reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Witajcie :)

Właśnie odkryłam Wasze forum.
Jestem z JG. Aktualnie 32 t.c. :)
Mam nadzieje ze nie bedziecie miec nic przeciwko jezeli sie do Was przylacze :)

pozdrawiam

reklama
zuza-anna witaj u Nas pewnie ze nie mamy nic przeciwko im nas wiecej tym przyjemniej... a moze cos wiecej nam o sobie napiszesz?/

elvie3 gratulacje dobrych wyników no i CÓRUNI

mona124 mam nadzieje ze jednak bakterie grożne nie wyjdą i ze wszystko sie poprawi postaraj sie wiecej pic aby poprawic prace nerek moze to troszke pomoze w walce z tymi prolemami

Al.Szyszkowska a mozesz zdrdzic co sprzedajesz alo podac namiar na stronke o soie bo chyba przegapiłam....

heksa > dziękuję za miłe przyjęcie :)

jestem z Jeleniej i mam 28 lat. Czekam na swoje pierwsze dzieciątko :) Jestem w 32 t.c. Lekarz mi powiedział że będzie córeczka :)
W sumie to nie mieszkam od roku w Polsce ale teraz zostałam tu na pare miesięcy żeby tutaj urodzić. Chcialabym rodzic w Jeleniej w szpitalu mimo ze moj lekarz tam nie pracuje.
Chodze do Dąbrusia. Troche smutno mi tu samej bo wszyscy znajomi sie wykruszyli a Ci co zostali to wiecznie zabiegani... Ja natomiast caly czas mam wolny wiec nudy :)

Hej,
Widzę że nam nowa kolezanka przybyła:-)
ZUZA-ANNA witaj:) My tu w większości mamy podobne do twoich problemy z samotnością;-) W moim przypadku, przyjaźnie ze studiów zostały we wrocku i jak to bywa kontakt się urwał, moja jeleniogórska przyjaciółka uciekła do Niemiec i też sluch po niej zaginął:-( Więc dziewczyny z forum to dla mnie teraz jakby nowa próba zaprzyjaxnienia się. Mężczyźni nasi dużo pracują albo nas nie rozumieją więc tu staramy się poplotkować i pogadać, tak sobie między kobietkami:-D Zatem pasujesz do nas jak najbardziej, pisz co u Ciebie, jak córcia sie rozwija, jak tam kolejne badania itd.
HEKSA- mój nick na allegro to skarby_natalki:-D

U mnie dziś dalej zdjęcia i opisy- ale po kilku godzinach tak mnie już kregosłup boli że sie poddałam i nic więcej już nie robię, mały tak mnie skopał jakby chciał mi powiedzieć: no matka dość tej gimnastyki:happy:
Teraz wieczorkiem jeszcze siądę i zdjęć troche popoprawiam no i tyle, jutro coś tam zacznę wystawiać ale zmieniłam hurtownika i to chyba nie był najlepszy pomysł bo nie jestem zadowolona z jakości rzeczy. No ale zobaczymy jak to sie przyjmie, ja już przestaje się wypowiadać, ludzie kupują takie rzeczy których ja bym w życiu na siebie nie włożyła, ale w końcu z gustami się nie dyskutuje, prawda????
Uff, chyba faktycznie przedobrzyłam dziś, brzuch mi się stawia i napina cały, ale tak zupełnie bezbolesnie więc się nie martwie na zapas:rofl2:
No to buziaki, miłego zimowego wieczorku.
Aha- macie jakies pomysły na prezenty pod choinkę dla swoich facetów, ja jakoś nic nie mogę wymyslić, może cos podrzucicie????

Al.Szyszkowska > no tak juz jest z tymi znajomymi.... najgorsze jest to ze wsrod moich znajomych nie ma kobietek w ciazy lub z dzieciaczkami ... niewiem na co wszyscy czekaja :)

a ja mam dzisiaj jakis ciezki dzien > godzine temu wzielam nospe co bardzo zadko mi sie zdarza ale brzuszek mi juz bardzo twardnial i zaczal bolec :( kurcze, nie chcialabym na swieta w szpitalu wyladowac ... mam nadzieje ze tym razem moje slepe szczescie mi nie dopiesze hihi
zobaczymy jak minie noc.....
a tu jutro trzeba jeszcze kilka spraw zalatwic i musze z domku sie ruszyc wrrr...
u lekarza bylam pare dni temu. Moje wszystkie wyniki badan sa ksiazkowe z czego bardzo sie ciesz choc nie ukrywam ze kilka przygod juz mialam w czasie ciazy i szpital tez udalo mi sie poznac. Lekarz powiedzial ze coreczka jest dosc duza jak na ten tydzien i siega juz max. dopuszczalne w tym tygodniu. Niestety z usg wyszla mi niezla roznica w tygodniach, do przodu. Tak wiec uslyszalam zebym sprobowala wytrzymac swieta i sylwestra a w styczniu juz jak cos to mozemy rodzic... Nie moge sie juz doczekac az przytule swoja dzidzie :) ale bardzo boje sie tez porodu .... tym bardziej ze bede sama bo moj maz pewnie przyjedzie w ostatniej chwili :)

Ja taka troche gadula jestem :) mam nadzieje ze Wy tez hihi

pozdrawiam Was serdecznie :)

Witajcie dziewczyny.
Byłam dzisiaj u gina i przepisał mi antybiotyk na problemy z pęcherzem. Powiedział, że takie złe wyniki z moczu są bardzo niebezpieczne:-(, ale wierze, że po lekach poprawi się;-)
Mała prawie nie urosła, waży 1590,a 3 tygodnie wcześniej ważyła 1490, ale dr powiedział, że jak narazie to waga jest w normie, że wcześniej była za wysoka i że martwić się będziemy jeśli do następnej wizyty też tak mało przybierze na wadze, ale bardzo często tak jest, ze dzidziuś bardzo szybko urośnie, a później na chwilę stanie i tak jest prawdopodobnie w moim przypadku;-)
Zuza-Anna ja też estem w 32 tygodniu ciąży:tak:na którego masz termin ja na 8 luty, bardzo prawdopodobne, że spotkamy się na porodówce:-D
Elvie3 gratuluję córeczki;-)

mona124 > termin mam na 13 luty :) a jaki dostalas antybiotyk? ja miesiac temu wyladowalam w szpitalu z zapaleniem nerki. bralam agumentin. faktycznie w ciazy trzeba bardzo uwazac na pecherz i nerki! mam nadzieje ze ten antybiotyk szybko ci pomoze i wyniki beda dobre :)
bedziesz rodzic w szpitalu w JG? ja chcialabym wykupic sobie porod indywidualny ale podobno sa ostatnio jakies zawirowania w szpitalu i z polozna umowilam sie na telefon zaraz po nowym roku. Bierz lekarstwa i odpoczywaj a napewno bedzie dobrze :) zdrowka zycze!

Zuza-Anna dostałam monural, to jest jedna saszetka do wypicia, z tego co czytałam to silny antybiotyk.
Ja napewno bede rodziła w szpitalu w JG, porodu indywidualnego nie biorę, położnej też nie. Mój lekarz pracuje w szpitalu, więc w razie czego będę męczyć jego:-D

faktycznie ten lek jest dobry. tez dostalam taka jedna saszetke jak wychodzilam ze szpitala. wypij to na noc i postaraj sie wczesniej duzo nie pic zeby od razu w nocy tego leku nie wysiusiac :) do ktorego lekarza chodzisz? ja juz sie przekonalam ze to ze sie chodzi do lekarza ktory pracuje w szpitalu nie zawsze cos pomaga.... ale mam nadzieje ze w Twoim przypadku bedzie lzej :) dla mnie polozna jest wazna bo to zazwyczaj ona odwala cala czarna robote przy porodzie a lekarz zainteresuje sie dopiero wtedy jak pojawia sie jakies powiklania

reklama
Do góry