reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
no to przesylam kopniaczka w tyleczek i prosze o to samo!!!masakra jaki leniuch dzisiaj ze mnie!!!:rolleyes2:

Dzieki za kopa ,glowe chociaz umylam :-Da gdzie reszta.....

perla aaaa ja myslalam ,ze tutaj mialas prowadzona ..no ja na 3d tez do pl lece :happy:teraz jak lecialam do pl i siedzialam z laska rodzila w londynie pol roku temu .... masakra to co opowiadala :eek::eek::eek:No ale w pl tez super sie nie traktuje rodzacych wiec tym sie pocieszam ....

Newfie masz corke prawie dorosla wiec zapewne chodzi na spacerki ??

Newfie masz corke prawie dorosla wiec zapewne chodzi na spacerki ??
Ano mamy taka rodzinną logistykę, że poranny spacer jest po stronie M (później zaczyna pracę), popołudniu po szkole idzie córka na tzw "fizjologiczny" i wieczorny, godzinny spacerek jest dla nas z M zakończeniem i podsumowaniem dnia - wtedy mamy czas na pogadanie, taki rytuał, niezależnie od pogody :-)

ja mam 3 kumpele ktore rodzily w UK w ciagu ostatnich 16 miesiecy i masakra w kazdym przypadku (sama tez bylam tu w szpitalu 2 razy jak cos tam sie dzialo w poprzedniej ciazy), w PL znam duzo mamus i nic ich takiego strasznego nie spotkalo...
takze ja dziekuje i rodze w Wawce ;-)
ale miejmy nadzieje ze Ciebie Vanilka i Rusalki nic zlego nie spotka!

cześć :-)
lal takiego lenia, ze koniec świata, obiadu nie robie nie chce mi się, co chwile coś podjadam ale nie mam ochoty na nic konkretnego.
Newfie pieski super. Ja kocham psy, ale teraz nie mam żadnego i nie chce, a to za sprawą tego, że ponad 2 miesiące temu odszedł mój najkochańszy pies, który był ze mną 12 lat- normalnie jak rodzina, strata boli tak bardzo do dziś, ze nawet na same wspomnienia ryczę. Ale napewno będe miała jeszcze kiedyś psiaka, tylko nie teraz...

ee jak ciaza zdrowa i bezpieczna to mozna delikatnie cwiczyc:) na basenik chodzic itede. Ja to sie czuje dziwnie....poza tym te plamineia...nie wysilam sie wcale tylko olewam wszystko a moj biedny maz tylko mnie poprosil o jedno "Kasiu ja bede sprzatal a Ty prosze nie rob balaganu";-)dobry chlopak:D

A i sie cieszylam ze mam dzis lepiej z mdlosciami...a tam...wlasnie wrocily....musialam wciac platki z jogurtem.....bleee a macie smak dziwny w buzi??

a ja zjadlam pomidorki w smietanie z cebulka zagryzlam mleczna czekolada i teraz mi tak niedobrze fuuj :/
aaa i tylka z kanapy tez jeszcze nie podnioslam,leniuch straszny!!!

a ja zjadlam pomidorki w smietanie z cebulka zagryzlam mleczna czekolada i teraz mi tak niedobrze fuuj :/
aaa i tylka z kanapy tez jeszcze nie podnioslam,leniuch straszny!!!
ehehe moze warto miske miec przy sobie na wszelki wypadek?;-) ja bym teraz wszamala bulke z serem topionym i pomidorkiem...ech...nie mam bulek:-(

reklama
ehehe moze warto miske miec przy sobie na wszelki wypadek?;-) ja bym teraz wszamala bulke z serem topionym i pomidorkiem...ech...nie mam bulek:-(

ja tam sie jeszcze z kibelkiem nie przytulalam owszem mdli mnie czasem i niedobrze mi ale glowe w muszle chowac nie musze;-)a czasem dobrze by mi to zrobilo:shocked2:
i dalej chce mi sie tego cappucino:rofl2:

Do góry