reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kochana jak by ludzie mieli tylko takie problemy to by bylo extra
Pomysl o tych rodzinach ktore nie maja na swieta a nie mowie o prezentach
Nie mozna faworyzowac dziecka, Kochana TY sie ciesz ze Max ma obojga rodzicow w domu to najpiekniejsza rzecz w zyciu Patryk rodzicow nie mogl sobie wybrac a raczej matki:sorry:
Sama wiesz ze Ciebie lepiej traktuje niz wlasna matke:tak:

oj ja tez trzymam za nia kciukasy

namowilam Anike zeby zasnela:-D
dobranoc
on tak ale Adam oczywiście uważa, że ja jestem dla niego zła:crazy: bo powiem Adamowi zeby sie wzial za jego wychowamie:crazy:

to jest porkęcone, nie da sie tego tak opisac, musialybyście widzieć te 4 lata i wszysrkie sytuacje jakie są w domu to byście mnie może zrozumiały....

ja zawsze chciałam dla Paryka dobrze, bo wiem jak to jest byc z zastepcym rodzicem, ale na pewno nie dopuszcze do tego żeby Maks musiał na tym cierpieć i żeby jego własny ojciec faworyzował patryka....

to tez nei wina Maksa że atryk nie mieszka z matką i nie znaczy to, że ojciec ma uważc tlko jednego syna

a tak wogóle... to ozywiście Adam już(jeszcze nie założyl firmy) stwierdił, że jego warstat dostanie Patryk, bo ja Maksa przypilnuje w nauce, i on sobie w życiu poradzi i nie będzie potrzebował pomocy:eek:

aaa no i oczywiście jak kiedyś bedziemy mieli domek to mieskanie to, w którym teraz mieszkamy zostanie dla Patryka:eek:

no błagam:sorry:

reklama
ale nawet jak ja wydam tyle samo na Maksa co na Patryka to wg niego Patryk poszkodowany, on ma bzika na tym punkcie, wg niego ja nienawidze Patryka i takie tam, ale to już prerobiłam tyle razy że ja juz to po prostu pier....

ja swoje w życiu przeszłam, wychowałam sie bez ojca, nie znam go wogóle,
ojczym zakazywal mamie wogóle na mnie pieniędzy wydawać, zreszta mama nie mialam za bardzo co, bo ona mało zarabiałai jej pieniadze szły na opłaty i życie, on coś tam ewentualnie dołozył, a tal to on mial kase i kupowal tylko mojej siostrze.....

nieraz byla sytuacja że ja nie mialam butów na zime i kurtki - mama mówiła żeni ma kasy a na drugi dzien moja 5 czy 6 letnia siostra dostała radio, bo chciała swoją muzyke słuchac, bo ja miałam radio....

nie chce żeby było tak że Patryk bedzie dostawał od matki i od nas(przykład-Patryk ma 4 kurtki zimowe i 2 pary butów) a Maks bedzie poszkodowany..... nigdy do tego nie dopuscze, bo to że Patryk ma "dwie matki" nie znaczy że ma miec 30 razy więcej od Maksa, a tak samo nie chce żeby miał mniej- ale wg M my mamy wydawać tyle samo na niego i Patryka:baffled: ciężki temat ktory końvczy sie zawsze kłótnią.......

dobra juz nic nie pisze:no:

ale samo to że zadbałam o to, że moja mama kuouje tez prezent Patrykowi świadczy o tym, że nie jestem wrogo do niego nastawiona....
ale to że TROCHĘ od niego wymagam też np wg M świadczy o tym że go nienawidze....

on nie chce wiedzieć jak od Maksa bede wymagać, bo od Patryka wymahgam tylko żeby po sobie pierd.... talerze ze swojego syfiatego pokoju wyniósł i ciuchy do prania bo potem beczy ze nie ma w czym chodic a dopiero jak sterta za łóżkiem, pod łózkiem biurkiem i wszedie jest to zaniesie do kosza na pranie- jak Maks bedzie miał 13 lat skończone na pewno nie pozwole na to żebym była jego służącą:crazy:

i znów sie wkurw.... i wyciągam wszystko co mnie irytuje w "matkowaniu "Adama:baffled::baffled:

dobrze ze z siebie to wyrzucasz
Chlopa juz nie wychowasz ale pewne zasady w domu mozecie wprowadzic.Mysle ze sprzatanie po sobie to normalna rzecz i nikt nie powinien sie do tego czepiac.
Adam mysli ze zastapi matka Patrykowi ale tak sie nie da i byc moze dlatego jest tak nastawiony na to wszystko.Pieniedzmi nie da sie niczego wynagrodzic

nic, ide bo zaraz wsystko misie poprzypomina i sie wkurze jescze bardziej....
a nie powinnam wogóle teych wszystkich brudów pisac na ogólnym......

on tak ale Adam oczywiście uważa, że ja jestem dla niego zła:crazy: bo powiem Adamowi zeby sie wzial za jego wychowamie:crazy:

to jest porkęcone, nie da sie tego tak opisac, musialybyście widzieć te 4 lata i wszysrkie sytuacje jakie są w domu to byście mnie może zrozumiały....

ja zawsze chciałam dla Paryka dobrze, bo wiem jak to jest byc z zastepcym rodzicem, ale na pewno nie dopuszcze do tego żeby Maks musiał na tym cierpieć i żeby jego własny ojciec faworyzował patryka....

to tez nei wina Maksa że atryk nie mieszka z matką i nie znaczy to, że ojciec ma uważc tlko jednego syna

a tak wogóle... to ozywiście Adam już(jeszcze nie założyl firmy) stwierdił, że jego warstat dostanie Patryk, bo ja Maksa przypilnuje w nauce, i on sobie w życiu poradzi i nie będzie potrzebował pomocy:eek:

aaa no i oczywiście jak kiedyś bedziemy mieli domek to mieskanie to, w którym teraz mieszkamy zostanie dla Patryka:eek:

no błagam:sorry:

Asia ja cie swietnie rozumie wiesz B tez ma inne dzieciale u nas nie ma tego problemu Bodzio nie zaluje kasy na nikogo i ok ja nie wiem ile on wydaje w Pl i nie obchodzi mnie to wazne ze Lali ma wszystko
Patryk dostanie mieszkanie a Maksik domek:tak:Warsztat niech dostanie Patryk, Maksio bedzie swietny w nauce i zostanie prawnikiem bedzie napewno mial wiecej kasy i sam do tego dojdzie:tak:
Kochana zobaczysz jak Maksik bedzie wiekszy i tatus zlapie z nim wiekszy kontakt Bedzie bajkowo Nie zamartwiaj sie na zapas

dobranoc

ide sie zrelaksować do wanny, bo sie wkurzylam strasznie...:zawstydzona/y:

a czasem tak naprawde sobie myśle, że mam tego dość i że tego dłużej nie wytrzymam.... i mam ochote zostawić Adama z tym jego swoim najwazniejszym na świecie Patryczkiem.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asia ja cie swietnie rozumie wiesz B tez ma inne dzieciale u nas nie ma tego problemu Bodzio nie zaluje kasy na nikogo i ok ja nie wiem ile on wydaje w Pl i nie obchodzi mnie to wazne ze Lali ma wszystko
Patryk dostanie mieszkanie a Maksik domek:tak:Warsztat niech dostanie Patryk, Maksio bedzie swietny w nauce i zostanie prawnikiem bedzie napewno mial wiecej kasy i sam do tego dojdzie:tak:
Kochana zobaczysz jak Maksik bedzie wiekszy i tatus zlapie z nim wiekszy kontakt Bedzie bajkowo Nie zamartwiaj sie na zapas
wlasnie w tych jego planach nigdy nie a nic dla Maksa...... zobaczymy jak będzie dalej, jak maks dorośnie...
jak dotrwam:confused2:

Dobranoc

reklama
dobranoc

ide sie zrelaksować do wanny, bo sie wkurzylam strasznie...:zawstydzona/y:

a czasem tak naprawde sobie myśle, że mam tego dość i że tego dłużej nie wytrzymam.... i mam ochote zostawić Adama z tym jego swoim najwazniejszym na świecie Patryczkiem.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wskakuj do wanny zrob duzo piany to wpadne Cie zrelaksowac:-D
Chlopy to dupy wolowe a my musimy im wszystko palcem pokazywac, jeszcze beda z niego ludzie;-)

Do góry