owlrene
Fanka BB :)
a propo narodzin dziś o 3.20 urodziła moja kumpela synka o 22 miała usg i pani dr stwierdziła że ma rodzić naturalnie pomimo jednej cesarki bo dziecko małe 3100g a ona już po terminie a jasiu urodził się 4100g i moja kumpela pękła cieli ją a pani dr jej pogratulowała że dała radę
bomba co
ja już od razu wole mieć tą moją cesarkę![]()
Kurcze to dziewczyna sie nacierpiala.Chyba bym kopnela taka doktorke.
Moj ordyynator tez przy Karoli namawial mnie do SN ale wczesniej polozna na IP i moja doktorka powiedzialy zebym absolutnie sie nie zgadzala na SN bo bylo tylko 21 miesiecy roznicy i ze to zagraza zyciu mojemu i dzidzi i zapytalam sie go przy wszystkich czy wrazie komplikacji wezmie odpowieddzialnosc za nas i nawet juz nie dyskutowal tylko zgodzil sie na cc.Widac tez wiedzial ze moze grozic mi pekniecie.Tylko ze on jest maniakiemSN
ja mam od 13 skurcze dzwoniłam do gina będzie mógł gadać za 10 minut
ale boli![]()
Kurcze dobrze ze juz wszystko ok.Mam nadzieje ze juz nocka bedzie bez skurczy.Trzymaj sie dzielnie,trzymam kciuki
rybka_24 Super, że jesteś w domku!!![]()
Wymyłam okna w kuchni i pokoiku, jeszcze dwa pokoje zostały, ale chyba zostawię na jutro, bo coś brzuszek ztwardniał :-(
Ja tez mylam okna ale w pracy bo babce sie zamazylo bo dzis bardziej wiosennie niz zimowo a kilka dni byl taki mroz ze wyjsc bylo strach
Kochane zdjęcia z chęcią bym wkleiła ale Franek troszke sie obracał. Mamy zdjęcia jego łydkitaaaaaaka wieeeelka
Na poczatku oczywiście sie zmartwilam bo zaczeła od mierzenia głowy i mówi do siebie "nie to nie możliwe że taka duża" a ja
ooo coś nie tak
ale jak zmierzyla nogi i raczki i kregosłupek to mówi "Duzego faceta ma Pani w brzuszku" no ale mój M miał wage urodzeniową 4650g. wiec doktorka powiedziała ze wdał sie w tatusia
![]()
No nie zycze ci dzidzi 4650g chodz ty chyba pisalas ze bedziesz miala cc.