mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
MEA a są odwiedziny?
może wpadne Cie odwiedzic![]()
i przy okazji bym sobie popatrzała jak to tam wyglada![]()
od dzis juz odwiedziny sa normalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MEA a są odwiedziny?
może wpadne Cie odwiedzic![]()
i przy okazji bym sobie popatrzała jak to tam wyglada![]()
Myslałam ze wchodzac tu dzis rano zobacze ze Anooola i Nessi juz sa po wszystkim i tulą swe pociechy a bidulki jeszcze sie meczycie!
A ja sobie pieknie zaczynam dzis 42 tydzien:-) moja dzidzia mocno pokochala moj brzuszek... wczoraj w 2 godz urodzila moja kolezanka ktora miala termin na 24 grudnia... czemu moje dziecko to taki leniwiec???
witam sie i ja i co ? hmm pierwszy raz napisze u mnie zle beznadziejnie do kitu.....
-od wczoraj (niedziela) nie moge chodzic niewiadomo czemu ból mi tak wszedł w zaprzeproszeniem w dooope ze ani chodzic ani siedziec ani lezec
-wstawałam w nocy 3 razy nie mówiac o tym teraz nad ranem i ledwo doszłam do łazienki...... szłam po ścianach .... tak mnie nosiło na boki .... tak jakbym nie miała siły dziwgac juz czuje jak ide że normalnie w ziemie sie zapadam ....jakbym ważyła tone....
-to chyba uroki 40 tc!!!
-do tego ogromny ból głowy od wczorajno poprostu masakra ....
-przez juz prawie całe 9 miesięcy się tak beznadziejnie nie czułam jak teraz .....
-normalnie jakis kryzys mnie dopadł i mam dość
-brak optymizmu póki co no chyba że sie poprawi i chociaz do łazienki bede wstanie normalnie pójsc a nie sie czołgac ... az sama niewierze ze mnie to dopadło .... no nic wyzaliłam się więcej nie katuje na mój temat ehhh :--
-(
Help
Byłam u gina.
Ciśnienie 150 na 110 (najniższe jakie udało się złapać)
Zaraz mnie szlak trafi. Schudłam 1,5 kg i podejrzenie że wody uciekająO 13.30 odbieram Jonasza i jadę do szpitala, nie wiem co się dzieje, w ogóle nie wiem nic!!!
Dziewczynki i 12 kupek i jedna co 2 dni to norma!!!![]()
Jade po dzieci i jadę.
Błagam was 3majcie kciuki
Kurde twojej dzidzi chyba tam bardzo dobrze!
kurde siadzialam w kibleku i meczylam sie z pierwsza kupka po porodzie;/ a babcia weszla wziela malego na rece i obudzila mi go a ja na kiblu on placze, mleko nie scagniete ani nie zrobione...ehhh ale juz pojedlismy i spimy...
juz wstawaim foty;-)
pozdrowienia z sali nr 9narazie mnie przyjeli, zmaltretowali 3 krotnym badaniem, zrobili ktg i usg ... i czekam az mi ktos cos laskawie powie w temacie "dalszych planow"
leze na zabawnej sali gdzie nas jest 7 z czego 5 z wyokim cisnieniemmam tylko nadzieje ze moj laptop przezyje prbe czasu
bo najbardziej o niego sie martwie
, trakt porodowy mamy za winklem i ponoc swietnie wszystko slychac ale dzis jest dzien cesarkowy wiec narazie mamy spokoj
na polozne poki co nie moge narzekac ...
a teraz biore sie za czytanie tego coscie nastukaly od rana![]()
ja jestem ale nie wiem co pisac
zmeczlam sie bo choinke dzis sobioe postanowilam ubrac:-) to wcale nie taka prosta sprawa dla ciezarnej... troszke skurczyki lapalay ale delikatne i teraz jest juz ok...siedze i was podczytuje ale nadrabiam tak szybko ze szok... coraz wiecej mamusiek i malo czasu na komputer...
ona czeka tak długo bo chce by Fifi trochę podrósł i był od niej starszy jak na mężczyznę przystało:-)
ja tez jestem i nadrabialam co tam u was i tez niewiem co pisac ahahahh !
NO madra dziewczynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale juz mogla by odpuscic matce ahahahha !
a jak!!! niech wie kto rządzi!!!jest za madra wrecz przemadrzala i zrobi mi na zlosc... ale ja jej w srode pokaze co to znaczy robic matce na zlosc:-) sila ja stamtad wyciagne.