reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH gratki dla Aniki, dzielna dziewczynka i super, że tak sprawnie Wam idzie rehabilitacja:tak::tak::tak:a jak neurolog chce Wam dać jeszcze skierowanie to bierz, dodatkowe ćwiczenia chyba nie zaszkodzą

Anabuba współczuję tej wizyty u sadysty:szok::szok::szok:, ja nigdy nie miałam takich problemów, nawet nie wiem co to kanałowe leczenie i zęby też mam w komplecie:tak::tak:wprawdzie mam paskudną kość bo jakąś żółtą ale tak poza tym to raczej mocne są bo w ciaży nic mi się nie popsuło:tak::tak::tak:

Marta jak mąż każe to trzeba;-);-);-)

reklama
witam
Wrzucam Wam obraz.
Dziś przyszedł z oprawy.
Mój Darek zwariował zamówił mi oprawę obrazu na stelażu expresem :szok::szok::szok::szok::szok:
Znalazłam pod folią cenę oprawy :szok::szok::szok: 450 zł.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zła jestem na niego ,bo przecież mogłam spokojnie poczekać jeszcze tydzień, a było by o połowę taniej.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poślij faceta to Ci załatwi....
A obraz wygląda tak

Picasa Web Albums - Aneta&Nil - 2009_12_11

fajna taka promocja ale pewnie ludzi kupa:tak::tak::tak::tak:

Agnes widzę, ze tak Ci sie spodobało wczorajsze sex-bboweparty że jeszcze dzisiaj wspominasz:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p

Misia chora i siedzimy tydzień w domu, przynajmniej się wyśpię i może chate ogarnę na święta;-);-)

oj spodobało mi się i to bardzo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i dla Misi zdrówka zycze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam
Wrzucam Wam obraz.
Dziś przyszedł z oprawy.
Mój Darek zwariował zamówił mi oprawę obrazu na stelażu expresem :szok::szok::szok::szok::szok:
Znalazłam pod folią cenę oprawy :szok::szok::szok: 450 zł.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zła jestem na niego ,bo przecież mogłam spokojnie poczekać jeszcze tydzień, a było by o połowę taniej.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A obraz wygląda tak

obraz sliczny :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
pewnie mnóstwo czasu i pracy w niego włozyłas co?????
ile ci zajęło go skonczenie?
zostawiasz go sobie?czy sprzedajesz?????

oj spodobało mi się i to bardzo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i dla Misi zdrówka zycze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

obraz sliczny :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
pewnie mnóstwo czasu i pracy w niego włozyłas co?????
ile ci zajęło go skonczenie?
zostawiasz go sobie?czy sprzedajesz?????
Aga robiłam go w sumie rok i 8 miesięcy.
Obraz zostaje u nas .Zawiśnie na ścianie w salonie.
Za żadne pieniądze go nie sprzedam.:no:
Na razie najwyższa kwota za niego to 8 000 zł.:-D:-D:-D:-D

helo zboczenice:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
ja dzis slomiana wdowa do kawdratu bo tylko z jednym dzieckime,ktore juz sobie smacznie spi:tak::tak::tak::tak::tak::-)
Paulina tez juz na miejscu,po kolacji,zrobila chrzestnej lancuch na choinke.jutro na 12 ida do kina.

Aga robiłam go w sumie rok i 8 miesięcy.
Obraz zostaje u nas .Zawiśnie na ścianie w salonie.
Za żadne pieniądze go nie sprzedam.:no:
Na razie najwyższa kwota za niego to 8 000 zł.:-D:-D:-D:-D

no to sporo czasu kurcze :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

a kwota kurcze też niezła,ja bym sie chyba skusiła :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wpadła sie jeszcze pochwalić,l ze moje dzieci sppia od 40 min :szok: :rofl2::rofl2::rofl2:

no to zazdroszczę ci strasznie bo moje dziecię właśnie z niczego wpadło w histerię.lezy w łożeczku i wyje normalnie i się drze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mąż coś tam w tv ogląda, Maja zasypia a ja do kompika zasiadłam:tak::tak:

czekam na m teraz wiec podejrzewam ze jak przyjedzie to juz nie bede miala tyle czasu na bb, a boje sie nawet pomyslec ze moge czasem wogole nie wpaść, oh ja nalogowiec jeszcze ten tydz bedzie na rano mial wiec jako tako przezyje ale poznije :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Będziesz na chwilkę zasiadać i zdawać relacje co u ciebie, przecież nie możesz nas opuścić na dobre:-:)-(

Laura wcina cini minis.
Przed chwila byla sasiadka na kawulcu wiec sama nie musialam pic
Czeakm na mojego a jego nie ma i nie ma teraz juz i tak nie pojade bo o 18 brzydula:-D:-Da zakupy to pewnie ze 2h mi zajma:-D

To za to jutro na 6godz. wyjedziesz na zakupy:-p:-p:-p

Kupilam sobie dwie pary butow;kozaczki i botki:tak::tak::tak::tak:Wkoncu znalazlam cos dla siebie bo tak to zawsze kupowalam dzieciakom:-)

Pochwal się zakupem:tak::tak:

Moje dziewczynki zalozyly bluzy a teraz zakladaja buty i oznajmily mi ze ida na spacer:szok::szok::szok::szok:Wziely wozki z lalkami i chca wyjsc:szok::-D:-D:-D:-D

No to sobie porę na spacer wybrały:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

a ja sobie pośpię przez cały następny tydzień bo jestem na zwolnieniu na dziecko:eek::eek::eek:

No to faktycznie sobie odpoczniesz:tak::tak::tak:

Misia chora i siedzimy tydzień w domu, przynajmniej się wyśpię i może chate ogarnę na święta;-);-)
dzisiaj połaziłam trochę z małą po centrum handlowym i nastrajałąm się świątecznie bo tyle tak chionek i światełek aż miło:tak::tak::tak::tak:ale ludzi wszędzie pełno, cały pierwszy poziom parkingu podziemnego zapchany a i na drugim ledwo miejsce znalazłam:szok::szok::szok:

Zdrówka dla Misi:tak::tak:
A parkingi to faktycznie masakra, jeździ się w kółko i czeka aż ktoś wyjedzie żeby miejsce znaleźć:szok::szok:

witam
Wrzucam Wam obraz.
Dziś przyszedł z oprawy.
A obraz wygląda tak

Piękny - gratulacje:tak::tak::tak:

reklama
Do góry