reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no problem jest bo jakoś nie amm pomysłu :no::no::no::no: a tesciową uwielbiam więc chciałaby,m coś fajnego i co jej się przyda :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no to moze wlasnie jakas fajna ksiazke,niekoniecznie kucharska.jak sie nie brazi to cos do domu,np obrus,albo kosmetyki.a mpze jakas fajan filizanka tylko dla niej?ja to mamie swojej rrozne rzeczy kupuje,czasami specjlenie "z jajem",ale tez cos co jej sie przyda

A ja tam swoich ósemek się nie pozbywam:-p:-p

moja to juz niezle mi pokrzywily zeby na diole bo juz miejsca nie mialy.w uszach je czulam.ale powaznie to w zawiasach prawie

reklama
Witam i ja
Dzis siedzielismy caly dzien w domku jakos nie mielismy weny zeby cos robic
ale Emily przynajmniej korzystala na maxa z tatusia na krok go nie opuszczala wszedzie za nim chodzila i go non stop wolala wiec potancowali pobawili sie a jamialam luz:tak::tak:

Agnes co do prezentu to ja moze zaproponuje kalendarz na 2010 z Oliwki zdjeciami albo z cala wasza rodzinka albo portret u fotografa z cala wasza trojca:tak::tak: moi rodzice byli bardzo zadowoleni z portretu a w tym roku planuje dla nich wlasnie taki duzy kalendarz z naszymi fotkami:tak::tak:

Witam i ja
Dzis siedzielismy caly dzien w domku jakos nie mielismy weny zeby cos robic
ale Emily przynajmniej korzystala na maxa z tatusia na krok go nie opuszczala wszedzie za nim chodzila i go non stop wolala wiec potancowali pobawili sie a jamialam luz:tak::tak:

Agnes co do prezentu to ja moze zaproponuje kalendarz na 2010 z Oliwki zdjeciami albo z cala wasza rodzinka albo portret u fotografa z cala wasza trojca:tak::tak: moi rodzice byli bardzo zadowoleni z portretu a w tym roku planuje dla nich wlasnie taki duzy kalendarz z naszymi fotkami:tak::tak:

no albo zamowic w roosmanie kubek z fotkami:tak::tak::tak:
Luna ma namiary

A&E w tam tym roku dostała właśnie taki kalendarz :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

więc w tym roku musi być coś innego :tak::tak::tak::tak:
A no to jak juz dostala to faktycznie musi byc co innego :tak::tak:

My w tam tym roku z moimi bracmi i ich rodzinami sciepalismy sie na duuzzzzy portret rodzinny u fotografa 11 nas bylo na tym portrecie i wyszedl super dokupilam ramke i rodzice jak rospakowali portret to oboje nie umieli sliny przelknac i odrazu woda w oczach bardzo im sie podoba i maja pamiatke na cale zycie a portret wisi w honorowyam miejscu w stolowym :tak::tak::tak:

Witam Ja mega wkurzona. Mielismy jechać na zakupy świateczne bo potem ruch bedzie w marketach a przyszedł kolega A. i siedział do 21. A. z nim wyszedł i wsiąkł. Nawet chleba nie mam na rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A miałam bigos jutro od rana gotować:wściekła/y:Znowu weekend do bani bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam laseczki:happy:
zaraz nadrobie dzisiejszy dzionek:tak:
u nas ok nocka przespana mój to spał jak zabity a rno miał pretensja że go wieczorem nie obudziłam:szok::szok::szok::no::no::no:
nadal mam na niego focha:eek::eek::eek::eek:mało się odzywam i buziaka ode mnie dziś nie dostał wcale:no::no::no:
byłam sama na zakupkach 3 godxzinki kupiłam Antoszce klocki drewniane śliczne:tak:i ogólnie spożywkę:tak:
Dowikluś wibrujące pośladki w pociągu będzie u ciebie koło 16:-D:-D:-Dspisał się chłopak:rofl2::rofl2::rofl2:
julina w poniedziałek znów do kontroli bo dziś pani doktor stwierdziła że ten antybiotyk to średnio jej pomaga ale mam dać do końca i zobaczymy:sorry::sorry::sorry:
Pośladki Jeszcze wibrują?:-D:-D:-D:-D

ale miałyście wczoraj ploty wicezorem:-):-) zazdrocha:-p:-p:-p ja oto o 22 juz spalam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ale za to łdnie sie disiaj wyspałam:tak: dizisaj Maks niestety wstał w nocy:sorry: ale M do niego wtsał o 2- ja dopiero o 6:tak:

disiaj jade do Auchana wieczorem bo jest noc Amerykańska:sorry: wyprzedaż 50% ciuchów ipodobno też wina,buty i zabawki... zobaczymy.... może nawet pod choinke coś dla Maksa 50% taniej kupie:cool2::cool2::cool2::cool2: jade tam juz godzine wczesniej bo pewnie potem sie ludzie beda rzucac na wszystko.... juz jedna taka noc byla, ale o niej nie wiedziałam, bo wogóle tego nie rogłaśniają, gdyby nie to że szwagierka m tam pracuje to też bym nie iedziaa, poa tym ona sie dowiedziala w te noc co akurat w pracy była że ta noc jest:eek: dzieciece ubranka nawet po 6zł:eek: bo niektóre jux byly cwzesniej poprzceniane i to co przecenione to tez jescze o 50% mniej:sorry::sorry::sorry:

chyba wszystkie pieniadze dzisiaj tam zostawie:eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

zamawia cos która z Auchana????:cool2::cool2::cool2:

kolezanka z forum z padziernika wysłała mi ebooki- jak naucyc dziecko zeby prsypiało całe noce:tak: bede się edukować:-D
Słyszałam że body sa po 4 zł sama bym kupiła ale mam 80 km do Auchana:-:)-(

witam
Wrzucam Wam obraz.
Dziś przyszedł z oprawy.
Mój Darek zwariował zamówił mi oprawę obrazu na stelażu expresem :szok::szok::szok::szok::szok:
Znalazłam pod folią cenę oprawy :szok::szok::szok: 450 zł.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zła jestem na niego ,bo przecież mogłam spokojnie poczekać jeszcze tydzień, a było by o połowę taniej.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poślij faceta to Ci załatwi....
A obraz wygląda tak

Picasa Web Albums - Aneta&Nil - 2009_12_11

Obraz jest bardziej niz prześliczny:tak::tak::tak:

Siedzę w domu a pracuję w sezonie letnim we Włoszech:tak::tak::tak:

A ja tam swoich ósemek się nie pozbywam:-p:-p

Młotek żeby mogła nim się w głowę walić;-);-)
Hehe, młotek mówisz:-D

no albo zamowic w roosmanie kubek z fotkami:tak::tak::tak:
Luna ma namiary
Własnie chciałam te kubki nie wiedzałam że są w rosmanie:szok:

Luna długo sie czeka na taki kubeczek???

Jestem,jestem
Mlodzi juz w wyrkach a ja przed laptopem koncze kolacyjke:-):tak:
Klaudia co chwile mi wstaje i chodzi siku:szok::szok::szok:
Gadalismy niedawno z M na skype i mlodzi mieli do Niego takie teksty jak nigdy:szok::szok::szok:Normalnie bylam posikana:-D:-D:-D:-DNie wiem skad Oni to biora;-)

reklama
Do góry