medeuska
październikowa mama'09
Dzień doberek:-)
Nie wyspałam sie.. ale oplacało się nie wyspać... fajną nockę miałam

Dzisiaj na urodziny do bratanicy M.... śnieg pada
a my zimówek nie mamy

przynajmniej pół zimy niech mi przechodzi

teraz bede musiala czatowac na koszulki z krótkim rękawkiem bo koszulek z długim mam muuuultum
w lumpku nakupiłam jak były jakieś fajne
na 3-6 mam tylko 2 z krótkim i dwie bez rękawów
reszta z długim

Ide się wziąć za siebie;-) i naszykować jakies ciuchy dla wszzystkich na wyjście

Nie wyspałam sie.. ale oplacało się nie wyspać... fajną nockę miałam

Dzisiaj na urodziny do bratanicy M.... śnieg pada

Mam nadzieję że skoro Laura to taki wielkolud i nosiła 92 to Maks mi wejdzie w tą kurtkęWidze ze zakupy udane
trzeba wziasc poprawke ze Lali to wilekolud na swoj wiek ale Nie chce Cie martwic bo kurtka za rok moze byc juz za mala. Swietnie pamietam ze ja Laurze kupowalam na 92a na 80-86 moze miec mala na Maxa.Co do bluzy to przeciez w lato tez sa zimniejsze dzionki
74 to Lali nosila jak miala 5mc
wiec bluzy sie napewno przydadza.
Zawsze mozesz sprzedac na allegro;-)
To musialo byc trauatyczne przezycie dla D. Mam gapa ale dala sobie rade
ta choroba to wszystkich muci:-(
dobrze ze juz lepiej ale co mowia lekarze?
Dobrze zrobilas z tym towarem
fajny wieczorek)
szkoda ze mieszkasz tak dal;eko bo bysmy sobie popiwkowaly a Ty oderwalabys sie od tej codziennosciA masz juz pomysl na spedzenie rocznicy?
A co tak dlugo czekaliscie na te pufyNa specjalne zamowienie?
MY po imprezie Oczywiscie ja wrocilam z Lali do domku a Moj zostal i bedzie spal u chlopakow.Jutro powtorka bo zopstalo sporo mieskaMysle spac do 12
Ja impreze mialam bezalkoholowa wiec kaca miec nie bede
Porobilam mnostwo fotek ale to dzis juz nie bede sciagalaWkleje przy okazji
Lali spi jak zabita wymeczyli ja tam wszyscy.Wujki milei kogo bawic.Upatrzyla sobie Laura jednego i nawet do wc z nim chodzilaZ mamusia nie chciala Wujek sie wstydzil bo mowi ze on to ma chlopca
A ja mu na to ze to tez dziecko
Ale ok dal rade
Salatki rewelacyjne a ta od Aguni boska.Bede ja czesto robila tak mi zasmakowala.Nazywa sie warstwowa na naszym watku wiec polecam goraco
TO dobranoc![]()

teraz bede musiala czatowac na koszulki z krótkim rękawkiem bo koszulek z długim mam muuuultum

na 3-6 mam tylko 2 z krótkim i dwie bez rękawów

Ide się wziąć za siebie;-) i naszykować jakies ciuchy dla wszzystkich na wyjście