reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja kupuje sobie na bazarku :tak: 0.5kg za 2,50 i jestem szczęśliwa :tak::rofl2:

Niki śpi, ja też mało nie usnęłam:eek: Helenka słucha ggradio kids i coś tam kombinuje sama w pokoju :szok::rofl2:

Pora zacząć coś w kuchni dłubać, ale będę z doskoku :-p

reklama
Ja z doskoku
Mieszkanko poodkurzane Laura ma problem z jedzeniem biedna nawet pol bulki nie umie zjesc wiec musze ja przypilnowac.
Jak tylko zaczela sama jesc to musze ja pilnowac:crazy: podziubie i zostawia:crazy: wkurza mnie to :wściekła/y:
Przy okazji sama cos zjem

MH trzeba bylo sobie podrzemac:sorry: ja jak lali byla malutka i kladlam ja sobie na sofie w pokoju to czasami razem z nia drzemalam w poludnie.Gorzej bylo wieczorem bo nie umialam zasnac:cool2:Moj spi w poludnie i wieczorem nie ma problemow:-D

czesc
My juz tez na nogach
W nocy Laura miala jakies koszmary non stop sie budzila i w rezultacie tego ja niewyspana:crazy:
Rano o 8 obudzil mnie mezulek bo zrobil soebie telefoniade:wściekła/y:Ale dzieki temu mam juz poprasowane :rofl2:W piatek wyjezdzamy do Polski wiec musze powoli sie organizowac:tak:
Za oknem zimno na autach mroz :shocked2:

Agnes chyba spalas jeszcze:-D:-DFajny prezent dla Oliwki
Dorota daj znac co powiedziala lekarka i jak dziecko robi luzne kupy nie daje sie mleka- to tak na przyszlosc:sorry:
Medeuska gratuluje przespanej nocy:rofl2:
Anabuba widze ze dzis masz pracowity dzionek:cool2:Widze ze ze spaniem zaczyna u Was byc jak u nas dluga przerwa nocna i w poludnie dziecko nie spi.Ale ja juz mam tak dlugo wiec przyzwyczailam sie ze w poludnie nie mam oddechu:-D
to wpadnij w niedziele na kawe:-p
Jak zwykle nie moge się od was oderwać :eek::rofl2:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: dobre
ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój pietruszka wystawił wczoraj swoje kwiatki na parapet bo tak ładnie tylko nie nauczył antk że tego nie wolno ruszać no i antek srui 2 doniczki na ziemię:wściekła/y::wściekła/y:wysypał sie tego torfu całe mnustwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co?????????jak to zwykle bywa odkurzacz w tym momencie odmówił posłuszeństwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on tak ma ze raz na pół roku przez 2 -3 dni robi strajk i nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zbierałam tą ziemie zmiotką dobre 20 minut antek wył bo chciał do ziemi julka bo on wyje i ona bajki nie słyszy a mi się chciało wyć bo bylam wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dywan wytrzepałam na srodku pokoju z tego torfu i zwinełam jak pietruszka wróci z pracy niech go czyści pierze nie wiem niech robi co chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wspólczuje:confused2:

:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A u mnie dzisiaj grochówa:tak::tak::tak:
mniaaam ale mi smaka zrobiłaś- ja chyba zrobie jutro:tak::-)
Ja kupuje sobie na bazarku :tak: 0.5kg za 2,50 i jestem szczęśliwa :tak::rofl2:

Niki śpi, ja też mało nie usnęłam:eek: Helenka słucha ggradio kids i coś tam kombinuje sama w pokoju :szok::rofl2:

Pora zacząć coś w kuchni dłubać, ale będę z doskoku :-p
noo to taniocha:tak::-) ale ja dobrego coleslawa nie jadłam:no::no: albo po prostu nie lubie:-p:-p:-p:-p

no fakt nie pomyslalam:zawstydzona/y:
Ja kiedys zasnelam a Lali sie bawila:zawstydzona/y:na szczescie nic sie nie stalo i ona glupot nie narobila

Ide umyc wlosy, jak ja tego nie znosze:crazy:
mi też sie nie chce myć włosów:rofl2::rofl2:

kiedy ja sie weme za porządki świąteczne:eek: nie chce sie jak cholera....

a wogóle ćwiczyć tez juz mi sie nie chce i potem zła jak osa chodze ze nei ćwiczyłam- kac moralny:confused2: i w dodatku słodkie wpieprzam jak głupia:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: i taka moja dieta:confused2:

Asiczko chetnie bym wpadla na kawe tylko tym razem to bede miala blizej do Dowikla niz do Ciebie bo ja jade w Bodzia strony:-D:-D

Porzadakmi sie nie zamartwiaj przeciez w syfie nie mieszkasz wiec luzik a wiem bo widzialam:-D:-DDieta hmmm czasem slodkie jest potrzebne a cwieczenia odwal zawsze rano i bedziesz miala z glowy:tak:

Asiczko chetnie bym wpadla na kawe tylko tym razem to bede miala blizej do Dowikla niz do Ciebie bo ja jade w Bodzia strony:-D:-D

Porzadakmi sie nie zamartwiaj przeciez w syfie nie mieszkasz wiec luzik a wiem bo widzialam:-D:-DDieta hmmm czasem slodkie jest potrzebne a cwieczenia odwal zawsze rano i bedziesz miala z glowy:tak:
no wlasnie postanowiłam robic rano, bo wieczorem sie nie chce tylko zawsze rano niewyspana i ide spowrotem do łózka do M:confused2: tak jak i dzisiaj:eek: no i znow nażarta jestem i ćwiceń sie robić nie chce, bo to i sensu nie ma z pełnym brzuchem ćwiczyć:confused2::confused2:

szkoda że do Żor nie przyjeżdżasz:-p:-p:-p na impreze jaka byśmy poszły:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
mi też sie nie chce myć włosów:rofl2::rofl2:

kiedy ja sie weme za porządki świąteczne:eek: nie chce sie jak cholera....

a wogóle ćwiczyć tez juz mi sie nie chce i potem zła jak osa chodze ze nei ćwiczyłam- kac moralny:confused2: i w dodatku słodkie wpieprzam jak głupia:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: i taka moja dieta:confused2:

Ja też kiedyś colesława nie lubiłam :no:

A słodkie też wpierniczam i jestem potem złą na siebie :wściekła/y:
A z ćwiczeń to już tylko brzuszki robię, no ale muszę pracować nad mięśniami cesarce :eek:

A sprzątanie generalne to sobie odpuść, ograniesz przed świętami i stylknie :tak:

Pozmywałam, ugotowała zupę dla Niki i biorę się za sałatkę :tak:
Jeszcze z ciuchami musze zrobić pożądek :eek:

Do góry