reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam.
Niecałą godzinkę temu wróciłam ze szkoły,więc ze wszystkim jestem do tyłu.
Na 18 idę do kościółaa,bo rekolekcje u nas dziś się kończą.
Jak się obrobię to potem do Was zajrzę.
Miólego dnia.:-)

reklama
witam was dziopeczki pisze ze zyje, niestety nie mam zbytnio czasu aby z wami popisac (a nie ukrywam ze mi tego przeogromnie brakuje) m w domku wiec trzeba troche razem posiedziec ;-);-);-);-);-)
przygotowania do swiat pelna para, wlasnie zaraz bedziemy jesc drugie danie , m gotuje wiec ja mam czas na bb ;-);-):-p:-p
musze sie pochwalic ze w poniedzialek wybieramy sie po lodoweczke, bo na swieta nie mamy nawet jak cokolwiek pomrozic

Nie zapominj pochwalić się zakupem :tak:

witam.
Niecałą godzinkę temu wróciłam ze szkoły,więc ze wszystkim jestem do tyłu.
Na 18 idę do kościółaa,bo rekolekcje u nas dziś się kończą.
Jak się obrobię to potem do Was zajrzę.
Miólego dnia.:-)

Miłego dnia :tak:

A ja własnie wstawiam pizze do piekarnika :-p

a ja jestem w trakcie generalnych porzadków :tak::tak::tak::tak: z prasowaniem na razie jestem w tyle,coś czuję że zaczne prasowac dopiero wieczorem jak Oliwka zaśnie bo się nie wyrobię ze wszystkim :sorry:

A ja nadal nie zrobilam nic oprocz pozmywania naczyn hehe:szok::szok::szok::szok:
Jakos mi nie po drodze z tymi porzadkami:no:W sumei sprzatam praktycznie co dzien lacznie z odstawianiem lozek itd wiec na szczescie zadnych generalnych porzadkow robic nie musze:tak::tak::tak::tak:Jeszcze raz bede musiala przemyc okna i w sumie posprzatac tak jak zawsze:-):tak:

a ja juz mam wszystko posprzątane :-):-):-):-):-)
prasowanie wieczorem :sorry:

czekam tylko jak Oliwka z M wrócą do domu,kazałam byc im na 18.00,ciekawe czy będą na czas :-p:-p:-p:-p

odsapnę sobie troszke i naciesze sie spokojem :-D:-D:-D:-D

witam

Dowikla Ty jak ja ja raczej sprzatm na bierzaco wiec nie mam takich generalnych porzadkow:rofl2:Czesto odkurzam kurze pod lozkami i za wiec luz, meble co tydzien. kuchnie w miare potrzeby-czytaj szafki, lodowka, piekarnik.Lazienke ostatnio od sufitu po podloge myslam wiec relaksik.Mimo iz swieta w PL to mi zostaja okna ale nie myje bo w tamty roku mi sie to nie oplacalo:-DUmylam a jak wrocilam znow trzeba bylo myc:-D
Imprezka u Ciebie sie udala extra szkoda ze dziewczynki tak szybko wstaly:cool2:

Mamita dobrze ze tesciowa czujna:-D Moja obraczka i mojego lezy w szklance za szyba:zawstydzona/y:Nie nosimy tylko jak wychodzimy na impreze to zakladamy:rofl2:

Agnes w tygodniu nie masz za wiele czasu to w niedziele nadrabiasz:sorry:

Medeuska z wyprzedazy to chyba nie przyjmuja zwrotow:no: Szybko zimno sie robi wiec moze Maksiu pochodzi chociaz miesiac.Policzylas ze zima Max bedzie mial rok:laugh2::laugh2:Dobra jestes.dzieciaczki rosna a mamusie nie nadazaja:-DWariatka z Ciebie!

Natalineczka udanych zakupow Ciesz sie chlopem:tak:

My w domku Przed poludniem pojechalam do domu chlopakow i zjedlismy razem obiad.Chlopaki sie dobijali piwkiem:-D Moj razem z nimi Wrocilismy kolo 16 i moje slonce spi na sofie przed tv:-DJutro bedzie mial ciezko uuuu a rano musi wstac:eek:
Laura tez slaba pewnie o 19 sama zasnie nie gonie jej ale jak juz koldre wola to musi byc zmeczona:tak:
Oglada bajeczki a mama na BB:-D

reklama
Do góry