reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek:-)

Nie wyspałam sie.. ale oplacało się nie wyspać... fajną nockę miałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dzisiaj na urodziny do bratanicy M.... śnieg pada:eek: a my zimówek nie mamy:eek::eek:
Widze ze zakupy udane:tak:
trzeba wziasc poprawke ze Lali to wilekolud na swoj wiek ale Nie chce Cie martwic bo kurtka za rok moze byc juz za mala. Swietnie pamietam ze ja Laurze kupowalam na 92:eek:a na 80-86 moze miec mala na Maxa.Co do bluzy to przeciez w lato tez sa zimniejsze dzionki:tak: 74 to Lali nosila jak miala 5mc:szok:wiec bluzy sie napewno przydadza.
Zawsze mozesz sprzedac na allegro;-)

To musialo byc trauatyczne przezycie dla D. Mam gapa ale dala sobie rade:rofl2:

ta choroba to wszystkich muci:-(

dobrze ze juz lepiej ale co mowia lekarze?

Dobrze zrobilas z tym towarem:tak:

fajny wieczorek :))

szkoda ze mieszkasz tak dal;eko bo bysmy sobie popiwkowaly a Ty oderwalabys sie od tej codziennosci:tak:A masz juz pomysl na spedzenie rocznicy?

A co tak dlugo czekaliscie na te pufy:szok::szok:Na specjalne zamowienie?

MY po imprezie Oczywiscie ja wrocilam z Lali do domku a Moj zostal i bedzie spal u chlopakow.Jutro powtorka bo zopstalo sporo mieska:rofl2:Mysle spac do 12:laugh2:Ja impreze mialam bezalkoholowa wiec kaca miec nie bede:laugh2::laugh2:
Porobilam mnostwo fotek ale to dzis juz nie bede sciagala:sorry: Wkleje przy okazji:rofl2:
Lali spi jak zabita wymeczyli ja tam wszyscy.Wujki milei kogo bawic.Upatrzyla sobie Laura jednego i nawet do wc z nim chodzila:szok:Z mamusia nie chciala Wujek sie wstydzil bo mowi ze on to ma chlopca:-DA ja mu na to ze to tez dziecko:-DAle ok dal rade
Salatki rewelacyjne a ta od Aguni boska.Bede ja czesto robila tak mi zasmakowala.Nazywa sie warstwowa na naszym watku wiec polecam goraco:tak:

TO dobranoc:rofl2:
Mam nadzieję że skoro Laura to taki wielkolud i nosiła 92 to Maks mi wejdzie w tą kurtkę:-p:-p:-p:-p przynajmniej pół zimy niech mi przechodzi:eek::eek::rofl2::rofl2:

teraz bede musiala czatowac na koszulki z krótkim rękawkiem bo koszulek z długim mam muuuultum:sorry: w lumpku nakupiłam jak były jakieś fajne:rofl2::rofl2:
na 3-6 mam tylko 2 z krótkim i dwie bez rękawów:eek: reszta z długim:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ide się wziąć za siebie;-) i naszykować jakies ciuchy dla wszzystkich na wyjście:-p:-p:-p

reklama
Madea, sprawdź sobie w siatce centylowiej ile może mieć maks wzrostu za około rok :tak:

Dowikla, moja Niki ma troszkę więcej niż 65cm, wierciła się strasznie :-p

Witam
Ale jestem niewyspana:-pSzłam spac chyba jakos przed 5 hehe i mlode jak na zlosc obudzily mnie kolo 9:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale wieczorkiem bylo zajefajnie:tak::tak::tak::tak:To co sie nasmialam i nagadalam to łoooo:tak::-):-):-):-)
Juz zjadlysmy sniadanko i sie wykapalam i planuje wyjsc z mlodymi na spacerek:tak::tak::tak::tak:

wg siatki wyszło mi ze powinien miec ok 80 cm i wazyc9-10 kg w 12 mies:tak: tylko ja nie pomyslałam że przeciez w zime to on niebedzie mial 12 mies tylko 14-18:confused2::szok: ciekawe czy bym mogla wymienic na większą:eek: chyba jak bede jechala wage oddac to sobie wezme większą tą kurtkę jak jeszcze będzie:tak::tak:no i jak bede mogla wymienic, bo to wyprzedaż była....

Madea, sprawdź sobie w siatce centylowiej ile może mieć maks wzrostu za około rok :tak:

Dowikla, moja Niki ma troszkę więcej niż 65cm, wierciła się strasznie :-p
No to ladnie Tobei rosnie:tak::tak::tak::tak:A ile wazy???
Ja w przyszlym tygodniu jzu koniecznie musze jechac moje zwazyc i zmierzyc u pediatry,bo to juz beda prawie trzy meisiace jak Ich nie widziala:szok:
wg siatki wyszło mi ze powinien miec ok 80 cm i wazyc9-10 kg w 12 mies:tak: tylko ja nie pomyslałam że przeciez w zime to on niebedzie mial 12 mies tylko 14-18:confused2::szok: ciekawe czy bym mogla wymienic na większą:eek: chyba jak bede jechala wage oddac to sobie wezme większą tą kurtkę jak jeszcze będzie:tak::tak:no i jak bede mogla wymienic, bo to wyprzedaż była....
Kochana moje wedlug siatki powinny tearz miec jakies 90 cm i wazyc okolo 13-14 kg;-):-)
A maja jakies 75 cm i waza niecale 8kg:tak::tak::tak::tak:

Ni odrywaj metek, to sprzedasz na jesieni i kupisz inną :-p

No to ladnie Tobei rosnie:tak::tak::tak::tak:A ile wazy???
Ja w przyszlym tygodniu jzu koniecznie musze jechac moje zwazyc i zmierzyc u pediatry,bo to juz beda prawie trzy meisiace jak Ich nie widziala:szok:

Kochana moje wedlug siatki powinny tearz miec jakies 90 cm i wazyc okolo 13-14 kg;-):-)
A maja jakies 75 cm i waza niecale 8kg:tak::tak::tak::tak:

Nie wiem ile, waży, około 7kg, też muszę iść do i ją zważyć :tak: Ale jak się zjada, 180ml krupniku na obiad to sie tak rośnie :szok::-D:rofl2:

A twoje szczypiorki to wyjątek, one sie na żadnej skali nie mieszczą :sorry:

Witam! Ja mam obiadek prawie gotowy:tak:Prasowanie nawet zrobiłam:szok::szok::szok:
U nas mróz coć nie duży ale ja tam zmarzluch jestem:zawstydzona/y:Zuza zasnęła, A. oczywiście obok niej:sorry:

Widze ze zakupy udane:tak:
trzeba wziasc poprawke ze Lali to wilekolud na swoj wiek ale Nie chce Cie martwic bo kurtka za rok moze byc juz za mala. Swietnie pamietam ze ja Laurze kupowalam na 92:eek:a na 80-86 moze miec mala na Maxa.Co do bluzy to przeciez w lato tez sa zimniejsze dzionki:tak: 74 to Lali nosila jak miala 5mc:szok:wiec bluzy sie napewno przydadza.
Zawsze mozesz sprzedac na allegro;-)

To musialo byc trauatyczne przezycie dla D. Mam gapa ale dala sobie rade:rofl2:

ta choroba to wszystkich muci:-(

dobrze ze juz lepiej ale co mowia lekarze?

Dobrze zrobilas z tym towarem:tak:

fajny wieczorek :))

szkoda ze mieszkasz tak dal;eko bo bysmy sobie popiwkowaly a Ty oderwalabys sie od tej codziennosci:tak:A masz juz pomysl na spedzenie rocznicy?

A co tak dlugo czekaliscie na te pufy:szok::szok:Na specjalne zamowienie?

MY po imprezie Oczywiscie ja wrocilam z Lali do domku a Moj zostal i bedzie spal u chlopakow.Jutro powtorka bo zopstalo sporo mieska:rofl2:Mysle spac do 12:laugh2:Ja impreze mialam bezalkoholowa wiec kaca miec nie bede:laugh2::laugh2:
Porobilam mnostwo fotek ale to dzis juz nie bede sciagala:sorry: Wkleje przy okazji:rofl2:
Lali spi jak zabita wymeczyli ja tam wszyscy.Wujki milei kogo bawic.Upatrzyla sobie Laura jednego i nawet do wc z nim chodzila:szok:Z mamusia nie chciala Wujek sie wstydzil bo mowi ze on to ma chlopca:-DA ja mu na to ze to tez dziecko:-DAle ok dal rade
Salatki rewelacyjne a ta od Aguni boska.Bede ja czesto robila tak mi zasmakowala.Nazywa sie warstwowa na naszym watku wiec polecam goraco:tak:

TO dobranoc:rofl2:

No szkoda że tak daleko:-(To imprezka udana:-)Super:tak: A pomysłu na rocznice nie mam, dopiero wczoraj sobie zdałam sprawe ze to juz:szok:Właściwie to teściowa bo chce na rocznice kupić mi obrączke bo zgubiłam w andrzejki:wściekła/y:

Ni odrywaj metek, to sprzedasz na jesieni i kupisz inną :-p

Nie wiem ile, waży, około 7kg, też muszę iść do i ją zważyć :tak: Ale jak się zjada, 180ml krupniku na obiad to sie tak rośnie :szok::-D:rofl2:

A twoje szczypiorki to wyjątek, one sie na żadnej skali nie mieszczą :sorry:
No to ladnie Tobie je:tak::tak::tak::tak:Chociaz ja na brak apetytu u moich tez nie narzekam:-):tak::tak::tak::tak:

MAMITKA
U nas tez jest mroz ale jak bylam z mlodymi na spacerku to bylo super:tak::tak::tak:Jest chyba 2 na minusie i wcale nie ma wiatru wiec bardzo zdrowe powietrze:-)

Mlode wypily herbatke z cytrynka i juz spia:-):tak:A ja pije capucinko
Tez bym musiala sie wziasc za prasowanie i jakies sprzatanie ale mi sie nie chce:cool2:Dobrze ze obiad mam juz gotowy:tak::tak::tak::tak:
Siora Dominika przywiezie pod wieczor bo jeszcze na 14;10 ida do kina na ten film Renifer Niko czy cos tam:tak::tak::tak::tak:

ANKA
Super ze imprezka sie udala:tak::tak::tak::tak:No i czekamy na fotki

witam was dziopeczki pisze ze zyje, niestety nie mam zbytnio czasu aby z wami popisac (a nie ukrywam ze mi tego przeogromnie brakuje) m w domku wiec trzeba troche razem posiedziec ;-);-);-);-);-)
przygotowania do swiat pelna para, wlasnie zaraz bedziemy jesc drugie danie , m gotuje wiec ja mam czas na bb ;-);-):-p:-p
musze sie pochwalic ze w poniedzialek wybieramy sie po lodoweczke, bo na swieta nie mamy nawet jak cokolwiek pomrozic

reklama
Dobrze ze mi przypomnialas o lodoweczce bo ja wlasnie musze moja rozmrozic:szok::szok::szok::szok:Juz tyle czasu sue za to zabieralam ze az wstyd:zawstydzona/y::szok:Moze dzisiaj sie uda;-):-)

Do góry