madziara-kr
Fanka BB :)
a mi dzis niedobrze, taka zapchana sie czuje chociaz niewiele jadlam
blee, no i prawie caly dzien przespalam
blee, no i prawie caly dzien przespalam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martus ladna waga Piotrusia... maly klopsik z niego:-)
ok ja mzykam robic obiad ba maz w tej nowej pracy pracuje od 9-17 i czuje sie jakbym robila obiadokolacje...
Nic. Po prostu w nocy mi odeszły wody płodowe:-) No a 2 dni przed tym odlazł czop:-)szefowo powiedz jak podzialalas, ze Martynka postanowila juz wyjsc? ;-) przypominam, ze mialysmy razem rodzic![]()
nie lubie tego, zanim sie do domu dowloke to jest 18-19, nawet mi sie jesc nie chceno to normalne godziny pracyja tam wczesniej jak o 17-18 obiadu nie jem
![]()
buuu mi nic nie odlazi buuuuNic. Po prostu w nocy mi odeszły wody płodowe:-) No a 2 dni przed tym odlazł czop:-)
Najważniejsze, że się wbiłam w moją ukochaną dżinsową sukienkę, która jest raczej z tych dopasowanych:-) Jutro muszę poprzymierzać dżinsy:-)Nio gdzies wyczytałam, ze kobieta po porodzie wyglada jak w 5-6 m-cu ciązy i faktycznie tak jest.
Ja obserwuje, że z kazdym dniem coraz mniejszy ten mój brzuszek:-)
nie mam do Ciebie komorecky ale jak chcesz to napisz na priwa a bede jutro przesylac smski wspierajaco-relaksujaceno juz raczej innego wyjscia nie mam... mam nadzieje ze bedziecie sie do mnie odzywac co bym tam nie oszlala!!!
z Ciebie to niezly szczypiorekNajważniejsze, że się wbiłam w moją ukochaną dżinsową sukienkę, która jest raczej z tych dopasowanych:-) Jutro muszę poprzymierzać dżinsy:-)