reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ktore wybralas? mysle o fruzi bo ma zywe kolory - malej bedzie sie najbardziej podobac tylko ze perelek nie pozjadala ....
oczywiście też Fruzie -jest śliczna :tak: mojego naciagnelam jeszcze na Zuzie :tak:no i strasznie do kompletu podoba mi sie Zyzio:happy: wiem,ze zwariowalam ,ale uwielbiam takie misie a teraz przynajmniej pretekst jest zeby kupic ;-):tak::-D

karnitynka a ja juz od paru dni ochotę na pierożki mam ale nie robię bo dla samej siebie mi sie nie chce a mój Ł nie lubi żadnych pierożków,klusek itd :( A świętami to się nie martw jakoś to będzie kochana a może Twój T Cię zaskoczy i przygotuję świąteczne posiłki??? miłe by to było co nie? :))))
Hehe moze mnie zaskoczy ale on nie umialby tego biedny pogotowac:) My tam pierogi uwielbiamy Twoj maz chyba nalezy do wyjatkow hihi ale dla samej siebie to fakt nie chce sie robic no jakos to bedzie po trochu sie porobi dla 2 osob to nie musi byc tony tego.

oczywiście też Fruzie -jest śliczna :tak: mojego naciagnelam jeszcze na Zuzie :tak:no i strasznie do kompletu podoba mi sie Zyzio:happy: wiem,ze zwariowalam ,ale uwielbiam takie misie a teraz przynajmniej pretekst jest zeby kupic ;-):tak::-D
hehehe, rzeczywiscie Cie zaczarowaly,
no i cel jest sluszny na dobra sprawe ida pieniazki
ja zostane przy jednym, ale oni ta akcje juz robia co roku wiec moze za rok dam Malej wybrac kolejnego do kolekcji :)

hehehe, rzeczywiscie Cie zaczarowaly,
no i cel jest sluszny na dobra sprawe ida pieniazki
ja zostane przy jednym, ale oni ta akcje juz robia co roku wiec moze za rok dam Malej wybrac kolejnego do kolekcji :)
no wlasnie ...tak sobie tlumacze ,bo to juz wariactwo trzy kupowac,ale z drugiej strony co roku są inne;-):-D

reklama
no to ja was troszke poczytalam :) nie komentuje bo przyznam ze troche po lebkach przelecialam wszystko :)

popoludniu przyszedl maz i chcialam z nim troche czasu spedzic ... posiedzielismy na korytarzu troche mi humorek poprawil i pojechal ...

popoludniem gadalam z ginem i rzucil ze chyba jednak cesarka, a przed chwila byl na wizycie i ze jednak nie ... ze do domku bo nie ma sensu mnie trzymac ... ale ide jeszcze teraz na ktg na 18 to zobaczymy co pokaze - z tym ktg pojde do niego i niech sie skonkretyzuje ... cholera bo ja juz sie chyba psychicznie na ta cesarke ustawilam ... czy slusznie to nie wiem ale sie ustawilam ... a jeszcze sie dzis okazalo ze kolegi zona popoludniu rodzila i owy kolega padl byl po 2h ... wyniesli go bialego jak sciana i potem musielismy go pilnowac co by dotrwal az zona skonczyla sie meczyc !! no i moj chlop totalnie spanikowal i powiedzial ze do porodu nie pojdzie i juz !!! wrrr ...

Do góry