anka26_x_07
Mama Laury :)
jest 18.00 kazałam byc już a ich nie ma
oj stęskniłam się za moimi potworami
mogliby już wrócić zaraz zadzwonię![]()
ciesz sie ze mozesz sama posiedziec bez stresu
MOj tylko chrapie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest 18.00 kazałam byc już a ich nie ma
oj stęskniłam się za moimi potworami
mogliby już wrócić zaraz zadzwonię![]()
o tej porze już spi???????ciesz sie ze mozesz sama posiedziec bez stresu)
MOj tylko chrapie![]()
o tej porze już spi???????![]()
MY po imprezie Oczywiscie ja wrocilam z Lali do domku a Moj zostal i bedzie spal u chlopakow.Jutro powtorka bo zopstalo sporo mieskaMysle spac do 12
Ja impreze mialam bezalkoholowa wiec kaca miec nie bede
Porobilam mnostwo fotek ale to dzis juz nie bede sciagalaWkleje przy okazji
Lali spi jak zabita wymeczyli ja tam wszyscy.Wujki milei kogo bawic.Upatrzyla sobie Laura jednego i nawet do wc z nim chodzilaZ mamusia nie chciala Wujek sie wstydzil bo mowi ze on to ma chlopca
A ja mu na to ze to tez dziecko
Ale ok dal rade
Salatki rewelacyjne a ta od Aguni boska.Bede ja czesto robila tak mi zasmakowala.Nazywa sie warstwowa na naszym watku wiec polecam goraco
TO dobranoc![]()
Dzisiaj na urodziny do bratanicy M.... śnieg padaa my zimówek nie mamy
![]()
Witam
Ale jestem niewyspanaSzłam spac chyba jakos przed 5 hehe i mlode jak na zlosc obudzily mnie kolo 9
Ale wieczorkiem bylo zajefajnie
To co sie nasmialam i nagadalam to łoooo
:-):-):-):-)
Juz zjadlysmy sniadanko i sie wykapalam i planuje wyjsc z mlodymi na spacerek
musze sie pochwalic ze w poniedzialek wybieramy sie po lodoweczke, bo na swieta nie mamy nawet jak cokolwiek pomrozic
witam
My w domku Przed poludniem pojechalam do domu chlopakow i zjedlismy razem obiad.Chlopaki sie dobijali piwkiemMoj razem z nimi Wrocilismy kolo 16 i moje slonce spi na sofie przed tv
Jutro bedzie mial ciezko uuuu a rano musi wstac
Laura tez slaba pewnie o 19 sama zasnie nie gonie jej ale jak juz koldre wola to musi byc zmeczona
Oglada bajeczki a mama na BB![]()
no właśnie tez o niej ostatnio myslałamDziewczyny ja tak z innej beczki, któraś ma kontakt z Patrysia??
Wszystko u niej w porządku? Nie odzywa się wcale, wiem, że się remontują![]()
trzeba jeszcze je miećTo już ostatni dzwonek do wymiany opon
No tak, jak zwykle mama zawsze znajdzie chwilkę na bb![]()