reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A przy cesarce wcale nie jest takie oczywiste ,ze nie wolno...w wielu szpitalach można -o ile nie jest pod narkozą i nie jest to jakaś nagła sprawa:tak: Tatuś siedzi przy glowie i nic nie widzi tak jak i mamusia -są za parawanikiem:tak:

hahahaha smiać mi się chce:-D dobrze powiedziane Elizka- parawanikiem;-) bo tak naprawde to trzeba oczy przy cc zamykac albo głowę odwracac bo w lampach wszytsko pięknie widać:tak::tak:

Asia ale Fsuper fota Fifiego:tak:

Lilijko spokoju zycze, odpoczywaj!!!

Dziewczyny wróciłam do żywych..jak dojdę do siebie i odpocznę zajrzę do Was i opisze moją historię, ku przestrodze....niestety poród był dla mnie traumatyczny (nie samo cc tylko to, co potem mi zrobili..)Ale teraz jestem w końcu z synkiem i w domu..i próbuję dojść do siebie...Ale i tak jestem najszczęśliwsza na świecie pomimo tego, co nie spotkało..ważne, że już w domu..idę spać!Jej..kiedy ja was nadrobię!

to odpoczywajcie sobie:tak: Jestem ciekawa co tam Cię spotkało więc jak będziesz się czuła na siłach to dawaj nam tu lekturkę

TRZYMAMY ... trzymaj sie ;-)

W Warszawie sa i za 200 tys... wiadomo drozej bo to stolica no ale nie przesadzajmy ze 300 chyba ze to chodzi o to ze calkiem nowe czy cos ;-) a lublin blisko warszawy wiec takie sprawy sie ogarnia ;-)

ja zastanawialam sie czy swoje sprzedac-37m2 i jak sie rozeznalam w cenach to za ponad 370 spokojnie....no ale tak jak piszesz cena zalezy od miejsca i osiedla...moje nówka sztuka i 15min do centrum a w centrum to i 20tyś za m2 chca...szczególnie za małe mieszkania:szok:

reklama
widac nie ma reguły
mysle ze to sprawa indywidualna
ale trzeba byc dobrej mysli:tak:
nie ma regóły na serio...mam też koleżankę,która rodziła pierwszy raz, duży chłopiec, dostała oksy i po 3,5godziny było po wszytskim:tak: Myśle,że zalerzy to od tego jak tam w środku jest wszytsko przygotowane-czy szyjka jest gotowa-miekka, skrocona itd

Ostatnia edycja:
Do góry