nie wiedzialy to ja antytalencie do gotowania jestem....hmm
Beata powiedz milepiej jaka masz gofrownice dokladnie,bo ja jedna juz kupilam i posla do smieci bo gofry jak placki wychodzilo pomimo wspanialych przepisow.Ech kiedy mialam w domu taka profesjonalna gofrownice,to byly gofry..
no prawie wszystkie :wściekła/y: Przydalyby mi sie namiary nowych "patoli" jak to wy piszecie;-)
wlaaaasnie!!!
a skad wiesz????? i jak twoje dzieciory maja na imie, nie wiem czy pisalas ale ja nie doczytalam wszystkiego...troche mam inny przedzial czasowy jak wiekszosc was, no i skad nas znalazlas??zdziwiona jestem bo nasz watek to taki troche familijny jest i albo ktos polecony albo znajomy :-)

Ja tez jestem ciekawa.
Pawimi moze zmienisz tytul watku jakos?Smieszne te gastony i sofiki :-D
Polechtam was po zaladkach,lece na pierozki :-)

Do góry