niestety nie opanowalam techniki z lusterkiem![]()
hi hi hi:-) a mi idzi calkiem niezle

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety nie opanowalam techniki z lusterkiem![]()
niestety do tego trzeba talentu i odwagi wiec widze siebie na wiecznym etacie :-)ja tez nie lubiłam nigdy tegozreszta praca u kogos nie jest dla mnie dlatego teraz pracuje sama u siebie i jest ekstra
![]()
oczywiście też Fruzie -jest ślicznaktore wybralas? mysle o fruzi bo ma zywe kolory - malej bedzie sie najbardziej podobac tylko ze perelek nie pozjadala ....
Hehe moze mnie zaskoczy ale on nie umialby tego biedny pogotowackarnitynka a ja juz od paru dni ochotę na pierożki mam ale nie robię bo dla samej siebie mi sie nie chce a mój Ł nie lubi żadnych pierożków,klusek itdA świętami to się nie martw jakoś to będzie kochana a może Twój T Cię zaskoczy i przygotuję świąteczne posiłki??? miłe by to było co nie?
)))
najwazniejsze to robić to co się lubi i przynosi satysfakcjeniestety do tego trzeba talentu i odwagi wiec widze siebie na wiecznym etacie :-)
hehehe, rzeczywiscie Cie zaczarowaly,oczywiście też Fruzie -jest ślicznamojego naciagnelam jeszcze na Zuzie
no i strasznie do kompletu podoba mi sie Zyzio
wiem,ze zwariowalam ,ale uwielbiam takie misie a teraz przynajmniej pretekst jest zeby kupic ;-)
![]()
no wlasnie ...tak sobie tlumacze ,bo to juz wariactwo trzy kupowac,ale z drugiej strony co roku są inne;-)hehehe, rzeczywiscie Cie zaczarowaly,
no i cel jest sluszny na dobra sprawe ida pieniazki
ja zostane przy jednym, ale oni ta akcje juz robia co roku wiec moze za rok dam Malej wybrac kolejnego do kolekcji![]()
no tak, dobrze powiedziane,najwazniejsze to robić to co się lubi i przynosi satysfakcje![]()
no wlasnie,no wlasnie ...tak sobie tlumacze ,bo to juz wariactwo trzy kupowac,ale z drugiej strony co roku są inne;-)![]()