Newfie mądre masz pieski !!a ile one dziennie potrzebuja ruchu ??
Dwa długie spacery dziennie im wystarczają, od wiosny do jesieni jeszcze pływają tak co drugi dzień ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Newfie mądre masz pieski !!a ile one dziennie potrzebuja ruchu ??
no to przesylam kopniaczka w tyleczek i prosze o to samo!!!masakra jaki leniuch dzisiaj ze mnie!!!![]()
Ano mamy taka rodzinną logistykę, że poranny spacer jest po stronie M (później zaczyna pracę), popołudniu po szkole idzie córka na tzw "fizjologiczny" i wieczorny, godzinny spacerek jest dla nas z M zakończeniem i podsumowaniem dnia - wtedy mamy czas na pogadanie, taki rytuał, niezależnie od pogody :-)Newfie masz corke prawie dorosla wiec zapewne chodzi na spacerki ??
ehehe moze warto miske miec przy sobie na wszelki wypadek?;-) ja bym teraz wszamala bulke z serem topionym i pomidorkiem...ech...nie mam bulek:-(a ja zjadlam pomidorki w smietanie z cebulka zagryzlam mleczna czekolada i teraz mi tak niedobrze fuuj :/
aaa i tylka z kanapy tez jeszcze nie podnioslam,leniuch straszny!!!
ehehe moze warto miske miec przy sobie na wszelki wypadek?;-) ja bym teraz wszamala bulke z serem topionym i pomidorkiem...ech...nie mam bulek:-(