reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kurde napisalam dlugiego posta i mi go zjadlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mea a niewiesz kto to niedawno jeszcze pisal, ze zacznie sie pakowac w okolicach swiat??:tak::tak::tak:
ja teram musze kilka dni zacisnac nogi-trzeba sie wyleczyc i poczekac az mezus wroci z delegacji;-);-);-) i dzisiaj jak mi gardzielko nie dalo spac to se pomyslalam, ze wcale nie bedzie zle jak swieta spedze w szpitalu- ba i nawet widze w tym pozytywy-problem spedzenia dobrych kilku godzin w twarzystwie moich tesciow ZNIKNIE!!!!!:cool2::cool2::cool2:

Kurde napisalam dlugiego posta i mi go zjadlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mea a niewiesz kto to niedawno jeszcze pisal, ze zacznie sie pakowac w okolicach swiat??:tak::tak::tak:
ja teram musze kilka dni zacisnac nogi-trzeba sie wyleczyc i poczekac az mezus wroci z delegacji;-);-);-) i dzisiaj jak mi gardzielko nie dalo spac to se pomyslalam, ze wcale nie bedzie zle jak swieta spedze w szpitalu- ba i nawet widze w tym pozytywy-problem spedzenia dobrych kilku godzin w twarzystwie moich tesciow ZNIKNIE!!!!!:cool2::cool2::cool2:

a wiesz ze jakos mnie to pakowanie nie bawi narazie ?? w poniedzialek biore ze soba tylko kilka rzeczy dla siebie ... koszula, dresik, recznik kosmetyki, kompa i takie tam ... a druga torbe uszykuje na dowiezienie w razie jak by mnie chcieli pociac ... nie wiem czemu ale mam przeczucie ze jednak tego nie zrobia ... zobaczymy ... trzecia torba uszykowana bedzie w razie wyjscia ze szpitala juz z Agatka :)

A czemu cesarke?Nie beda wywolywac?

gin twierdzi ze przy tym stanie szyjki to nie ma szans na rozwarcie, szyjke mam jak w 20 tygodniu ciazy ... zrobil mi usg dopochwowe i mam bite 4,5 cm !! czop na swoim miejscu i wogole mala jeszcze dosc wysoko !!! powiedzial ze jak by mi podali oksytocyne w tym stanie szyjki to by pradzej malej tetno polecialo niz by sie szyjka do porodu rozwarla !! za duze ryzyko !!

Kurka a ja sie zestresowalam ta moja hemoglobina bo mi tesciowka mowi ze jak mam 7,7 to mnie ze szpitala nie powinni wypisac tylko zastrzyki albo i krew przetoczyc to ja panika i ogladalam z 15 min te wyniki porownywalam z poprzednimi i okazalo sie ze szpital podal jakies inne normy w molach i na necie znalazlam ze norma jest od 6,6 do 9 wiec sie ucieszylam jak dziecko:)

Mea nie zapomnij spakowac papieru toaletowego i recznikow papierowych i mydla haha u mnie to bylo niezbedne bez tego ani rusz wszedzie ostrzezenia umyj rece stop a mydla nigdzie:)

Kurka a ja sie zestresowalam ta moja hemoglobina bo mi tesciowka mowi ze jak mam 7,7 to mnie ze szpitala nie powinni wypisac tylko zastrzyki albo i krew przetoczyc to ja panika i ogladalam z 15 min te wyniki porownywalam z poprzednimi i okazalo sie ze szpital podal jakies inne normy w molach i na necie znalazlam ze norma jest od 6,6 do 9 wiec sie ucieszylam jak dziecko:)

no i widzisz :) nie ma sie czym martwic na zapas :) lekarze by cie ze zlymi wynikami nie puscili nie ma bata!! a chyba umieja czytac !!

reklama
Tak mi sie jakos gorzej chodzi uciska mnie cos i boli w malej cos mi tam za duzo nagrzebali a jak usg robili studenci to zaciskalam zeby tak mnie dusili maly az mi pod cycki wjechal chyba tez mial dosc.

Do góry