Właśnie zjedliśmy pizze. Zuzia jadła aż jej sie uszy trzesły. A Tata jej tłumaczył że jak dorośnie to zabierze ją do pizzerii i pifko bedzie mogła wypić
Hehe, kiedy to będzie?
Bylismy u MAmy chwilke potem sami mieliśmy gości. Ustaliliśmy że robimy wigilie wspólna. Mama, siostra i my(i teściowa)
Pójdziemy też na pasterke dla dzieci o 15.30 jesli bedzie w miare ciepło;-)
Hehe, my sobie zamówilismy-zrzutka była

mój popił też i dzisiaj miał chrypke. Spał cały dzień prawie
A jak wypił 2 piwa to chrypka mu przeszła

Chyba Zuza zasneła. Zmykam pod prysznica moze jakis filmik obejrze
Dobranoc

Bylismy u MAmy chwilke potem sami mieliśmy gości. Ustaliliśmy że robimy wigilie wspólna. Mama, siostra i my(i teściowa)

Nie zapominj pochwalić się zakupem
Miłego dnia
A ja własnie wstawiam pizze do piekarnika![]()
Hehe, my sobie zamówilismy-zrzutka była

Wczoraj popil malo spal a potem wystarczylo piwo i go zmozylo![]()
mój popił też i dzisiaj miał chrypke. Spał cały dzień prawie

Mój tez powiedział że na świeta mi solke i fryzjera fundnie o spódniczce nowej nie wspomne:-):-)Witam wieczorową porą.
Byłam u młodych płytki z wesela oddać,malutkiego Szymcia widziałam,dziś 2 m-ce skończył.
M zadeklarował się,że mi na solarium da i na buty nowe i na fryzjera z kosmetyczką też.
U nas rekolekcje się dziś zaczęły,kupiłam nawet świecę Caritasu na wigilijny stół
.
Przykre że Maks nic nie dostał. Mój bratanek jak ma urodziny to zawsze każdy drugiemu tez kupuje cosik. Chociaz czekoladkę czy zabawkę za 10-20zł( jeden ma 3 a drugi 4 latka). Jakbym miała jednemu kupic a drugiemu nie to bym wolała wcale nie iśćByliśmy dzisiaj na tych urodzinach..
Przyjechała też babcia M i kuzynka z mężem
Patryk dostał po 50 zł od babci i cioci... a Maks nicon chyba do ich rodziny nie należy
trochę mi się przykro zrobiło......bo Patryk dostał stówe a Maks nic:-(
trzeba jeszcze je mieć
MH ja miałam dzisiaj do niej napisać,ale z tego wsystkiego zapomnialamzaraz napisze....

Ja bym jechała do szpitala i pewnie bym sama "sraczke" miała. Prawie 40 stopni goraczkiHej ,ja na minutę
,u nas padał śnieg dziś i jest bielutko,na podwórku odpaliliśmy juz świąteczne lampki i jest naprawdę świątecznie
Ksawier chory mocno ,ma 39,8 stopnia gorączki,walczymy ze sobą ,czy jechac do szpitala czy zaczkać do jutra,bo było nie było to od piątku wieczorem ma non stop temperaturę powyzej 39 stopni regularnie tylko obnizana przez leki przeciwgorączkowe........
Jutro dam znak co i jak

Lali wygląda jak w casie krecenia teledyskuMh Medea mnie wyprzedzila bo bym zadzwonila
Medeuska nie martw sie Laura jset obkupowana przez moja rodzinke z drugiej strony sie nie wypowiadam
Madziula zdrowka zyczymy.Konieczmnie daj znac jutro jak minela nocka.A swiatelka robia fajna swiateczna atmosferke
Anaconda nie martw sie ja czasem tez mam takie niedziele
A tu moja Ela Modelana imprezie

Moje dziewczyny w wyrkach
Jak tak dalej pójdzie to się okaże, że odniosłam pierwszy sukces wychowawczy![]()

A cosik bym nawet skosztowałaA tu na moje 7500 ;-)
![]()
![]()
![]()

Chyba Zuza zasneła. Zmykam pod prysznica moze jakis filmik obejrze