medeuska
październikowa mama'09
on tak ale Adam oczywiście uważa, że ja jestem dla niego złakochana jak by ludzie mieli tylko takie problemy to by bylo extra
Pomysl o tych rodzinach ktore nie maja na swieta a nie mowie o prezentach
Nie mozna faworyzowac dziecka, Kochana TY sie ciesz ze Max ma obojga rodzicow w domu to najpiekniejsza rzecz w zyciu Patryk rodzicow nie mogl sobie wybrac a raczej matki
Sama wiesz ze Ciebie lepiej traktuje niz wlasna matke
oj ja tez trzymam za nia kciukasy
namowilam Anike zeby zasnela
dobranoc

to jest porkęcone, nie da sie tego tak opisac, musialybyście widzieć te 4 lata i wszysrkie sytuacje jakie są w domu to byście mnie może zrozumiały....
ja zawsze chciałam dla Paryka dobrze, bo wiem jak to jest byc z zastepcym rodzicem, ale na pewno nie dopuszcze do tego żeby Maks musiał na tym cierpieć i żeby jego własny ojciec faworyzował patryka....
to tez nei wina Maksa że atryk nie mieszka z matką i nie znaczy to, że ojciec ma uważc tlko jednego syna
a tak wogóle... to ozywiście Adam już(jeszcze nie założyl firmy) stwierdił, że jego warstat dostanie Patryk, bo ja Maksa przypilnuje w nauce, i on sobie w życiu poradzi i nie będzie potrzebował pomocy

aaa no i oczywiście jak kiedyś bedziemy mieli domek to mieskanie to, w którym teraz mieszkamy zostanie dla Patryka

no błagam