reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam się i ja niestety jeszcze w dwupaku i coraz bardziej prognoza ginki ze urodze przed termineim sie nie sprawdza tzn.... w sumie .... jeszcze 2 dni .... hehe cale dwa dni i noce.... hmmm ale juz sie nawet nie nastawiam ....
....chodz skoro 32 MAmy na 41 urodziły przed magiczna data 40 Tygodni-(oczywiscie te skonczone) to czemu ja mam urodzic pozniej hehe

to sobie statystyke walnełam jak zobaczyłam ze przewaznie w 39 i 1 dniu 39 i ktoryms tam dniu dziciaczki sie urodzily a ja juz w 39 i 5 dniu i dalej cisza ....

hehehe to mnie rozkminy z rana złapałay ...........

nic lece umyc głowe zeby zdarzyc wysuczyc wrazie co hehe ......... i zrobic jakies sniadanko ...
... dzis z mezem wybieramy sie na spacer dluuuugi po osiedlu jak wroci z pracy zeby zruszyc cos Igorka bo osttanio tylko siedze w domu caly czas...... malo sie ruszam ..... wiec spacerek i dotlenienie dobrze zrobi ;-)

fajnie ze emwu juz w domu ale szybko super.......

reklama
Są 2 rozmiary, ja mam małe. Z Aventu również. Moja Myszka pije z nich, ale jak wyskoczy 'sutek' to się denerwuje. Ale jakoś idzie i karmię aż mnie 'wydoi' do końca. Jak potem płacze to butla w ruch z Bebilonem bo to znaczy, że się moim nie najadła a jak nie płacze to butli nie podaję. A jak pije butlę to aż czasami 90ml:) Ale średnio to 60, 70ml spija za posiedzeniem.

A spróbuj tych wiekszych nakłdek:tak: Piotrusiowi tez ciezko było z tych małych jesc a jak sa wieksze to je bez problemu:tak:
co prwda te wieksze sa gigantyczne ale u mnie sie bardziej sprawdziły:-)

Mea jak samopoczucie?

A u nas dzis super nocka, spałam 8 godz z jedna pobudka na karmienie:-) to dłużej niz pod koniec ciazy kiedy to co 2 godz budziłam sie na siusiu;-)

A u nas dzis super nocka, spałam 8 godz z jedna pobudka na karmienie:-) to dłużej niz pod koniec ciazy kiedy to co 2 godz budziłam sie na siusiu;-)

A ja wciąż mam paranoje ze bede bała sie zsostawic malego w łozeczku i tak pozadnie zasnac nawet wlasnie na 4 h .... ze nie bede wiedziec co sie z nim dzieje ... ale to chyba tak napoczatku to normalne bedzie /?..... chyba .....

Tak tak kazda czeka spokojnie :):):) szczegolnie po terminie ;-) hehehe
Wiesz... możesz wierzyć lub nie, ale ja od początku wiedziałam, że nawet z tydzień mogę przenosić... więc się nie przejmuję, tym bardziej, że wszystko jest na dobrej drodze ;-)
Poza tym jeśli termin jest wyliczony z OM, to wszystko jest możliwe...

Wiesz... możesz wierzyć lub nie, ale ja od początku wiedziałam, że nawet z tydzień mogę przenosić... więc się nie przejmuję, tym bardziej, że wszystko jest na dobrej drodze ;-)
Poza tym jeśli termin jest wyliczony z OM, to wszystko jest możliwe...

Tak sobie przeciez tylko zartuje ;-) hehe no ja niewiem jak inne laski ja rowniez mma z OM i tego sie trzymam tzn.... pociesza mnie myśl ze jakby nie bylo w styczniu juz na 100% bede tulic skarba a stycznien przeciez tak niedlugo hehe bo za 2 tygodnie prawie :-) wiec staram sie byc dobrej mysli ;-) ale moze synalek tak dluuugo wyczekiwany sie zlituje i wyjdzie wczesniej:-)

reklama
A pozatym ja juz moge stwierdzic ze terminy z usg nie daja wiary bo juz dawno wszystkie mineły ...;-) wszystkie miałam przed terminem OM :tak: wiec juz mineły ....

Do góry