reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

jakbyscie mialy jakies fajne linki zeby zajac mysli to dajta:)
ja wczoraj przejrzalam cale allegro
nawet nie wiedzialam, ze jest tyle fajowych zabawek i gadzetow dla dzieciakow

reklama
Może jednak bez tego Fenka nie będzie tak źle? W każdym razie tego Ci życzę. Ja chyba będę go jednak brać do samego końca :cool:.

Ja też nie miałam żadnych objawów- brzuch nie opadł, czop nie odszedł, szyjka zamknięta, skurczów nie ma, ale się zdziwiłam, jak poszłam dzisiaj na KTG.

No właśnie podłączyli mi KTG na 30 min i co- pokazuje wyraźne skurcze- z tego trzy były takie dość- po 60% co 10 min (a ja kompletnie nic nie czułam- pewno przez Fenka). Mam nadzieję, że to jednak tylko takie nieregularne i przepowiadające. Choć gin stwierdził, że coś się tu zaczyna i pytał, czy mam jakieś bóle. Ja na to, że nie. Kazał ponownie przyjść w poniedziałek na zapis, chyba, że zacznie się coś wcześniej. Ale wczoraj mnie badał, to nawet jeszcze żadnego rozwarcia nie było :szok::szok::szok:. Także jestem w szoku. :szok:

Kochana miałam podobnie, w szpitalu KTG 150 co 5 min, zero rozwarcia, powiedzieli, że w nocy albo następnego dnia zacznie się poród i .................

(__)__)

kopchana termin to ja miałam na 11 gr.
wiec nadzieja ze sie zaczelo
miedzy skurczami jest ok
a skurcze tak rożnie raz słabsze raz mocniejsze
a ja jeszcze w domku kawke jeszcze z moim K. wypijemy i spadamy do szpitala
mam nr. do joanny82 wiec dam znac co i jak

Wiec trzymam kciuki i czekam na info :) Oby to bylo tooooooooooooo:-D

jestem już z powrotem:) widzę ze nic się nie zmieniło,nikt się nie urodził ...szkoda... ja troszkę odpoczęłam zjadłam pyszną zupkę i czuje się jak nowo narodzona heh Widzę że już wszystkie mamy dość ciąży:)))

hehehe no chyba juz nie ma ani jednego wyjatku !!!! hehhee ;-)

kopchana termin to ja miałam na 11 gr.
wiec nadzieja ze sie zaczelo
miedzy skurczami jest ok
a skurcze tak rożnie raz słabsze raz mocniejsze
a ja jeszcze w domku kawke jeszcze z moim K. wypijemy i spadamy do szpitala
mam nr. do joanny82 wiec dam znac co i jak

A bo na liscie jestes wpisana na 17 gr chyba.... POWODZENIA NIECH SIE KRECI KRECI I ROZKRECI!!!!

ide sobie dobrej herbatki zrobic no i co
trzeba wyluzowac poslady ;-) co ma byc to bedzie

hehehe to wyluzuj :-p a ja juz nawet obiady robie lipne bo mi sie niechce dzis funduje :kasza gryczana z jajkiem sadzonym i do tego surówka z kapusty pekinskiej hehheheeh fajnie menu co ? ale normalnie niechce juz mi sie nic gotowac :-p:-p:-p dobrego :-p:-p:-p

hehehe no chyba juz nie ma ani jednego wyjatku !!!! hehhee ;-)

A bo na liscie jestes wpisana na 17 gr chyba.... POWODZENIA NIECH SIE KRECI KRECI I ROZKRECI!!!!

hehehe to wyluzuj :-p a ja juz nawet obiady robie lipne bo mi sie niechce dzis funduje :kasza gryczana z jajkiem sadzonym i do tego surówka z kapusty pekinskiej hehheheeh fajnie menu co ? ale normalnie niechce juz mi sie nic gotowac :-p:-p:-p dobrego :-p:-p:-p
ja tez sciemniam, dzis kanapki wtryniam ....

reklama
NO normalnie dostalam paczke :) Kurde zamowilam Fifolowi stroj mikolaja :) Jaki on bedzie cudny swiety mikolaj :-D:-D:-D Zrobie dla familii niespodzianke ,jak juz przyjada wszyscy na wigilie do mamy my z Fifolem wyjdziemy i przebierzemy sie w stroj :) a pozniej wejdziemy i kazdy bedzie go Podziwial a w tym tez tatus :) he he taka niespodzinke mamy !

NO jak sie tylko obudzi z tajniaka go ubiore i przymierze mu to :) !!!!!

Do góry