reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a wczoraj sie poryczałam, takiego mam stracha przed pójściem do szpitala...z dnia na dzień coraz większe nerwy:-( Boje się strasznie i martwie żeby było wszystko dobrze...chce już styczen !!!

Ech pomyśl sobie, że teraz już jak pójdziesz to wyjdziesz do domku z dzidzią na rękach:tak::tak: Jeszcze trochę i bedziesz juz to miała za sobą. Ja po tygodniu po porodzie zapomniałam juz jak niecierpliwie czekałam;-) bedzie dobrze!!!!

reklama
A ja siedze i czekam.........
Brzuch miękki, zero skórczy, moje maleństwo chyba woli brzuch mamusi.

Tylko jakiś taki spokojniejszy od wczoraj, prawda że pod koniec dzieci siły zbierają i mniej ruchów jest?? Gdzieś to czytałam, i nie wiem czy sie cieszyć czy bać że coś nie tak...
Też zaobserwowałam, że moja pod koniec ciąży (2 ostatnie dni ciąży) mniej się ruszała, czasem tylko pupkę czy stópki wypięła. A wcześniej bywała strasznie aktywna.

sny są bardzo niewiarygodne czasem!! ostatnio mi sie snilo ze wyciagnelam Antosia z brzuszka bo chcialam zobaczyc do kogo podobny. a potem wlozylam go sobie znow do brzuszka :))))

Mnie najczęściej śni się że zaczynam rodzić jak siedze na kibelku, że wychodzi jak sie załątwiam i wpada do sedesu..
Bez sensu ale aż mokra się budzę

A ja znowu mam bóle i skurcze, ale niestety nie regularne ....:-( może do wieczora coś w końcu ruszy .......:-(

Co do wagi to moja staneła teraz na 62 kg ...... pewnie sporo spadnie po porodzie a szkoda :( nie chce znowu wazyć 47 kg :/

reklama
Do góry