reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam w tą leniwą niedzielę:-):-):-)
Mam dzisiaj takiego lenia że przez cały dzień z domu nie wyszłam, i ogólnie jakaś do niczego jestem:-:)-:)-(

MY po imprezie Oczywiscie ja wrocilam z Lali do domku a Moj zostal i bedzie spal u chlopakow.Jutro powtorka bo zopstalo sporo mieska:rofl2:Mysle spac do 12:laugh2:Ja impreze mialam bezalkoholowa wiec kaca miec nie bede:laugh2::laugh2:
Porobilam mnostwo fotek ale to dzis juz nie bede sciagala:sorry: Wkleje przy okazji:rofl2:
Lali spi jak zabita wymeczyli ja tam wszyscy.Wujki milei kogo bawic.Upatrzyla sobie Laura jednego i nawet do wc z nim chodzila:szok:Z mamusia nie chciala Wujek sie wstydzil bo mowi ze on to ma chlopca:-DA ja mu na to ze to tez dziecko:-DAle ok dal rade
Salatki rewelacyjne a ta od Aguni boska.Bede ja czesto robila tak mi zasmakowala.Nazywa sie warstwowa na naszym watku wiec polecam goraco:tak:

TO dobranoc:rofl2:

Super że impreza udana a skoro tak sałatki zachwalasz to może i ja spróbuję:tak::tak::tak:

Dzisiaj na urodziny do bratanicy M.... śnieg pada:eek: a my zimówek nie mamy:eek::eek:

To już ostatni dzwonek do wymiany opon:tak::tak::tak:

Witam
Ale jestem niewyspana:-pSzłam spac chyba jakos przed 5 hehe i mlode jak na zlosc obudzily mnie kolo 9:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale wieczorkiem bylo zajefajnie:tak::tak::tak::tak:To co sie nasmialam i nagadalam to łoooo:tak::-):-):-):-)
Juz zjadlysmy sniadanko i sie wykapalam i planuje wyjsc z mlodymi na spacerek:tak::tak::tak::tak:

No to poszalałaś jednym słowem:tak::tak::tak:

musze sie pochwalic ze w poniedzialek wybieramy sie po lodoweczke, bo na swieta nie mamy nawet jak cokolwiek pomrozic

Koniecznie pochwal się zakupem:tak::tak::tak:

witam
My w domku Przed poludniem pojechalam do domu chlopakow i zjedlismy razem obiad.Chlopaki sie dobijali piwkiem:-D Moj razem z nimi Wrocilismy kolo 16 i moje slonce spi na sofie przed tv:-DJutro bedzie mial ciezko uuuu a rano musi wstac:eek:
Laura tez slaba pewnie o 19 sama zasnie nie gonie jej ale jak juz koldre wola to musi byc zmeczona:tak:
Oglada bajeczki a mama na BB:-D

No tak, jak zwykle mama zawsze znajdzie chwilkę na bb:-p:-p:-p

Witam wieczorową porą.
Byłam u młodych płytki z wesela oddać,malutkiego Szymcia widziałam,dziś 2 m-ce skończył:tak:.
M zadeklarował się,że mi na solarium da i na buty nowe i na fryzjera z kosmetyczką też:szok::szok::cool2::cool2::tak::-D.
U nas rekolekcje się dziś zaczęły:tak:,kupiłam nawet świecę Caritasu na wigilijny stół:tak:.

Byliśmy dzisiaj na tych urodzinach..

Przyjechała też babcia M i kuzynka z mężem:tak::tak::tak::tak:

Patryk dostał po 50 zł od babci i cioci... a Maks nic:eek::eek::eek::confused2::confused2::confused2: on chyba do ich rodziny nie należy:no::no::eek::eek::eek::eek: trochę mi się przykro zrobiło......bo Patryk dostał stówe a Maks nic:-(
To już ostatni dzwonek do wymiany opon:tak::tak::tak:

No tak, jak zwykle mama zawsze znajdzie chwilkę na bb:-p:-p:-p
trzeba jeszcze je mieć:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

MH ja miałam dzisiaj do niej napisać,ale z tego wsystkiego zapomnialam:eek: zaraz napisze....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry